Slim in 6

Merhabalar herkese
Ben de slim serisine başlamıştım... sorunum ise daha çok kalın bacaklarım ve basenlerim... ama aşka forumdaki bir arkadaşım "eğer bacaklarını inceltmek istiyorsan önce yağ dokusunun gevşemesi lazımki sonra sıkılaşması için uğraş" dedi.... ve ben de önceden yapıp bıraktığım Leslie 3 mile power walk yapmaya başladım yeniden.... çünkü bi süre bunu yapıp sonra sıkılaşma için uğraşıcam.... çünkü slim in 6 kardio değil pek güç harcama ezgersizleri ve sıkılaşma yapıyor.....
Ben her sabah aç karnına yapıyorum sonra kahvaltı ediyorum..çünkü uzmanlar şöyle diyor: eğer yemekten sonra yaparsan vucut yediklerini eritmek için uğraşır.... ama önce yaparsan depodaki kaloriyi yakmaya çalışır ki...zaten istenen budur....

arkadaşlar ben bulamadım :KK43: yardımcı olrsanız sevinirim
benim buldugum en fazla 12 dk siz yarım satten bahsediyosunuz

kızlar bir şey soracam 14 gün deneme süresi diyor ücretlimi?

ben yanlış yere mi girdim doğru mu ilerliyorum

burn it up ta en çok yumruk atma kısmını sevdim :KK66:
yağlara yumruk atar gibi
bu arada slim in 6 yapanların before ve after videolarını izledim
90 günde bu sonucu aldık flan yazmışlar ama benim öyle olmadı :KK43:
ne yiyip ne içmişler anlamadım ki
bi kaç video koyuyorum sizde izleyin motive olun

YouTube - ‪Slim in 6 Before and After‬‏

buna şok oldum nasıl değişmiş :KK53:

YouTube - ‪Slim in 6 Before and After‬‏

YouTube - ‪100 lbs weight loss P90X, Slim in 6, Beachbody programs after 2 kids‬‏

Debbie'nin dediği gibi if they can do it,so can you :KK9: :KK19:

aman tanrıma!!!
bu mümkün müdür ya pek inandırıcı gelmedi hani bana
nasıl bi diyet yaptılar kim bilir sadece bu videoyla olacak şey mi şimdi bu
vermem gereken 10 kilo var ah keşke mümkün olsa da versem :KK43:

Herkese günaydın :nazar:

Perşembe, Cuma ve cumartesi cok fena kaytardım :KK60: Cumartesi akşamı bir yıldır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Ve beni görünce gözlerine inanamadı çok kilo vermişsin dedi. Bende tekrr gaza geldim. Ama farkettimki kaytarmamın nedeni sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkılmam. Sonra dün gece slimi bırakıp leslie 3 mil power walk yaptım. eğişiklik iyi geldi. Sonra da karar verdim. Bir gece slim bir gece leslie yapıcam. İyice sıkılırsam iyice bırakıcam çünkü :63:

Birde aklımdayken anlatayım arkadaşlar.

Eşimin iş yerinde bi adamın karısı spor hekimi. Haftasonu onu aradım kafama takılan bazı sorular için. Öncelikle şu yağların kasa dönüşmesi meselesini sordum. Yağ yağdır, kas kastır, kemikte kemiktir. Her biri ayrı yapılardır, birbirlerine dönüşmeleri söz konusu olamaz dedi. Kardiyo yapsan bile yağlar kasa dönüşmez, yağlar yanar dedi. Ancak kasın çevresinde yağ dokuları vardır. Sporla bunlar azalır ama yemege devam edersen tabiki yine yağlar çoğalır dedi.
İkinci kafama takılan soruda aç karnına spor yapma olayıydı. Kesinlikle, ama kesinliklike aç karnına spor yapma dedi. Yarardan çok zararı olurmuş. İster akşam ister sabah yap ama mantık sudur dedi. Ana öğünden 2 saat sonra ara öğünden 1 saat sonra spor yapabilirsin dedi. Sabah yapmak istiyorsan bile spordan önce bir elma yada bir bardak süt iç ondan sonra spor yap ondan sonra da kahvaltı yapabilirsin dedi.

Birde sizde de oldumu bilmem ama geçen regl dönemimnden beri düzenli spor yaptıgım için reglimin miktarında acayip bi artış oldu. Bi yandan iyi vücuttaki kirli kanın atılması açısından ama yinede miktarı beni biraz endişelendirmişti. Sizlerde de böyle bir durum oldumu acaba?

valla popom hala aciyor ayaklarimi hareket ettiremiyorum... sabah ilk videoyu yapiyorum aksam yatarkende bonusu:KK70: egilip kalkamiyorum :KK70:

Benimde hayatımda ilk kez popom acıdı. Ama acıdığına göre calışıyor demektir. Ne demiş atalarımız işleyen demir ışıldar :)))))

Birde aklımdayken anlatayım arkadaşlar.

Eşimin iş yerinde bi adamın karısı spor hekimi. Haftasonu onu aradım kafama takılan bazı sorular için. Öncelikle şu yağların kasa dönüşmesi meselesini sordum. Yağ yağdır, kas kastır, kemikte kemiktir. Her biri ayrı yapılardır, birbirlerine dönüşmeleri söz konusu olamaz dedi. Kardiyo yapsan bile yağlar kasa dönüşmez, yağlar yanar dedi. Ancak kasın çevresinde yağ dokuları vardır. Sporla bunlar azalır ama yemege devam edersen tabiki yine yağlar çoğalır dedi.
İkinci kafama takılan soruda aç karnına spor yapma olayıydı. Kesinlikle, ama kesinliklike aç karnına spor yapma dedi. Yarardan çok zararı olurmuş. İster akşam ister sabah yap ama mantık sudur dedi. Ana öğünden 2 saat sonra ara öğünden 1 saat sonra spor yapabilirsin dedi. Sabah yapmak istiyorsan bile spordan önce bir elma yada bir bardak süt iç ondan sonra spor yap ondan sonra da kahvaltı yapabilirsin dedi.

Birde sizde de oldumu bilmem ama geçen regl dönemimnden beri düzenli spor yaptıgım için reglimin miktarında acayip bi artış oldu. Bi yandan iyi vücuttaki kirli kanın atılması açısından ama yinede miktarı beni biraz endişelendirmişti. Sizlerde de böyle bir durum oldumu acaba?

:KK9: oh be şükür iyi ki yazdın canım
kim uydurdu bu saçmalıkları ki insanların kafası karıştı :KK47:
ben de öyle bişey olmadı canımcım

Benimde hayatımda ilk kez popom acıdı. Ama acıdığına göre calışıyor demektir. Ne demiş atalarımız işleyen demir ışıldar :)))))

supermis :KK70::KK70: ama valla yan donemiyorum oturup kalkamiyorum valla eger sonuc iyi olcaksa raziyim problem yok:KK70::KK70: sabah uyandigim gb yaptim sporumu bonusu aksama sakliyorum:KK70:

benimde yaparken her yerima cıyor ama artık tutulma falan yok sadece ilk 2 gün oldu..kol çalıştırırken kollar yanıyor,bacak çalıştırırken bacaklar.popo karın hepsinin acıdığını hissediyorum mahvoluyorum ama şekle sokmaya başladı.bugün o kadar miskin ve yorgun hissediyorum ki kendimi nasıl kalkıpta yapacağım bilmiyorum ama yapmam lazımmmmmm:KK47:

benimde yaparken her yerima cıyor ama artık tutulma falan yok sadece ilk 2 gün oldu..kol çalıştırırken kollar yanıyor,bacak çalıştırırken bacaklar.popo karın hepsinin acıdığını hissediyorum mahvoluyorum ama şekle sokmaya başladı.bugün o kadar miskin ve yorgun hissediyorum ki kendimi nasıl kalkıpta yapacağım bilmiyorum ama yapmam lazımmmmmm:KK47:

ama aciyorsa fayda ediyordur ne guzel benimde kolum bacagim gobemm cok agriyor... sabah usenmeme ragmen erkenden yaptim simdi aksami bekliyorum bonus yapip yaticam:KK70: ama cok yararli oldu sanki ozelliklede mekiklerde mukemmel

:KK9: oh be şükür iyi ki yazdın canım
kim uydurdu bu saçmalıkları ki insanların kafası karıştı :KK47:
ben de öyle bişey olmadı canımcım

Kafa karışacak bir şey yok arkadaşlar.... daha önce bu konu..yani aç karnına mı yoksa tok karnınamı spor yapılmalı konusu bu forumda tartışılmış... aşağıdaki linkte bunu görebilirsiniz....
.
http://www.kadinlarkulubu.com/soru-...h-sporu-kahvaltidan-once-sonra-yapilmali.html

......ve çıkan sonuç belli olsada insanın yapısına ,alışkanlıklarına göre değişebiliyor... o yüzden kesin yargılardan kaçınmakta yarar var ..sonuçta insan sağlığı üzerine yorum yapıyoruz....

Son düzenleme:
valla popom hala aciyor ayaklarimi hareket ettiremiyorum... sabah ilk videoyu yapiyorum aksam yatarkende bonusu:KK70: egilip kalkamiyorum :KK70:

bonusu da indirdi mi acaba bilemedim ki sorarım

ama aciyorsa fayda ediyordur ne guzel benimde kolum bacagim gobemm cok agriyor... sabah usenmeme ragmen erkenden yaptim simdi aksami bekliyorum bonus yapip yaticam:KK70: ama cok yararli oldu sanki ozelliklede mekiklerde mukemmel

mekik mi tam mekik mi yarım mı
ben tam mekik yapamam ölsem yapamam

ahaha ışıldak popolu mu olcaz :KK1:

slm oykula yine ben :KK60: senden birşey rica edeceğim ben bir türlü bu slim in 6 yı indiremedim sende var sanırım a_s_i_1_9@hotmail.com bu msn adresim bana yollayabilirmisin.

slm oykula yine ben :KK60: senden birşey rica edeceğim ben bir türlü bu slim in 6 yı indiremedim sende var sanırım xxxxxx bu msn adresim bana yollayabilirmisin.

iletişim adresi vermek yasak diye biliyorum adresini sil istersen mesaj düzenlemeden
ben atayım şimdi sana canım :KK34:

iletişim adresi vermek yasak diye biliyorum adresini sil istersen mesaj düzenlemeden
ben atayım şimdi sana canım :KK34:

valla silemedim adres verilmemesi gerektiğini bilmiyosum silen kadar uğraşcam atık o mesajı teşekkürler uyardığın için

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepiniz :-))

ilk günlerde agrimasi cok normal, ben bile ilk hafta dogru dürüst oturup kalkamadim, araba kullanirken zorlandim :-), is yerinde kalkarken ah vah diyordum, ama pes etmedim yaptim, sonradan kaslar alisti yani gevsedi rahatladi...

her gün yapinca insan kondisyonlu da oluyo yani gün gectikce onlarla birlikte cok az dinlenerek yapabiliyo insan..

bu arada arkadaslar ben baska bir fitness programi daha kesfettim...size adini yazayim, youtube´da aratin bakin...

"Shred - Schlank in 30 Tagen" - bu programda 3 bölüm var, level 1 - level 2 - level 3... Level 1´den baslayip devam ediliyor... onada bir bakin derim ben...

selamlar :-)

Bu arada kandiliniz mübarek olsun!!! sevgiler selamlar...

X