Slim in 6

Sen baktınmı Hatice bu programa nasıl bişeye benziyor. Slim in 6 gibi motive edici öncesi ve sonrasını gösteren resimler var mı

Sürekli aynı şeyi yapmaktan birazda sıkıldım aslında ben. Daha öncede yazdığım gibi bir gece slim bir gece leslie yapmaya başladım. Yalnız dün akşam farkettimki bana eskiden çokkk çokk hızlı gelen Leslie 3 mile yağ yakıcı yürüyüşü slimden sonra yavaş geldi. Onların hızla yürüdüğü yerde ben hafif tempolu koşu yaptım. Vücut çalıştırdıkça çok güzel alışıyor. Bunu farketmek bile tükenmekte olan motivasyonumu geri getirdi

Dün geceki tek sorun kandil münasebetiyle kayınvalidemin yapmış olduğu irmik helvasıydı.Akşam saat 8'de geldi evimize helva. Saat 10'a kadar kendimle mücadele ettim ve saat 22:30'da yedimm :1

Pişmanmıyım...Evet çok pişmanımm... Ama her gecede bulunmuyo böle şeyler napalım. Bi daha olmayacak

Arkadaşlar sizce leslienin programlarımı daha faydalı kilo vermek için yoksa slim in 6 mi? Her ikisini de deneyip tecrübesi olan var mı? Ben slim in 6 yapmadan önce sürekli leslie nin 3 mil veya 5 mil yağ yakıcısını yapıyordum. Sanki o dönem kilo kaybım daha fazla oldu gibime geliyor. 2-3 haftadır slim in 6 yapıyorum. Kilo kaybı pek olmadı gibi. Siz ne dersiniz?

bugün ilk kez başlangıç videosunu yaptım ve leslie ile terlememin 3 katı rahat terledim 25 dakikada bacaklarımda da zorlanma oldu baya
kiloya etkisini bilmiyorum hiç bi zaman düzenli yapmadım leslie estikçe yapıyorum.

dün yaptım ağrı vardı bugün kalktım daha beter ağrıyo bacaklarım
acaba bugün ara mı vermem lazım yoksa bugün de yapmalı mıyım??

bugün de yaptım belden aşağısı felçli gibi, manyak mıyım neyim canım yandıkça mutlanıyorum işe yarayacak diye

Ben naçizane kendi fikrimi söyleyeyim... daha öncede yazmıştım...ben de önceden slim in 6 yapıyordum...ama bu daha çok sıkılaşma egzersizi...Leslie de kalori yakmak ... ve dolayısı ile kilo vermek daha kolay... yani kilon fazla ise bir süre artarak..yani önce 3 mil...sonra 4 mil ve en son 5 mil yaparak kalori yakıp sonra sıkılaşma programına başlamak daha iyi olur diye düşünüyorum..... tabi karar yine sizin....

merhabalarrr
clleneticsten istediğim verimi alamadım bu daha işe yarayacak gibi görünüyor. lakin çok parça parça verilmiş nette call da öyle değildi. link paylaşımının yasak olduğunu biliyorum ama bana özelden mesaj atarsanız çok sevinirim....

bugün 6. günüm ilk sayfada iki şekilde yapılacağından bahsedilmiş ya 2 2 2 ya da 1 2 3
hangi şekilde daha çok verim alırım acaba ona göre ikinciye geçsem??

kızlar ben bu videoları bi türlü indiremiyorum siz nerden indiriyosunuz? bana yardımcı olur musunuz

kendim indirsem yardım ederdim de bilmiyorum ki ben de :44:

9 gündür start it up videosunu yapıyoruz ailecek ama bir yandan da yemekleri götürüyoruz ne mantıksa
yaparken ıh tıs yerken acımadan götüüür
biz de zayıflama değilde muhteşem formumuzu koruma etkisi yapsa kafi bu gidişle

hiç kimse bir şey yazmıyor burda neden ki ama?
ben başlarken 67.6 idim sanırım bu sabah tartıldım 65.4 çıktım
bir de yemeyii kesseydim kilodan baya bir düşüş olacaktı demek ki...
ikinci video çok uzun geldi bana ama onu da istikrarlı bir şekilde yapıp üçüncüye geçerim inşallah

çok güzel bi sonuç canım
ben 2 hafta ara vermek zorunda kaldım
tekrardan start it up ile başlayacağım inş

çok güzel bi sonuç canım
ben 2 hafta ara vermek zorunda kaldım
tekrardan start it up ile başlayacağım inş

ara vermem gerekmedi hiç çok şükür gerekmez de umarım çünkü ara verirsem tekrar başlamam biliyorum kendimi

selam kizlar,

bende yazmayali uzun zaman olmus yafff... nasil gidiyor kizlar.. ben biraz motivasyonumu kaybettim saniirim yaaa... ne bilim, insan bir gün ara verdi mi - sonra tekrardan zor adapte oluyor.. Jean - sen ne yaptin canim, sen niye 2 hafta falan ara verdin?

Motivasyon lazimm bana...arkadaslar... herkese kolay gelsin..

iki hafta oldu yarın ara ve 2. video
çok uzun ama ben nasıl yapacağım onu bilmiyorum

iki hafta oldu yarın ara ve 2. video
çok uzun ama ben nasıl yapacağım onu bilmiyorum

ikinci haftam göbekde 7 cm incelme var ama sadece 800 gr vermişim normaldeki gibi yiyorum zaten. 6 hafta sonunda ne olacağını da çok merak ediyorum inşallah bu kadar emeğe sonuç güzel olur.:97:

arkadaşlar bana link atabilir misiniz? kaç siteden denedim virüsten başka bişey indiremedim yani..torrent filan da mail adresi ve ödeme istedi ordan da beceremedim var mı bu biçareye yardım edebilecek?

ikinci video ilk gün
takip etmekte zorlandım gözümü de kronometreden ayırmadım çok uzun ne yapayım

barro anlaşılan sen burayı takip edenlerden ve uygulayanlardan birisin link konusunda yardımcı olabilir misin bana? ben beceremedim de:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…