barro anlaşılan sen burayı takip edenlerden ve uygulayanlardan birisin link konusunda yardımcı olabilir misin bana? ben beceremedim de:78:
Kızlar ben de yarın başlayacağım bu slim in 6 e ama ben özellikle bacaklarımı inceltmek istiyorum. Ayrıca da 4-5 kilo vermem şartbacak inceltmek için sizce hangi videoları yapmalıyım. Kafam çok karıştı ya kol dan ziyade bacaklarım, popom gitse yeter. Ne yapayım?
yarın başlıyorum kızlar bana eşlik etmek isteyen var mı?
ben de tekrar başlasam mı acaba?
ikinci videoya geçene kadar düzen konusunda hiç sorun yoktu fakat ikinci videoyu ilk gün yaptık ertesi günü teyzemlere gittik orada yapmadım sonra eve geldikten sonra da aralıklı olarak 4 gün atladım toplamda
hiç içime sinmedi bu şekilde hem yediklerimden de kısmadığım için kilomda değişiklik olmadı pek.
tekrar başlasam olur mu sence?
olur tabi canım neden olmasın yanıma arkadaş bulduğuma göre yarın başlayabiliriz
tamam o zaman yarın sabah kalkıp sütümü içip kayısılarımı yeyip yapıyorum start it up videosunu
peki sen 2 2 2 mi yapacaksın 1 2 3 mü?
2. videonun 50 dakika olması benim aksatmama sebep oldu itiraf etmek gerekirse...
çok sıkıldım bitene kadar yarım saatte hemen bitiyordu :44:
her gün bir engel çıkıyor deli oldum bugün yaopamadım malesef yatılı misafirlerim var((((
benim için farketmez ama 2 2 2 daha iyi gibi geldi
3 haftalık start macerasından sonra bugümn rampa geçtim. neden 3 hafta derseniz hiç 6 gün arkaarkaya yapamadım. 5 gün yaptım 3 gün bıraktım vs oldu. rampın da hepsini yapsam tığ gibi olurum ben. ölüyorum sandım. her hareketi yaptım ama bazılarını yarıda bıraktım. bu arada bel ve göbekten 2 şer cm gitmiş. ama anlamadığım birşey var. tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum. haftaya adet olucam onunla mı ilgili bilmiyorum ama o kiloyu gördükçe sinir oluyorum.
slm oykula yine bensenden birşey rica edeceğim ben bir türlü bu slim in 6 yı indiremedim sende var sanırım a_s_i_1_9@hotmail.com bu msn adresim bana yollayabilirmisin.