Slim in 6

yosun sabunumu aldım
mecitefendi markası içindekiler

Mecitefendi Selülit Sabunu içerisinde bulunan kakao yağı, keten yağı, hardal yağı, zeytin yağı ve doğal yosunlar sayesinde, doğum öncesi ve sonrasında vücutta oluşan çatlamalara ve sarkmalara karşı etkili bir sabundur. Selülitli bölgelerde masaj yaparak kullanıldığında kan dolaşımını hızlandırır ve çirkin görünüme karşı etkilidir.

selam bayanlar herkesi tebrik ediyorum bu kadar zor bir programı inatla devam ettirdiğiniz için konu sahibi olarak kendimden utanıyorum vallaha en kısa zamanda bir çözümünü bulup bende başlayacağım yanlız ilk zamanki etkilerinden korkuyorum ne merdiven çıkabilmiştim ne başka bişey şimdi yeni evliyim daha ev düzenini oturtamadanda başlamak istemiyorum sizi okudukça ben de hevesleniyorum sakın bırakmayın aynen devammmmm :))))))

Yosun sabunun hayırlı uğurlu olsun
Sporda gösterdiğim azmi nedense su vücut bakımında gösteremiyorum. Benim sabun olduğu gibi duruyo yine. Bazen banyoda zaman geeçirmek cok sıkıcı geliyor.
Ancak ramp it up'ın ilk haftasının bitmesine iki günüm var. Çarşamba günü moladayım. Bütün hareketler güzel. Artık bir bacak önde diz çökmeli hareketide yapıyorum. Ama su yerde bacakların arkaya gittiği hareketler beni mahvediyor. Resmen kaslarımın sıkıştığını hissediyorum. 4 hareketten sonra kesiliyorum. Zamanla alışılıyomu bunlara. Hele hele hızlandırdıkları bölümlerde ben yerde pestil gibi yatıyorum

Bende konu sahibi sana çook çooık teşekkür ediyorum. Sayende başladım bu programa.
Ama her gün başladığımın ilk 10 dakikasında bırakmayı düşünüyorum. Ama bitirdigimde zafer kazanmış bşr komutan edasıyla dolaşmakta çok hosuma gidiyor.

ben bir sürü program araştırdım lesli yaptım callan yaptım araştırmalarım ve başka kadın sitelerindeli yorumlara hitaben buna başlamaya karar verdim bir zamanlar ama aksiliklerden bırakmak zorunda kaldım callan yaptım uzun bi süre ama bende hiç fayda olmadı sanki bıraktım lesliden sıkıldım bundada olmadı sakın bırakma bırakınca çok zor tekrar başlaması hazır alışmışın ilk yaptığımda ara veriodum biraz nefesim kesiliyordu dikkat edin kendinizi zorlamayın yapabildiğiniz kadar yapın benim dizlerimde sorun oldu çoğu hareleti yapamıyorumm çok ağrıyor

Bu akşam büyük bir vicdan azabı içerisindeyim. Akşam işten geç cıktım 8 de eve geldim. Slim in 6 yapar birazda kiraz yer yatarım dedim. Bu aksam 6. aksamımı tamamlıcaktım yarında mola verecektim. Sonra gözüm dolapta anneciğimin yaptığı köfte patateslere ve makarnaya takıldı. Amannnnn dedim zaten geç gelmişim işten bi geceden bişey olmaz ye gitsin dedim. Yemek arkasından oğluma aldığım dondurmalar geldi aklıma. Onları da yedim. Sonra dolaptaki çikolatalar gözüme ilişti. 2 parçada onlardan yedim. Sonra en başta yemeği düşündüğüm kirazlarda geldi aklıma. Onları da yedim. Yedim de yedim... Sonuçç... Koskocaman bir vicdan azabı...

Sonra da şarkı söledim kendi kendime;

Hop hop hop hop hop bi dur toplıcammm... yok yok yok yok yok bi daa yapmıcamm

ayy canım bayağı çok kaçırmışsın
acaba hiç mi hiç tatlı yemediğinden mi böyle patlama oldu?
haftada1 gün ödül olarak sütlü tatlı,bitter çikolata yeme hakkımız var ama
kendini çok zorlama
canım tatlı çektiğinde süte tarçın koy ye çok güzel oluyor tadı

=======================================

selam kizlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar... yaa kusura bakma Jean, senide ihmal ettim burada - ne bilim daldim gittim biseylere... bu arada ramp it up düzenli olarak 1 hafta yaptim, ondan sonra reglim falan gelince aksattim, ama nasip olursa burn it up´a baslayacagim...

Bu arada yeni bir arkadasimiz katilmis aramiza Oguzhanna - hosgeldin diyorum ona da, aramiza katilmasina sevindiim...

Insan kendisiyle ayni seyleri yapan birileriyle konusup tecrübelerini degis tokus etmesi, daha bir hevesle yapmasini sagliyor... Ben sporumu bazen ac karnina direk isten geldikten sonra yapiyorum, yada yemekten sonra yapiyorum... ama son 1-2 defadir ac karnina yapamadim, cünkü yarisinda basim dönmeye baslamisti, biraktim

Hareketlerin tamamini onlar gibi süper yapmamiz gerekmiyor - biz yapabildigimiz kadar yapsak yeterli - yani düzenli yaptiktan sonra az bile olsa faydasinin olacagini düsünüyorum. Spor yaptigim zamanlarda daha zinde hissediyorum kendimi...

Pes etmek yok arkadaslar - birbirimizi cesaretlendirelim lütfen ... konunun sahibi MAGRENTA - senide bekliyoruz tekrardan aramizda

öpüldünüzzzzz

arkadaşlar ben bu slim 6 videolarını indiremiyorum,biri bana yardım edebilir mi? başka bir siteye üye oldum indirmek için ama konuya giriş yapabilmem için bile 20000 mesajınız olması gerekiyor diyor

kızlar bende katıldım aranıza istesenizde istemesenizde

bazen leslie yapıyordum ama yağlarımın erimesi vücudumun şekle girmesi lazım.
tabi kilo vermeyle doğru orantılı olacak.
2 ay oldu doğum yapalı.sezeryanla doğum yaptım ilki normaldi.bu kilodayken karnım daha topluydu şimdi sallak sullak..
hamilelik öncesine dönmeme 6 kilo var.hedefime 12 kilo..çok gibi geliyor
slim in 6 nın youtube da videolarına baktım ama 6 haftada o sonuçlar alınmaz gibi geldi bana..hem çok fazla kilolar vermişler biri 84 lbs diyor.çok fazla..tam hatırlamıyorum ama 2.25 lbs 1 kiloya denkti galiba.
3 gün start it up yaptım az geldi
4. gün ramp it up a geçtim acaip terliyorum..çalıştırdığı her kas yanıyor resmen yaparken.bu iyiye işaret..eylüle kadar 6 kilo vermek istiyorum ama emzirirken çok zor..diyet yapamıyrsun vicdan azabı çekiyorsun.hamur işi tatlı abur cubur yemiyorum,yememeye çok gayret ediyorum ama çok yavaş gidiyor.süt ve süt ürünlerini fazla tüketiyorum sanırım onlar bayağı engel oluyor.peynir falan çok yiyorum çerez gibi..ama hiç masum değil:26:

2 ay 1 haftada 6 kilo verilirmi..çok sıkı sarılırsan verilir..evimde olsam çok daha fazla vermiştim şimdiye.ama annemdeyim ilkide küçük daha 2 yaşında diye bir süre beraber bakalım dedik.ama karışmayan kalmıyor..herkes sen ye emziriyorsun diyor..yemezsen seni bencillikle suçluyorlar..çocuğun rızkından kesiyormuşum..hamur işi tatlı yemek zorundamıyım canım aaa
neyse ben çok yazdım
düzenli olarak 2 hafta daha ramp it up yapmak istiyorum inşallah mani çıkmaz..
2 hafta sonra eşim gelecek belki biraz incelirim

arkadaşlar ben bu slim 6 videolarını indiremiyorum,biri bana yardım edebilir mi? başka bir siteye üye oldum indirmek için ama konuya giriş yapabilmem için bile 20000 mesajınız olması gerekiyor diyor

torrent programın varsa onla indir ben ishount sitesinden indirdim paket halinde

O geceki yeme çılgınlığımın sebebi regl olacak olmammış. Buna rağmen yinede az yemişim. Çünkü regl olmadan önce bi tepsi baklava bile bitirebilecek pontasiyelim vardır

O geceyi unutarak dün regl olmama rağmen ramp it up ikinci haftaya başladım. O geceyide vereceğim 1 günlük moladan saydım

Haticecan hosbulduk. Aranızda olmak gerçekten güzel. İnsan böyle zamanlarda gerçekten destek arıyor.

Bu sabah aç karnına tartıldım 73 kiloydum. Ve 3 ay sonunda 10 kilo vermiş oldum. Benim için 1 kilo vermek bile mucize gibiydi. Ama artık kendime inanıyorum ve güveniyorum sizler sayesinde de pes etmiyorum

Bende doğumdan sonra aldığım her bi kiloyu emzirme bahanesiyle örtmüştüm
Ama doktorum günde 2 bardak süt, meyve suyu ve bolca su içersen sütün kesilmez diyordu.
2 ay 2 haftada 6 kilo gayet güzel verilir.
Slim in 6'e gelince bence 1 haftada bile az da olsa vücudunda değişiklik oluyor. Özellikle sorunsuz bölgelerde. Mesela benim belim incedir ama bazenlerim coktur ve vücut yapım öyledir. Slim in 6'le belim sorunsuz olduğu için daha cabuk inceldi, ama basenlerim belim kadar çabuk şekle girmediysede onlarda gelişme gösterdi
Sunu anladımki önemli olan istikrar. Kısa zamanda sonuçları görebiliyoruz.

ne demek ne demek tabii ki istiyoruz
çoğalalım hepimiz bunu yapıp incelelim
canım ben evli değilim sana tavsiye veremeyeceğim ama
okuduğum kadarıyla beslenmene çok çok dikkat etmelisin
emziren anne diyeti diye bişey var bunu uygulayabilirsin
meyve,sebze ve süt ürünlerini yağsız olması koşuluyla kesinlikle kısma
şuanda en önemli şey bebeğinin ve senin sağlığın
düzenli spor yaparak ve iyi beslenerek hep beraber kurtulacağız inş
ilk maddemiz istikrar sonra sabır

torrent programın varsa onla indir ben ishount sitesinden indirdim paket halinde

evet canım ben de torrentten indirdim
slim in 6 yazın çıkıyor zaten

baklavacı güzeli senii
inş hep beraber başaracağız canım

bizim vücut tipimiz çok benziyor anlaşılan
valla benimde belim inceldi
tamam göbeğim var ama onu pek takmıyorum en çok kalça sorun

bizim vücut tipimiz çok benziyor anlaşılan
valla benimde belim inceldi
tamam göbeğim var ama onu pek takmıyorum en çok kalça sorun [/QUOTE]

Bende de göbek var canım. Ama dedigin gibi basen ve bacaklarım yanında devede kulak gibi kalır hatta göbegim yok bile diyebiliriz

Birde bacaklarım topludur benim. Zayıfkende topluydu. Ama mesela kilo vermeme rağmen hiç incelmediler gibi. Bunları inceltmeninde bir yolu varmı acaba. Gerci benim annemde öle, anneannemde, anneannemin kardeşleride

Kışın hadi pantolonla idare ediyoruz da, yazın mayoydu elbiseydi derken saklayamıyorum. Bacaklarmı inceltmek istiyorummmmmmmmmm

slin in 6 ya başlamıştım. hatta rump it up a geçtiğim ilk gün. masajdan sınavım vardı .hoplaya zıplaya gittim sınava(5 kilo verdim yaa böle bi waowww nolmuşsun sen iltifatları duymak istiyorum) neyse kimse bişi demedi. sınav sırası bana geldi hoca beni gördü ne olmuşsun sen öleee kalçan genişlemiş kilo almışsın dedi. hocam yapmayın emeyin 5 kilo verdim ben dedim. kardio yapıyorum dedim. hocamda didiki zaten kilolusun bide kardiyo yaparsan kas olur ve kilo vermen zorlaşır dedi. o günden sonra bıraktım ve 45 dklık yürüyüşle 300 kalori harcamaya başladımm

Bu kas yapma meselesini bende sormuştum arkadaşıma. Arkadaşım vücut geliştirme çalışıyor. Bana söylediklerinin aynısını başka bir forumda da yazıyor. Oradan alıntı yapıyorum:

Yağın kasa dönüşmesi diye birşey yoktur. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur.Genelde egzersiz yapılırken kasların yağa dönüşmesinden korkulur ve önce kilo kaybedip ardından egzersize başlama yöntemi tercih edilir. Oysa, yağ hiçbir zaman kasa dönüşmüyor. Egzersiz yapmadan verilen kilo da yalnızca kas erimesi sağlar ve vücuttaki yağ oranını arttırır.Diğer bir konuda genellikle bayanlar spora başlıyacağı zaman şu soruyu sorarlar;
Aletli jimnastik yapmak istiyorum, fakat çok kaslı olmak istemiyorum?
İnanın istesenizde bunu yapmak okadar kolay değil. Çünkü bayanların yaptığı ağırlık çalışması genellikle hafif kilo ve çok tekrarlı olur, buda sıkılaşmayı sağlar.

bunu biliyodumda şöylede bişi var. kardio yapıldığında yağlar kasın etrafını sarıyo ve sürekli tekrarlandığında kasın şeklini alıyo bunu eritmekte zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…