3 haftalık start macerasından sonra bugümn rampa geçtim. neden 3 hafta derseniz hiç 6 gün arkaarkaya yapamadım. 5 gün yaptım 3 gün bıraktım vs oldu. rampın da hepsini yapsam tığ gibi olurum ben. ölüyorum sandım. her hareketi yaptım ama bazılarını yarıda bıraktım. bu arada bel ve göbekten 2 şer cm gitmiş. ama anlamadığım birşey var. tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum. haftaya adet olucam onunla mı ilgili bilmiyorum ama o kiloyu gördükçe sinir oluyorum.
selam kızlarr, ben geldimmmm
canım ben arama motoruna slim in 6 yazdım, ilk gelen sen de zayıfla diye bir yerdi yanlış hatırlamıyorsam ordan tüm seriyi indirdim. toplam 5 video var.
ilk gün yaptıktan sonra 2 gün yapamadım kızlar, bacaklarım tutmadı, et kırığı olmuştu sanki. amaaaa
dün akşam hem start it up videosunu hem de 12 dakikalık karın egzersizlerini yaptım. çok güzel terletti. ve bugün gayet iyiyim, akşam da eve gider gitmez yapıcam mutlaka. bu kadar terleten bir egzersizin sonuç vereceğine kesinlikle inanıyorum. bakalım yaşayıp görcez.
Söylediğiniz siteden bir türlü indiremedim ben.Lütfen özel mesaj ya da her nasıl oluyorsa bana gönderir misiniz?
Arkadaşlar slm herkese,hepimizin bitmeyen derdi şu fazlalıklar.Ama o fazlalıkları atmak inanın bizim elimizde.Formu okuyunca hepimizin hatta birzamanlar benimde yıllarca düştüğüm bir yanılgının altını çizerek başlayayım çünkü istedikten sonra kendimin inanılmaz bir şekilde ( kimsenin tanıyamayacağı derecede) nasıl değiştiğimi paylaşmak istiyorum..En büyük yanılgımız kesinlikle yüzde yüz kilo vereceğimize inanmamak.Başladığımız işin devamını getirmemek bu yüzden de ertesi günü türlü bahaneler bularak kaçmayı seçmek.
Ben de yıllarca bunu yaptım ,kilolarım (Özellikle basen bölgesindeki fazlalıklarım ) yüzünden yıllarca istediğim şeyleri giyemedimÖZellikle basenleri fazla olanlar bilirler istediğin elbiseyi giyemezsin çünkü üstü tamdır ama altı dardır o sevdiğin elbiselerin hiçbirisini giyemezsin.Bu mutsuzluğun sebebi tamamen benmişim.Doğumdan sonra aldığım kilolarla neredeyse 90 kiloya ulaştım.Kendimi aynada artık tanıyamaz hale gelmiştim.Doğum yapalı 3 ay olmuştı ama hasteye kontole gittiğimde bana hala Allah kurtarsın diyorlardı.Beni hamile zannetmişlerdi!!:84:Benim hamilelik öncesindeki kilom 75 idi .O zamanda basenlerim ile başım dertteydi.Ve gittikçe artarak devam etti.Ben buna dur diyene kadar.Çünkü unutmayın Aynı kiloda kalmak çok zordur genllikle kilo vermiyorsanız bu aslında almaya karar verdiğiniz anlamına da gelir.Ben vermeye karar verdim ve 90 kilo'ya ulaştıktan sonra 4 ayda tam 30 kilo verdim.Şu anda 60 kiloyum.Bunun için 5 şey yaptım.Beslenmemi değiştirdim 1. Sabah ve öğlen dışında ekmek yemedim 2. KESİNLİKLE YAĞI VE ŞEKERİ ve aburcuburu kestim.Yağ yiyin diyenlere aldırmayın ben ne zaman yağı kestim o zaman kendi yağlarımdan hörgücümden kurtuldum. 3.Bol su içtim 4.Slimi in 6 Burn it up yaptım. 5.Extra jel kullandım. 6 haftada korkunç değitim. Slim in 6'nın özellikle burn it up bölümü ile mucize derecede inceldim.KEndimi öyle motive ettim ki yorulsamda devam ettim.Arkadaşlar kesinlikle devam edin siz de inanın bunu göreceksiniz.Benim de ağrılarım oldu ama ne demişleri (NO PAİN NO GAİN) Acı yoksa kazanç yok. Kendinizi bir gün bıraktınız diye salmayın .Bu işin prensibi diyet ile egzersiz programını bir arada götürmeniz.Çünkü spor yaptıktan sonra kendinize şunu diyorsunuz o kadar spor yaptım yaktığım kalorileri bu aptal mide yüzünden gerimi alacağım?Aptal mideyi unutmyın o salata ile de doyuyuyor ya da su böreği ile de doyuyor.Tercih bizim.Su böreğine benzememek istiyorsan onları göbeğine yapıştırmamak için başka şeyler yiyeceksin. Çorba iç .Dışarı çıkarkan pet şişeye tuzlu yağsız ayran yapıp acıktıkça iç.Bol cacık yap.Domates salatalık ye.yoğurt ye inanın aç kalmıyorsun.(Yoğurt ve peynir yağsız olacak).Gün içinde beş dilime kadar uno light ekmek yiyebilirsiniz.Kesinlikle akşamları ekmeği keserek yemek öncesi bir bardak su içtim.İki elim kanda olsa yaptığım yağsız (limon ve tuz koyabilirsiniz) ızgara et ile yedim .Salatanın içine kırmızı kırmızı lahana doğrayın. Salatası müthiş tok tutuyor.Tavuğu az suda içine tuz koyarak haşlayın suyu çok olursa eti diri kalmaz.Dana köfteyi çok az suda içine domates,b,rber,tuz ve soğan haşlayarak yedim inanılmaz lezzeli oluyor.Et olmadan protein olmadan kilo vermeniz çok zor.Protein yağ yakımı için çok gerekli. Bunlara dikkat ettikten sonra kendine aynada bakıp VAAAV İŞTE BEN BUYUM diyorsunuz ben dedim.lütfen SLİM in 6'ya başlayın ve devam edin ben kendi mucizeme tanık oldum başardım.Çok mutluyum.İnanıyorum arkadaşlarım sizler de başaracaksınız.Kendinize bir slogan cümle bulun ve onu söyleyin.Benim SLOGANIM PES ETMEK YOK...Sevgilerle..
öyle böyle slim in 6 yı yapıyordum. hatta burn e geçmiştim. biraz da fark gömüştüm. ama bilgisayarım bozuldu. sevise gitti. videolarım orada kaldı. diğer laptopumda yok malesef. internetim de kotalı indiremiyorum. ve bayram sonuna kadar izinliyim evdeyim. rahat rahat hergün yapacak işe incelmiş olarak gidecektm. ne olur biri bana mail atsın. kendinizi benim yerime koyun lütfen ama lütfen...
Evett slim in 6 ya başlamayı denedim.
Denedim ama ne oldu ?
10 dakika sonucunda bitmiş bir durumdaydım ve bacaklarım çok ağrıyor.
Aslında normalde koşarım leslie ile 5 mile kadar yaparım ama niye böyle oldu anlamadım.
Dün yaptım bugün hala ağrıyor bacaklarım .
Ne zaman başlayabilirim ki tekrar?
Sizlerin nasıl oldu?
Yaparken değil de ertesi gün ağrı çok fazlaydı ben de ama bırakmadım ona rağmen, gel gör ki burn it up a geçtim ve bıraktım yarıda :84:
linkleri bulamadımltfn biri msj atsın
merhaba kızlar, ben de 2 buçuk haftadır diyetteyim. bacaklarımla başım belada.
hemen hemen her gün 5 mil yapıyorum leslie ile. fırsat bulduğum günlerde de zumba yapıyorum 20 dk lık bi video ile.
ama hafif gelmeye başladı bana. daha etkili bişeye ihtiyacım var.
slim in 6 i indirdim ama başlamadan önce kullananların bacaklarında incelme olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
ben yürümeyi çok seven biriyim ve mümkün olduğu kadar araç kullanmadan gitmeye çalışırım her yere.
onun için bacaklarımda aşırı kas var. kası eritmenin daha zor olduğunu biliyorum, ama yani cidden kalas gibi bacaklarım var :84:
slim in 6 ile bacaklarında belirgin incelme olan var mı :84: