Slim in 6

ramp it upladım geldim

selam jean,

ne zaman yaptin ramp it up, sabah mi?

Ben dün aksam yaptim yine, pazar ve cumartesi yapamamistim... iyi oldu yine ya.. birde su karin egzersizlerini bol bol yapmak istiyorum ama ramp it uptan sonra yoruluyorum, ter atmis oluyorum.. bir iki yapip birakiyorum... insallah her gün yapa yapa daha kondisyonlu olacagiz...

öptüm.. simdlik bu kadar..

evet canım ben hep sabah kahvaltıdan sonra yapıyorum
birgün bende denedim ramp it uptan sonra karın çalıştım
aralarda biraz dinlendim ama yapabildim
oldukça fazla ter attım
yaparak alışıyor insan cidden
inş güzel sonuçlar alırız
artık tartıl şekerim

selam canim,

nasilsin? Sen calisiyormusun? Kahvaltidan sonra yaptim dedigine göre sanirim calismiyorsun ... ben malesef 8-17 iste oldugum icin ancak aksam vakit bulabiliyorum spor icin... olsun yapcak bisey yok...

dün aksam yapamadim misafirimiz geldigi icin, gece 1:30 da evine biraktik, eve gelip yatana kadar vakit 2:30 oldu.. ama güzel bir aksamdi yinede...

haberlesmek dilegiyle canim öpüyorum... sevgiler selamlar

bazı günler erken dersim oluyor bazen geç
dersanede öğretmenlik yapıyorum canım
saatlar konusunda o yönden iyi bir az
kolay gelsin

merhaba kizlar,

hic kimsenin sesi cikmiyor, galiba spor bizi cok mu yordu nedir?

nasilsiniz iyimisiniz, nasil gidiyor spor??? devam ediyormusunuz? Ben gecen hafta aksatmistim ramp it up´i. Bugün tekrardan baslayacagim ve iki hafta yapacagim... ondan sonrasi bakalim...

Haydi yorumlarinizi bekliyorum...

keşke bu topiğini daha önce keşfettseydim canım ya, sen devam ediyor musun ? ne kadar süre yapabildin sonuç nasıl ? ben de başlama niyetindeyim eliptiğe bisiklete ek olarak..

selamlar
burn it up yapayım dedim
yepyeni hareketler var
ama ben müziği beğenmedim sanki durgun bir az
belki regl öncesi diye bilmiyorum ama çok isteksiz yaptım
yoruldum çok,dinlendim bikaç kez :26:
pek iyi geçmedi yarın tekrar deneyeceğim
ramp it up'ı çok sevmiştim ben amaaaa

kızlar bana nereden indirebileceğim hususunda yardımcı olabilir misiniz :26:
google da aradım ama beceremedim galiba..

Merhabalar..ben de slim in 6 ile ilgili youtube ta yapan kişilerin aldıkları sonuçları resimleri ile gördüm.. tüm bunlar doğruysa inanılmaz sonuçlar var gerçekten...
Bi başka kadınlarla ilgili forumda linkleri buldum indiriyorum şu anda ve yapmaya başlamak istiyorum.... Benim sorum bu 6 haftalık programı tam olarak uygulayıp sonuç alan varmı? ve sonuçlar gerçekten denildiği gibimi?
Şimdiden cevap verecek olan arkadaşlara teşekkürler....

kızlar bana nereden indirebileceğim hususunda yardımcı olabilir misiniz :26:
google da aradım ama beceremedim galiba..

sende zayıfla .com dan indiren var
torrent diye bi program var oraya yaz ordan indir canım

tam olarak uygulayamasam da haftada en az 4 kez yapıyorum
bayağı incelme ve sıkılaşma var bende
tavsiye ederim

Jean çok teşekkürler...ben de yarın başlıycam inşallah ..sonuçları ben de paylaşırım sizlerle... ve umarım ben de iyi sonuçlar alırım.... ayrıca diyet yaptınızmı bu egzersizleri yaparken?

Jean çok teşekkürler...ben de yarın başlıycam inşallah ..sonuçları ben de paylaşırım sizlerle... ve umarım ben de iyi sonuçlar alırım.... ayrıca diyet yaptınızmı bu egzersizleri yaparken?

evet canım ben diyet yapıyorum
2 ayda 7 kilo verdim
belki slim in 6 in de faydası olmuştur
metabolizmayı hızlandırdığı için ve sıkılaştım
inş devam edeceğim ben daha 7 kilo vermem gerek

evet canım ben diyet yapıyorum
2 ayda 7 kilo verdim
belki slim in 6 in de faydası olmuştur
metabolizmayı hızlandırdığı için ve sıkılaştım
inş devam edeceğim ben daha 7 kilo vermem gerek

Ne güzel tebrikerl... darısı benim başıma.... kilo vermekten öte sıkılaşmak ve fit bir görünüme sahip olmak benim için daha önemli..... hani birini görürsün sağlık fışkırıyor heryerinden...sağlıklı bir görünümü var...işte öyle olabilmek istiyorum....
Sen 6 hafta tamamladınmı bu programı?

yok canım tam yapamıyorum
4gün yapabiliyorum ancak
yaklaşık 4 hafta oldu yapalı
sana platesi de öneririm
bu program bir az armut tipli bayanlar için
sıkılaşmak için plates birebir

Ben iki hafta kadar start it up yaptım 8 gün kadarda ramp it up ama Leslie + yürüyüşte var ağır geldi ramp it up tekrar start it up a geri döndüm. Leslie 6 mile + yürüyüş + start it up yapacagım ara verdim biraz. Bugün tekrar başladım. Yapabilen için çok güzel keşke devam edebilseydim burn it up a ama yok bana ağır geliyor hepsi ((

çok iyi yapmışsın canım
kendine haksızlık etme
ben yürüyüş yapmadım yanında
sadece bu programları yaptım
burn it up bana çok zor geldi
ramp it up ı çok seviyorum

bugün yaptım ama yarın yapabilirmiyim bilmiyorum umarım devam ederim...yapıpta başarılı olan hanımlar yokmu bize destek olsunlar sonuçlarını anlatıp...

bugün yaptım ama yarın yapabilirmiyim bilmiyorum umarım devam ederim...yapıpta başarılı olan hanımlar yokmu bize destek olsunlar sonuçlarını anlatıp...

Ben hepsini tamamlamadım start it up ve ramp it up yaptım ama bu bile gayet farkettirdi. Devam et ilk başta çok zorlanıyor insan ama yaptığında alışıyorsun zaten bir hafta sonrasından incelmeler başlar moral olur o zaman daha şevkle yaparsın. Kesinlikle tavsiye ediyorum bırakma yap :))

evet bugunde k fleksimi yedikten sonra yaptım sporumu kızıma tost yaptım oofff offf gözü kö olsun bu kiloların genlerime tüküreyim

sen yaparsan yemen içmende ne gibi değişiklikler yaptın tost yedin mi tost

valla tost değilde dışarı gittiğimde adana, iskender vs yediğimi biliyorum :))) Çok kısmadım yiyeceklerimden sadece ekmeğe karbonhidrata özel dikkat ettim. Bakıyorum forumdaki arkadaşların yemek listelerine bi de benimkine ooo ben çok yiyorum. Ama 3 ana 3 ara öğün kuralına dikkat edip öğünlerde aşırı kaçmıyorum kaçırmışsam ara öğünü atlıyorum mesela. Bu 3 ana 3 ara öğün iyice yerleşti bende hiç açlık hissi hissetmiyorum hani yanma olur, kazınma olur yok yeme emrini beynim veriyor vakit geldi ara öğün atıştır bişeyler diye mesela. İlk zamanlar fazla gibiydi yediklerim düzen oturdukça yemekler azaldı kendiliğnden çünkü açlık hissi yok. Ayrıca diyet yapıyorum diyemiyorm herşeyden yiyorum çünkü.)) Ama nisan ve mayıs ayında toplam 7 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…