yosun sabunumu aldım
mecitefendi markası içindekiler
Mecitefendi Selülit Sabunu içerisinde bulunan kakao yağı, keten yağı, hardal yağı, zeytin yağı ve doğal yosunlar sayesinde, doğum öncesi ve sonrasında vücutta oluşan çatlamalara ve sarkmalara karşı etkili bir sabundur. Selülitli bölgelerde masaj yaparak kullanıldığında kan dolaşımını hızlandırır ve çirkin görünüme karşı etkilidir.
selam bayanlar herkesi tebrik ediyorum bu kadar zor bir programı inatla devam ettirdiğiniz için konu sahibi olarak kendimden utanıyorum vallaha en kısa zamanda bir çözümünü bulup bende başlayacağım yanlız ilk zamanki etkilerinden korkuyorum ne merdiven çıkabilmiştim ne başka bişey şimdi yeni evliyim daha ev düzenini oturtamadanda başlamak istemiyorum sizi okudukça ben de hevesleniyorum sakın bırakmayın aynen devammmmm :))))))
Bende konu sahibi sana çook çooık teşekkür ediyorum. Sayende başladım bu programa.
Ama her gün başladığımın ilk 10 dakikasında bırakmayı düşünüyorum. Ama bitirdigimde zafer kazanmış bşr komutan edasıyla dolaşmakta çok hosuma gidiyor.
=======================================bugün ben de kabak lifi aldım canım :)
bana da bu forumdaki arkadaşlar tavsiye etti fakat
ben susam,biberiye,badem yağını karıştırıp süreceğim duş esnasında
kabak lifini ıslatıp masaj yapacağım sorunlu yerlere
bana bu şekilde tavsiye ettiler
streç tavsiye edilmiyor cilde zararı var diye canım
yosun sabunu ne yapıyormuş?
ben sabahları kahvaltı yaptıktan sonra yapıyorum
sadece slim in 6 başka bişey yapmadan
bugüne kadar da hiç sakatlanmadım şükür
hatice arkadaşım işten geldikten sonra yapıyor ama aç mı tokmu bilmiyorum
ama aç olarak spor tehlikeli olabilir o zaman kaslar eriyebilir
ben hep tok yaptım
arkadaşlar ben bu slim 6 videolarını indiremiyorum,biri bana yardım edebilir mi? başka bir siteye üye oldum indirmek için ama konuya giriş yapabilmem için bile 20000 mesajınız olması gerekiyor diyor
kızlar bende katıldım aranıza istesenizde istemesenizde
bazen leslie yapıyordum ama yağlarımın erimesi vücudumun şekle girmesi lazım.
tabi kilo vermeyle doğru orantılı olacak.
2 ay oldu doğum yapalı.sezeryanla doğum yaptım ilki normaldi.bu kilodayken karnım daha topluydu şimdi sallak sullak..
hamilelik öncesine dönmeme 6 kilo var.hedefime 12 kilo..çok gibi geliyor
slim in 6 nın youtube da videolarına baktım ama 6 haftada o sonuçlar alınmaz gibi geldi bana..hem çok fazla kilolar vermişler biri 84 lbs diyor.çok fazla..tam hatırlamıyorum ama 2.25 lbs 1 kiloya denkti galiba.
3 gün start it up yaptım az geldi
4. gün ramp it up a geçtim acaip terliyorum..çalıştırdığı her kas yanıyor resmen yaparken.bu iyiye işaret..eylüle kadar 6 kilo vermek istiyorum ama emzirirken çok zor..diyet yapamıyrsun vicdan azabı çekiyorsun.hamur işi tatlı abur cubur yemiyorum,yememeye çok gayret ediyorum ama çok yavaş gidiyor.süt ve süt ürünlerini fazla tüketiyorum sanırım onlar bayağı engel oluyor.peynir falan çok yiyorum çerez gibi..ama hiç masum değil:26:
2 ay 1 haftada 6 kilo verilirmi..çok sıkı sarılırsan verilir..evimde olsam çok daha fazla vermiştim şimdiye.ama annemdeyim ilkide küçük daha 2 yaşında diye bir süre beraber bakalım dedik.ama karışmayan kalmıyor..herkes sen ye emziriyorsun diyor..yemezsen seni bencillikle suçluyorlar..çocuğun rızkından kesiyormuşum..hamur işi tatlı yemek zorundamıyım canım aaa
neyse ben çok yazdım
düzenli olarak 2 hafta daha ramp it up yapmak istiyorum inşallah mani çıkmaz..
2 hafta sonra eşim gelecek belki biraz incelirim
kızlar bende katıldım aranıza istesenizde istemesenizde
bazen leslie yapıyordum ama yağlarımın erimesi vücudumun şekle girmesi lazım.
tabi kilo vermeyle doğru orantılı olacak.
2 ay oldu doğum yapalı.sezeryanla doğum yaptım ilki normaldi.bu kilodayken karnım daha topluydu şimdi sallak sullak..
hamilelik öncesine dönmeme 6 kilo var.hedefime 12 kilo..çok gibi geliyor
slim in 6 nın youtube da videolarına baktım ama 6 haftada o sonuçlar alınmaz gibi geldi bana..hem çok fazla kilolar vermişler biri 84 lbs diyor.çok fazla..tam hatırlamıyorum ama 2.25 lbs 1 kiloya denkti galiba.
3 gün start it up yaptım az geldi
4. gün ramp it up a geçtim acaip terliyorum..çalıştırdığı her kas yanıyor resmen yaparken.bu iyiye işaret..eylüle kadar 6 kilo vermek istiyorum ama emzirirken çok zor..diyet yapamıyrsun vicdan azabı çekiyorsun.hamur işi tatlı abur cubur yemiyorum,yememeye çok gayret ediyorum ama çok yavaş gidiyor.süt ve süt ürünlerini fazla tüketiyorum sanırım onlar bayağı engel oluyor.peynir falan çok yiyorum çerez gibi..ama hiç masum değil:26:
2 ay 1 haftada 6 kilo verilirmi..çok sıkı sarılırsan verilir..evimde olsam çok daha fazla vermiştim şimdiye.ama annemdeyim ilkide küçük daha 2 yaşında diye bir süre beraber bakalım dedik.ama karışmayan kalmıyor..herkes sen ye emziriyorsun diyor..yemezsen seni bencillikle suçluyorlar..çocuğun rızkından kesiyormuşum..hamur işi tatlı yemek zorundamıyım canım aaa
neyse ben çok yazdım
düzenli olarak 2 hafta daha ramp it up yapmak istiyorum inşallah mani çıkmaz..
2 hafta sonra eşim gelecek belki biraz incelirim
torrent programın varsa onla indir ben ishount sitesinden indirdim paket halinde
O geceki yeme çılgınlığımın sebebi regl olacak olmammış. Buna rağmen yinede az yemişim. Çünkü regl olmadan önce bi tepsi baklava bile bitirebilecek pontasiyelim vardır
O geceyi unutarak dün regl olmama rağmen ramp it up ikinci haftaya başladım. O geceyide vereceğim 1 günlük moladan saydım
Haticecan hosbulduk. Aranızda olmak gerçekten güzel. İnsan böyle zamanlarda gerçekten destek arıyor.
Bu sabah aç karnına tartıldım 73 kiloydum. Ve 3 ay sonunda 10 kilo vermiş oldum. Benim için 1 kilo vermek bile mucize gibiydi. Ama artık kendime inanıyorum ve güveniyorum sizler sayesinde de pes etmiyorum
Bende doğumdan sonra aldığım her bi kiloyu emzirme bahanesiyle örtmüştüm
Ama doktorum günde 2 bardak süt, meyve suyu ve bolca su içersen sütün kesilmez diyordu.
2 ay 2 haftada 6 kilo gayet güzel verilir.
Slim in 6'e gelince bence 1 haftada bile az da olsa vücudunda değişiklik oluyor. Özellikle sorunsuz bölgelerde. Mesela benim belim incedir ama bazenlerim coktur ve vücut yapım öyledir. Slim in 6'le belim sorunsuz olduğu için daha cabuk inceldi, ama basenlerim belim kadar çabuk şekle girmediysede onlarda gelişme gösterdi
Sunu anladımki önemli olan istikrar. Kısa zamanda sonuçları görebiliyoruz.
torrent programın varsa onla indir ben ishount sitesinden indirdim paket halinde
slin in 6 ya başlamıştım. hatta rump it up a geçtiğim ilk gün. masajdan sınavım vardı .hoplaya zıplaya gittim sınava(5 kilo verdim yaa böle bi waowww nolmuşsun sen iltifatları duymak istiyorum) neyse kimse bişi demedi. sınav sırası bana geldi hoca beni gördü ne olmuşsun sen öleee kalçan genişlemiş kilo almışsın dedi. hocam yapmayın emeyin 5 kilo verdim ben dedim. kardio yapıyorum dedim. hocamda didiki zaten kilolusun bide kardiyo yaparsan kas olur ve kilo vermen zorlaşır dedi. o günden sonra bıraktım ve 45 dklık yürüyüşle 300 kalori harcamaya başladımm
Bu kas yapma meselesini bende sormuştum arkadaşıma. Arkadaşım vücut geliştirme çalışıyor. Bana söylediklerinin aynısını başka bir forumda da yazıyor. Oradan alıntı yapıyorum:
Yağın kasa dönüşmesi diye birşey yoktur. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur.Genelde egzersiz yapılırken kasların yağa dönüşmesinden korkulur ve önce kilo kaybedip ardından egzersize başlama yöntemi tercih edilir. Oysa, yağ hiçbir zaman kasa dönüşmüyor. Egzersiz yapmadan verilen kilo da yalnızca kas erimesi sağlar ve vücuttaki yağ oranını arttırır.Diğer bir konuda genellikle bayanlar spora başlıyacağı zaman şu soruyu sorarlar;
Aletli jimnastik yapmak istiyorum, fakat çok kaslı olmak istemiyorum?
İnanın istesenizde bunu yapmak okadar kolay değil. Çünkü bayanların yaptığı ağırlık çalışması genellikle hafif kilo ve çok tekrarlı olur, buda sıkılaşmayı sağlar.