yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepiniz)
ilk günlerde agrimasi cok normal, ben bile ilk hafta dogru dürüst oturup kalkamadim, araba kullanirken zorlandim, is yerinde kalkarken ah vah diyordum, ama pes etmedim yaptim, sonradan kaslar alisti yani gevsedi rahatladi...
her gün yapinca insan kondisyonlu da oluyo yani gün gectikce onlarla birlikte cok az dinlenerek yapabiliyo insan..
bu arada arkadaslar ben baska bir fitness programi daha kesfettim...size adini yazayim, youtube´da aratin bakin...
"Shred - Schlank in 30 Tagen" - bu programda 3 bölüm var, level 1 - level 2 - level 3... Level 1´den baslayip devam ediliyor... onada bir bakin derim ben...
selamlar
Bu arada kandiliniz mübarek olsun!!! sevgiler selamlar...
Arkadaşlar sizce leslienin programlarımı daha faydalı kilo vermek için yoksa slim in 6 mi? Her ikisini de deneyip tecrübesi olan var mı? Ben slim in 6 yapmadan önce sürekli leslie nin 3 mil veya 5 mil yağ yakıcısını yapıyordum. Sanki o dönem kilo kaybım daha fazla oldu gibime geliyor. 2-3 haftadır slim in 6 yapıyorum. Kilo kaybı pek olmadı gibi. Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar sizce leslienin programlarımı daha faydalı kilo vermek için yoksa slim in 6 mi? Her ikisini de deneyip tecrübesi olan var mı? Ben slim in 6 yapmadan önce sürekli leslie nin 3 mil veya 5 mil yağ yakıcısını yapıyordum. Sanki o dönem kilo kaybım daha fazla oldu gibime geliyor. 2-3 haftadır slim in 6 yapıyorum. Kilo kaybı pek olmadı gibi. Siz ne dersiniz?
kızlar ben bu videoları bi türlü indiremiyorumsiz nerden indiriyosunuz? bana yardımcı olur musunuz
hiç kimse bir şey yazmıyor burda neden ki ama?
ben başlarken 67.6 idim sanırım bu sabah tartıldım 65.4 çıktım
bir de yemeyii kesseydim kilodan baya bir düşüş olacaktı demek ki...
ikinci video çok uzun geldi bana ama onu da istikrarlı bir şekilde yapıp üçüncüye geçerim inşallah
çok güzel bi sonuç canım
ben 2 hafta ara vermek zorunda kaldım
tekrardan start it up ile başlayacağım inş
iki hafta oldu yarın ara ve 2. video
çok uzun ama ben nasıl yapacağım onu bilmiyorum