Slim in 6

bunu biliyodumda şöylede bişi var. kardio yapıldığında yağlar kasın etrafını sarıyo ve sürekli tekrarlandığında kasın şeklini alıyo bunu eritmekte zormuş

Bak ya korktum şimdi. Şu bacaklarla kaldığımı düşünemiyorum :KK1:

Ben coooook uzun yıllar önce spor salonuna giderken bu slim in 6 teki hareketlerin aynısını aerboik hocası yaptırırdı. Ama aerobik her gece yapmıyorlardı. Bir gece arayala yapılıyordu. Gerci ben her gece spor salonuna gidip aletlerle falan calısıyodum. Ama dedim ya çok uzun yıllar önceydi ne kadar süre gittim onu bile hatırlamıyorum. Bu sürekli kelimesinden kasıt ne acaba. Ne kadar sürekli onu bi araştırmak lazım

Arkadaşlar yine kafama takılan bişey var.

Ben çalışıyorum. Sabah 8 de evden çıkıyorum. Akşam geliş saatim en erken 6. İişten geldikten sonra slim yapmak bazen ölüm gibi geliyor ( Bu gece olduğu gibi.. Sanırım bu akşamda kaytarıcam) Şimdi internete dolaşırken sabah yapılan kardio egzersizlerinin daha fazla yağ yaktığını okudum.

Sabah erken saatte (7 gibi) aç karnına slim yapanınız varmı. Sonrada kahvaltı yapıp işe gitsem daha mı faydalı olur acaba :KK59::KK59::KK59:

Arkadaşlar yine kafama takılan bişey var.

Ben çalışıyorum. Sabah 8 de evden çıkıyorum. Akşam geliş saatim en erken 6. İişten geldikten sonra slim yapmak bazen ölüm gibi geliyor ( Bu gece olduğu gibi.. Sanırım bu akşamda kaytarıcam) Şimdi internete dolaşırken sabah yapılan kardio egzersizlerinin daha fazla yağ yaktığını okudum.

Sabah erken saatte (7 gibi) aç karnına slim yapanınız varmı. Sonrada kahvaltı yapıp işe gitsem daha mı faydalı olur acaba :KK59::KK59::KK59:

ah canım bu konu zor işte
çalışsam sürekli ben de yapamazdım galiba :KK43:
slim yapamıyorsan en azından yürümeyi dene
ben genelde 9 dah kahvaltı yapıp 10 da slim yapıyorum
diğer yağ kas olur yok şu yok bu inanmıyorum
doğru yoldayız şaşma :KK34:

Merhaba arkadaslar tekrar :-) ben geldim

Ohcanimadeysin aramiza hosgeldin canim, iyiki de geldin, cogalsak daha güzel, birbirimize en azindan moral veriyoruz. Yoksa tek basina cekilmiyo bu spor :-)

ya su yaglarin kas olma olayi falan, böyle bisey olsa Slim in 6 yaptiran kadin Debbie Siebers -> o kadinin herhalde simdi 100 Kg imi gecmesi lazim degilmiydi yaniliyormuyum, ama kadin incecik karin marin yok.. yada o herkese yalan söylüyor :KK1:

Belki su sey dogru olmayabilir 6 hafta icinde cok fazla kilo verilmesi, ama o slim in 6 yapan kadinlarin veya erkeklerin uyguladiklari bir diyette var benim anlayabildigim kadariyla... Kizlar sadece 3 beyazdan uzak duralim... herhalde o zamanda kilo almayiz demi :KK52:

Insan en azindan bu slim in 6 yaptimi zinde kaliyor - ben faydasini görüyorum acikcasi... ilk zamanlarda ki gibi zorlanmiyorum hareketleri yaparken, ve hatta omuzlarimda agrimiyor eskisi gibi.. önceleri sag omuzum agrirdi, orada ki kas benim kireclenmisti... insallah devam edebilirimde, daha zinde olurum...

hamile kalmadan önce vücudum sIKILASSIN... :-))... neyse sevgilerimle kizlarrrrrrrrrrrrr:KK64:

bence de özel diyet yapıyorlar canım çünkü Debbie 'de diyor
hergün bizimle yapın,bol bol su için,diyetinize dikkat edin
ilave vitaminlerinizi alın ve dinlenmeye vakit ayırın diyor :KK34:
6 haftada öyle olamadık ama 6 haftada cidden değiştik :114:

videoları indirebileceğim linki özelden atabilir misiniz bana?
dün indirmeyi denedim ama linkte problem vaardı sanırım olmadı bi türlü..
kolay gelsin herkese

videoları indirebileceğim linki özelden atabilir misiniz bana?
dün indirmeyi denedim ama linkte problem vaardı sanırım olmadı bi türlü..
kolay gelsin herkese

Linkleri bilmiyiroum ama linklerden indirmeyi başaramazsanız korsan film saten dükkanlar falan var. Ben onların birine bahsetmiştim bu olaydan. İnternetten indirip cd ye cekip verdiler 3 bölümünüde. Bilginiz olsun.

Hepinize merhaba..kolay gelsin arkadaşlar ben de slimi bir kaç kez yaptım ve çok da hoşuma gitmişti
yalnız bir sorum olacak. Parmakların geçirilip yere konulan kollarla çekilen lastik ip gibi bişey var nedir o acaba nereden temin ediyorsunuz, bir de onun yerine başka bişey kullanılamaz mı? Bilen söylerse çok sevinirim.

Hepinize merhaba..kolay gelsin arkadaşlar ben de slimi bir kaç kez yaptım ve çok da hoşuma gitmişti
yalnız bir sorum olacak. Parmakların geçirilip yere konulan kollarla çekilen lastik ip gibi bişey var nedir o acaba nereden temin ediyorsunuz, bir de onun yerine başka bişey kullanılamaz mı? Bilen söylerse çok sevinirim.

hatırlamıyorum ama plates bandından söz ediyorsun sanırım bu şekjilde aratırsan bulabilirsin :)

netin altini ustune getirdim verdiginiz t ile baslaayan yerde baktim inmio videooolar yada ucreli inio off :S:S

Linkleri bilmiyiroum ama linklerden indirmeyi başaramazsanız korsan film saten dükkanlar falan var. Ben onların birine bahsetmiştim bu olaydan. İnternetten indirip cd ye cekip verdiler 3 bölümünüde. Bilginiz olsun.

hım 3 video mu yani bu bakalım beceremezsem indirecek biri bulunur elbet teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar tekrar :-) ben geldim

Ohcanimadeysin aramiza hosgeldin canim, iyiki de geldin, cogalsak daha güzel, birbirimize en azindan moral veriyoruz. Yoksa tek basina cekilmiyo bu spor :-)

ya su yaglarin kas olma olayi falan, böyle bisey olsa Slim in 6 yaptiran kadin Debbie Siebers -> o kadinin herhalde simdi 100 Kg imi gecmesi lazim degilmiydi yaniliyormuyum, ama kadin incecik karin marin yok.. yada o herkese yalan söylüyor :KK1:

Belki su sey dogru olmayabilir 6 hafta icinde cok fazla kilo verilmesi, ama o slim in 6 yapan kadinlarin veya erkeklerin uyguladiklari bir diyette var benim anlayabildigim kadariyla... Kizlar sadece 3 beyazdan uzak duralim... herhalde o zamanda kilo almayiz demi :KK52:

Insan en azindan bu slim in 6 yaptimi zinde kaliyor - ben faydasini görüyorum acikcasi... ilk zamanlarda ki gibi zorlanmiyorum hareketleri yaparken, ve hatta omuzlarimda agrimiyor eskisi gibi.. önceleri sag omuzum agrirdi, orada ki kas benim kireclenmisti... insallah devam edebilirimde, daha zinde olurum...

hamile kalmadan önce vücudum sIKILASSIN... :-))... neyse sevgilerimle kizlarrrrrrrrrrrrr:KK64:

hoşbulduk canım.valla ben haftada 6 gün yapamıcam.gelen giden çok oluyor memleketteyim şuan..millet bebek tebriğine geliyorlar..ama yapabildiğim kadar yapıyorum bu hafta 5 gün yaptım.dün yapamadım sabahtan geceye kadar misafir vardı ama elimden geldiğince yapacağım ki daha çabuk sıkılaşayım.önümde çok yolum var çünkü:2:

hım 3 video mu yani bu bakalım beceremezsem indirecek biri bulunur elbet teşekkür ederim

valla bende senin gbyim bir site buldum ama cok yavas indirio 5 parca eger dogru duzgun olursa adresi verririm az bekle/ valla sabahtan beri ugrastim ancak bunu buldum. diger torentmidir nedir ondan yapamadim valla :KK70:

X