Slim in 6

Kızlar ben de yarın başlayacağım bu slim in 6 e ama ben özellikle bacaklarımı inceltmek istiyorum. Ayrıca da 4-5 kilo vermem şart bacak inceltmek için sizce hangi videoları yapmalıyım. Kafam çok karıştı ya kol dan ziyade bacaklarım, popom gitse yeter. Ne yapayım?

öncesi sonrası resimleri ve videolarında zaten bacakların ne kadar inceldiği ortada
ama bu videolar sadece bacak için değil ki sadece bacak çalıştıran hareketlerle kilo verilmesi mümkün değil
sırayla yapılması gerekiyor
ama callenetics hareketlerinin başlığına da bakılabilir o programda bacak ve kalçaya etki yoğun.

benim göbek bölgem sorunlu ve miğdem var.bunun için slim and six pack arıyorum ama bulamadım indiremedinm kızlar.link olan varsa yollasın lütfen

acaba linkleri nerden indirebilirim bilen var mi ?

burda kimse aktif değil galiba yaa eski linkler de açılmıyo eğer sesimizi duyan olursa link istiyoruzzz

yarın başlıyorum kızlar bana eşlik etmek isteyen var mı?

ben de tekrar başlasam mı acaba?
ikinci videoya geçene kadar düzen konusunda hiç sorun yoktu fakat ikinci videoyu ilk gün yaptık ertesi günü teyzemlere gittik orada yapmadım sonra eve geldikten sonra da aralıklı olarak 4 gün atladım toplamda
hiç içime sinmedi bu şekilde hem yediklerimden de kısmadığım için kilomda değişiklik olmadı pek.
tekrar başlasam olur mu sence?

olur tabi canım neden olmasın yanıma arkadaş bulduğuma göre yarın başlayabiliriz

merhaba arkadaşlar
ben slim in 6 yapıyorum ancak hiç düzenli yapamadım. yaz olduğundan mıdır nedir düğün dernek, dışarı falan çıkalım derken en faza 5 gün üstüste yapabildim. henüz bir fark yok. bir taraftan da yediklerimi dikkat ediyorum. haftaya adet zamanım. herhalde ondan kendimi fil yavrusu gibi hissediyorum.

olur tabi canım neden olmasın yanıma arkadaş bulduğuma göre yarın başlayabiliriz

tamam o zaman yarın sabah kalkıp sütümü içip kayısılarımı yeyip yapıyorum start it up videosunu
peki sen 2 2 2 mi yapacaksın 1 2 3 mü?
2. videonun 50 dakika olması benim aksatmama sebep oldu itiraf etmek gerekirse...
çok sıkıldım bitene kadar yarım saatte hemen bitiyordu :44:

her gün bir engel çıkıyor deli oldum bugün yaopamadım malesef yatılı misafirlerim var((((
benim için farketmez ama 2 2 2 daha iyi gibi geldi

her gün bir engel çıkıyor deli oldum bugün yaopamadım malesef yatılı misafirlerim var((((
benim için farketmez ama 2 2 2 daha iyi gibi geldi

tamam o zaman ben de bugün callenetics i bir deneyeyim bakayım hangisi daha az sıkıcı gelirse onu yaparım

3 haftalık start macerasından sonra bugümn rampa geçtim. neden 3 hafta derseniz hiç 6 gün arkaarkaya yapamadım. 5 gün yaptım 3 gün bıraktım vs oldu. rampın da hepsini yapsam tığ gibi olurum ben. ölüyorum sandım. her hareketi yaptım ama bazılarını yarıda bıraktım. bu arada bel ve göbekten 2 şer cm gitmiş. ama anlamadığım birşey var. tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum. haftaya adet olucam onunla mı ilgili bilmiyorum ama o kiloyu gördükçe sinir oluyorum.

3 haftalık start macerasından sonra bugümn rampa geçtim. neden 3 hafta derseniz hiç 6 gün arkaarkaya yapamadım. 5 gün yaptım 3 gün bıraktım vs oldu. rampın da hepsini yapsam tığ gibi olurum ben. ölüyorum sandım. her hareketi yaptım ama bazılarını yarıda bıraktım. bu arada bel ve göbekten 2 şer cm gitmiş. ama anlamadığım birşey var. tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum. haftaya adet olucam onunla mı ilgili bilmiyorum ama o kiloyu gördükçe sinir oluyorum.

adetle alakalıdır dert etme kendine su tüket bol bol yeşil çay gibi çaylar iç protein ağırlıklı beslen
ben de düzene oturtamamayı bahane edip bıraktım baştan başlayacağım sözde ama ikinci ve üçüncü videonun uzunluğu gözümde büyüyor, ramazan da geldi şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…