Slim in 6

hımm şöyle bi düşüneyim
şimdi önceden 2 hafta start it up,2 hafta ramp it up yaptım
sonra ara verdim bişeyler çıkmıştı hatırlamıyorum tam
sonra tekrar 1 hafta start it up sonra 2 hafta ramp it up yaptım
ve şimdi 3.gün burn it up yapıyorum
en başından beri sanırım 2-3 kilo verdim
ve etrafımdakiler göbeğimin küçüldüğünü
yan taraflarımın eridiğini söylüor
gerçekten de fark ediliyor inceldiğim :KK66:
burn it up ı 1 hafta daha yapacağım ya da 2 hafta daha
çünkü en etkilisi bu canım ramp it uptan daha çok terliyorum :KK31:
sonra ya en baştan başlayacağım ya da rapid results yapmaya çalışacağım :KK68:
inş işe yarar verdiğimiz emekler
videolarda nasıl zayıflamış incelmişler şaştım valla
kendi vücudumu öyle düşünemiyorum :26:mucize gibi :KK31:
=================================================

merhaba canim,
Bende 2 hafta start it up yaptim, ondan sonra bir kac gün ramp it up yapip birakmistim, araya misafirler girdi falan derken tam anlamiyla yapamamistim.. Ondan sonra birde regl falan oldum ara vermistim... ama pazartesiden bu yana tekrar basladim..

Insan kendide fark ediyor, dün aksam bende dikkat ettim göbegime, sanirim baya faydasi var bu slim in 6ín. O yüzden yapabildigim kadar yapacagim...

selamlar

Merhaba kizlar,

nerelerdesiniz? Hic sesiniz cikmiyor?

Nasil gidiyor slim in 6 ?? Ben Ramp it up´i Allah izin verirse bu hafta bitiriyorum :-) - hele sükür... ya süründürdüm iyice...

Cumartesi aksam tartildim 55 Kg geldim, daha önce 56,5 falandim sanirim... :KK1: - en iyisi sabah ac karnina tartilmak ama, bakalim...

Merhaba kizlar,

nerelerdesiniz? Hic sesiniz cikmiyor?

Nasil gidiyor slim in 6 ?? Ben Ramp it up´i Allah izin verirse bu hafta bitiriyorum :-) - hele sükür... ya süründürdüm iyice...

Cumartesi aksam tartildim 55 Kg geldim, daha önce 56,5 falandim sanirim... :KK1: - en iyisi sabah ac karnina tartilmak ama, bakalim...

süperr tebrik ederim :KK66:
ben de burdaki kızlardan yeni bişey öğrendim
1 gün slim in 6 diğer gün plates yapacakmışız
o zaman daha etkili sonuç alıyormuşuz
ben dün burn it up yaptım bu sabah ebruyla plates yaptım bakalım neler olcak :KK71:

süperr tebrik ederim :KK66:
ben de burdaki kızlardan yeni bişey öğrendim
1 gün slim in 6 diğer gün plates yapacakmışız
o zaman daha etkili sonuç alıyormuşuz
ben dün burn it up yaptım bu sabah ebruyla plates yaptım bakalım neler olcak :KK71:

==========================

selam, her gecen gün yeni taktikler ögreniyoruz :-), ya bu forum cok iyi yaaaaaa... seviyorum burda olmayi... Burn it up nasil gecti, zorlandigin yerler var mi?

Ben ramp it up´ciyim daha...

==========================

selam, her gecen gün yeni taktikler ögreniyoruz :-), ya bu forum cok iyi yaaaaaa... seviyorum burda olmayi... Burn it up nasil gecti, zorlandigin yerler var mi?

Ben ramp it up´ciyim daha...

ilk iki gün kabus gibiydi valla :KK43: dinlendim flan
geneli daha zor diğerinden ama daha etkili o kesin
kızlar bu egzersiz yağ verdirir dediler sevindim
birde işte 1 gün slim 1 gün plates tavsiye ettiler :nazar:

Ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Ve burayı keşfettiğim için çok mutluyum. 83 kiloyla başladığım diyet ve spor serüvenimde 75 kiloya inebildim. Leslie ile egzersiz yapıyordum ancak bir süre sonra yeterli gelmemeye başladığını hissettim. Sadece ter atıyordum ama hiç kaslarımda falan ağrı olmadı. Bu forum sayesinde keşfettim Slim in 6'i. İlk iki gün yataktan zar zor kalktım merdiven inip çıkmak oturup kalkmak bile kabustu. Ama ağrıdığına göre kaslarım çalışıyor dedim :KK61: Devam ettikçe ağrılarda gitti.

Deneylimli arkadaşllara bir sorum olacak. Start it up'ı 4 gün yaptım ancak iş nedeniyle 2 gün ara vermek zorunda kaldım. Şimdi tekrar 1 gün start it up yapıp sonra ramp it up a geçsem olurmu yoksa tekrar bi hafta start it up mı yapmam gerekir. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu arada birazda profesyonel destek almak için spor salonu olan ve bosy çalışan bir arkadaşım var ona gittim dün. Leslie yi ve slim in 6 ten bahseetim ve cdlerini gösterdim. Hepimiz doğduğumuzdan beri yürüyoruz. Sadece yürümenin faydası olsa herkes dal gibi olurdu dedi :KK9:

Kesinlikle slim i tavsiye etti. Şimdi daha bir güvenle yapabilirim.

Ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Ve burayı keşfettiğim için çok mutluyum. 83 kiloyla başladığım diyet ve spor serüvenimde 75 kiloya inebildim. Leslie ile egzersiz yapıyordum ancak bir süre sonra yeterli gelmemeye başladığını hissettim. Sadece ter atıyordum ama hiç kaslarımda falan ağrı olmadı. Bu forum sayesinde keşfettim Slim in 6'i. İlk iki gün yataktan zar zor kalktım merdiven inip çıkmak oturup kalkmak bile kabustu. Ama ağrıdığına göre kaslarım çalışıyor dedim :KK61: Devam ettikçe ağrılarda gitti.

Deneylimli arkadaşllara bir sorum olacak. Start it up'ı 4 gün yaptım ancak iş nedeniyle 2 gün ara vermek zorunda kaldım. Şimdi tekrar 1 gün start it up yapıp sonra ramp it up a geçsem olurmu yoksa tekrar bi hafta start it up mı yapmam gerekir. Cevaplarsanız çok sevinirim.

selam canım tebrik ederim çok iyi gidiyorsun
bazen biz de ara veriyoruz sana gün veremem en iyisi bunu kendine göre ayarlaman
aslında serilere geçmek için kendi vücudunu dinle
üst seviyeye atlamak için diğer videoyu en rahat yaptığında geç
ne zamanki hareketleri iyi ve rahat yapıyorsun bir sonrakine geçebilirsin
denedim ve en iyi ölçüt bu :KK34:
kolay gelsinn :KK71:

selam canım tebrik ederim çok iyi gidiyorsun
bazen biz de ara veriyoruz sana gün veremem en iyisi bunu kendine göre ayarlaman
aslında serilere geçmek için kendi vücudunu dinle
üst seviyeye atlamak için diğer videoyu en rahat yaptığında geç
ne zamanki hareketleri iyi ve rahat yapıyorsun bir sonrakine geçebilirsin
denedim ve en iyi ölçüt bu :KK34:
kolay gelsinn :KK71:

Cevabınız için çok teşekkür ederim. İnsan her ne kadar azmetse çevresinde aynı şeyleri paylaşan insanlarla konuştukça daha bir hevesleniyor.
Evet aslında dediğin gibi kendini hazır hissetmek çok önemli ikinci seviye için. Ben sadece şu öne doğru bacak açarak diz çökme hareketini beceremiyorum tam anlamıyorla. Yarım yapıyorum. Zaten ne kadar yapsamda ona alışabileceğimi hiç sanmıyorum :KK66:

En iyisi iki gün daha starta devam edip sonra rampa geçeyim. Gelişmelerle aranızda olacağım :KK1:

aynen canım diz çökmelerde pek başarılı değilim
bacaklar kalın diye galiba :KK9:

Hemde nasıl kalın....Yapım öyle gerçi. 63 kiloyken bile onlar yine kalındı. En ince halleri sanırım ben ilkokuldayken falandır :KK1:

Ama yosun sabunu ve kabak lifi aldım. Birde aktardan sıkılaştırıcı yağ aldım. Akşamları spor sonrası banyoda lif ve sabunla masaj yaptıktan sonra sıkılaştırıcı yağıda sürüp streç filmle sarıyorum. Bakalım nolcak

Bir de aklıma gelmişken bu slim in 6 i ben aksam hafif bişeyler yiyip bir saat falan bekledikten sonra yapıyordum. Ama arkadaşım önce aç karnına spor yap spordan sonra da light ton balığı veya haşlanmış yumurta yada tavuk ye falan dedi. Ama benim eve gelip spor yapmam sonrada yemek yemem 8 i falan buluyor. Sizler napıyorsunuz. Spor sonrası mı yiyiyorsunuz yemek?

Bir soru daha geldi aklıma:KK1:

Slim öncesi herhangi farklı bir ısınma yapıyormusunuz yoksa direk slimlemi başlıyorsunuz. Start it up ın ısınma hareketleri az geldi bana

bugün ben de kabak lifi aldım canım :)
bana da bu forumdaki arkadaşlar tavsiye etti fakat
ben susam,biberiye,badem yağını karıştırıp süreceğim duş esnasında
kabak lifini ıslatıp masaj yapacağım sorunlu yerlere
bana bu şekilde tavsiye ettiler
streç tavsiye edilmiyor cilde zararı var diye canım
yosun sabunu ne yapıyormuş?

ben sabahları kahvaltı yaptıktan sonra yapıyorum
sadece slim in 6 başka bişey yapmadan
bugüne kadar da hiç sakatlanmadım şükür
hatice arkadaşım işten geldikten sonra yapıyor ama aç mı tokmu bilmiyorum
ama aç olarak spor tehlikeli olabilir o zaman kaslar eriyebilir
ben hep tok yaptım :KK34:

bugün ben de kabak lifi aldım canım :)
bana da bu forumdaki arkadaşlar tavsiye etti fakat
ben susam,biberiye,badem yağını karıştırıp süreceğim duş esnasında
kabak lifini ıslatıp masaj yapacağım sorunlu yerlere
bana bu şekilde tavsiye ettiler
streç tavsiye edilmiyor cilde zararı var diye canım
yosun sabunu ne yapıyormuş?

ben sabahları kahvaltı yaptıktan sonra yapıyorum
sadece slim in 6 başka bişey yapmadan
bugüne kadar da hiç sakatlanmadım şükür
hatice arkadaşım işten geldikten sonra yapıyor ama aç mı tokmu bilmiyorum
ama aç olarak spor tehlikeli olabilir o zaman kaslar eriyebilir
ben hep tok yaptım :KK34:

Yosun sabununu ilk olarak yüzüm için almıştım. Cilde cok iyi geliyor. Sonra bir baktım selülitlerede iyi geliyormuş bir de sıkılaştırıyormuş. Hemde çok ekonomik oldu benim için. Tek sabunu hem yüzüme hem vucüdüma uygulayabiliyorum :KK34: Banyoda kabak lifini yosun sabunuyla köpürtüp uyguluyorum hem yumuşacık oluyor. Kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ama tenimin pürüsüzleştiğini hissediyorum. İlk etapta cildim düzeldi evet ama selülit ve sıkılaştırma için biraz daha beklemek gerekecek sonuç almak için. Onlarıda bilahare paylaşırım

selam kızlar, kaçak geldi :KK1::KK1::KK1: ben uzun zamandır hiç spor yapmıyorum. 2.videoda regl oldum ve bıraktım. bir daha da yapmadım. süre uzayınca yapmak istemedim. sadece start it up yapsam da faydası olur mu acaba:KK1::KK1:

selam kızlar, kaçak geldi :KK1::KK1::KK1: ben uzun zamandır hiç spor yapmıyorum. 2.videoda regl oldum ve bıraktım. bir daha da yapmadım. süre uzayınca yapmak istemedim. sadece start it up yapsam da faydası olur mu acaba:KK1::KK1:

Hiç yapmamaktan daha faydalı olacağı kesin bence :KK1:

ben de yosun sabunu alabilirim canım kokusu nasıl ?

bu da faydaları

sağlık Açısından Özelliği : Yosun sabunu selülit için birebirdir.Cilde
duruluk ve ferahlık verir,denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir
ve parlaklık kazandırır,yosun tuz içerdiğinden antiseptik özellik
taşır,bakterilere karşı koruyucudur,yosun sabunu ile banyo yapıldığında ölü deriyi yok eder.Yosunlar yüksek miktarda protein,mineral ve vitamin ihtiva
ederler,kalsiyum,fosfor ve iyot açısından zengindirler.

Yosunlar A.C.B1.B2.B6.B12.E gibi vitaminleri bünyesinde bulundurur.
1.vitamini cildin dengelenmesinde
2. vitamini tenin parlamasında
3. vitamini kolajen özümlenmesinde etkilidir
4. vitamini kolajen ve ilastin lifletirir oluşumunda yer alır ve cildin
yaşlanmasını önler.

ben de yosun sabunu alabilirim canım kokusu nasıl ?

bu da faydaları

sağlık Açısından Özelliği : Yosun sabunu selülit için birebirdir.Cilde
duruluk ve ferahlık verir,denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir
ve parlaklık kazandırır,yosun tuz içerdiğinden antiseptik özellik
taşır,bakterilere karşı koruyucudur,yosun sabunu ile banyo yapıldığında ölü deriyi yok eder.Yosunlar yüksek miktarda protein,mineral ve vitamin ihtiva
ederler,kalsiyum,fosfor ve iyot açısından zengindirler.

Yosunlar A.C.B1.B2.B6.B12.E gibi vitaminleri bünyesinde bulundurur.
1.vitamini cildin dengelenmesinde
2. vitamini tenin parlamasında
3. vitamini kolajen özümlenmesinde etkilidir
4. vitamini kolajen ve ilastin lifletirir oluşumunda yer alır ve cildin
yaşlanmasını önler.

2 farklı yosun sabunu gördüm. Yüzüm için aldığım yosun sabunu o kadar güzel kokuyorki anlatamam. El yapımı bir sabun ve bu tür ürünler satan bir dükkandan aldım ama fiyatı 13 tl'ydi. Bende onun için ilk başta tüm vücudama sürmeye kıyamadım çabuk bitmesin diye. Aktarda sorduğum sabun 3-4 tl bişeydi. Ama yüzüm için aldığımdan o kadar farklıydıki kokusu şekli görünümü. Sonunda aktardan aldığımı kullanmamaya yüzüm için olanı kullanmaya karar verdim. Onun kokusu müthiş gerçekten ferahlatıcı bi kokusu var ama aktardan aldığım için aynı şeyi söleyemiyeceğim.

Ramp it up serüvenime dün akşam başladım nihayet. İlk 10 dakika sonunda ben bunu yaparsam ölürüm dedim. Bıraktım gittim mutfağa. Allahtan mutfakta eşim varmış. Hemen gaz verdi bana bende o gazla tekrar döndüm slim'e. Onlar 15 kere yapıyolarsa bir hareketi ben 10 kere yaptım. Ama yaptım Bu sabah gözümü açtığımda ilk aklıma gelen acaba yataktan kalkabilecekmiyim ve yürüyebilecekmiyim oldu. Ama start it up sagolsun kaslarımda en ufak bir ağrı hissetmedim. Bu hareketleri yapıp başarılı olamama gibi birsey düşünemiyorum ben arkadaşlar. Yola devam ......

X