bunu biliyodumda şöylede bişi var. kardio yapıldığında yağlar kasın etrafını sarıyo ve sürekli tekrarlandığında kasın şeklini alıyo bunu eritmekte zormuş
Arkadaşlar yine kafama takılan bişey var.
Ben çalışıyorum. Sabah 8 de evden çıkıyorum. Akşam geliş saatim en erken 6. İişten geldikten sonra slim yapmak bazen ölüm gibi geliyor ( Bu gece olduğu gibi.. Sanırım bu akşamda kaytarıcam) Şimdi internete dolaşırken sabah yapılan kardio egzersizlerinin daha fazla yağ yaktığını okudum.
Sabah erken saatte (7 gibi) aç karnına slim yapanınız varmı. Sonrada kahvaltı yapıp işe gitsem daha mı faydalı olur acaba
videoları indirebileceğim linki özelden atabilir misiniz bana?
dün indirmeyi denedim ama linkte problem vaardı sanırım olmadı bi türlü..
kolay gelsin herkese
Hepinize merhaba..kolay gelsin arkadaşlar ben de slimi bir kaç kez yaptım ve çok da hoşuma gitmişti
yalnız bir sorum olacak. Parmakların geçirilip yere konulan kollarla çekilen lastik ip gibi bişey var nedir o acaba nereden temin ediyorsunuz, bir de onun yerine başka bişey kullanılamaz mı? Bilen söylerse çok sevinirim.
Linkleri bilmiyiroum ama linklerden indirmeyi başaramazsanız korsan film saten dükkanlar falan var. Ben onların birine bahsetmiştim bu olaydan. İnternetten indirip cd ye cekip verdiler 3 bölümünüde. Bilginiz olsun.
Merhaba arkadaslar tekrarben geldim
Ohcanimadeysin aramiza hosgeldin canim, iyiki de geldin, cogalsak daha güzel, birbirimize en azindan moral veriyoruz. Yoksa tek basina cekilmiyo bu spor
ya su yaglarin kas olma olayi falan, böyle bisey olsa Slim in 6 yaptiran kadin Debbie Siebers -> o kadinin herhalde simdi 100 Kg imi gecmesi lazim degilmiydi yaniliyormuyum, ama kadin incecik karin marin yok.. yada o herkese yalan söylüyor
Belki su sey dogru olmayabilir 6 hafta icinde cok fazla kilo verilmesi, ama o slim in 6 yapan kadinlarin veya erkeklerin uyguladiklari bir diyette var benim anlayabildigim kadariyla... Kizlar sadece 3 beyazdan uzak duralim... herhalde o zamanda kilo almayiz demi
Insan en azindan bu slim in 6 yaptimi zinde kaliyor - ben faydasini görüyorum acikcasi... ilk zamanlarda ki gibi zorlanmiyorum hareketleri yaparken, ve hatta omuzlarimda agrimiyor eskisi gibi.. önceleri sag omuzum agrirdi, orada ki kas benim kireclenmisti... insallah devam edebilirimde, daha zinde olurum...
hamile kalmadan önce vücudum sIKILASSIN...)... neyse sevgilerimle kizlarrrrrrrrrrrrr
hım 3 video mu yani bu bakalım beceremezsem indirecek biri bulunur elbet teşekkür ederim
valla bende senin gbyim bir site buldum ama cok yavas indirio 5 parca eger dogru duzgun olursa adresi verririm az bekle/ valla sabahtan beri ugrastim ancak bunu buldum. diger torentmidir nedir ondan yapamadim valla
tamam bekliyorum
saol cnm bir deneyelim aksama baslayalimmm :)