ramp it upladım geldim
selam jean,
ne zaman yaptin ramp it up, sabah mi?
Ben dün aksam yaptim yine, pazar ve cumartesi yapamamistim... iyi oldu yine ya.. birde su karin egzersizlerini bol bol yapmak istiyorum ama ramp it uptan sonra yoruluyorum, ter atmis oluyorum.. bir iki yapip birakiyorum... insallah her gün yapa yapa daha kondisyonlu olacagiz...
öptüm.. simdlik bu kadar..
evet canım ben hep sabah kahvaltıdan sonra yapıyorum
birgün bende denedim ramp it uptan sonra karın çalıştım
aralarda biraz dinlendim ama yapabildim
oldukça fazla ter attım
yaparak alışıyor insan cidden
inş güzel sonuçlar alırız
artık tartıl şekerim
selam canim,
nasilsin? Sen calisiyormusun? Kahvaltidan sonra yaptim dedigine göre sanirim calismiyorsun... ben malesef 8-17 iste oldugum icin ancak aksam vakit bulabiliyorum spor icin... olsun yapcak bisey yok...
dün aksam yapamadim misafirimiz geldigi icin, gece 1:30 da evine biraktik, eve gelip yatana kadar vakit 2:30 oldu.. ama güzel bir aksamdi yinede...
haberlesmek dilegiyle canim öpüyorum... sevgiler selamlar
Ne zamandır hem kilo verdiren hem incelten hem de eğlenceli bir program arıyordum bir de zamanımı çok almayan tabi :) sonunda buldum.yapanlar çok memnun.
İlk defa yaptığımda 20 dk leslie ile ısınıp 25 dk lık program olan start it upı yaptım ve bir kaç gün boyunca heryerim ağırdı ne çok kası çalıştırmışım meğer :))) sonrada bilgisayarımda olan sorunlar yüzünden yapamadım ve dün akşam tekrar başladım.Isınmadan direkt start it up ile bakalım zamanla sonuçları göreceğiz.Şimdi gelelim programa;
Program üç ana egzersiz videosundan oluşuyor.
1. Start It Up,
2. Ramp It Up,
3. Burn It Up,
İki tanede bonus videosu var. Bunlarda Slim & 6 Pack (karın egzersizleri) ve Slim & Limber (Streching egzersizleri)
Programı iki şekilde uygulayabiliyormuşuz.
Birinci seçenekte ilk 2 hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son iki hafta üçüncü video.
Diğer seçenekte ilk hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son üç hafta üçüncü video.
Programı tıpkı callanetics de olduğu gibi 6 gün yapıp bir gün ara vererek uyguluyoruz.Bonus videolarınıda istediğiniz zaman uyguluyabiliyorsunuz.
Video linkleri için google'a slim in 6 yazıp çıkan sonuçlarda indireceğiniz linkleri bulacaksınız burdan link vermek yasak malesef
Herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile2:teytey:
selamlar
burn it up yapayım dedim
yepyeni hareketler var
ama ben müziği beğenmedim sanki durgun bir az
belki regl öncesi diye bilmiyorum ama çok isteksiz yaptım
yoruldum çok,dinlendim bikaç kez :26:
pek iyi geçmedi yarın tekrar deneyeceğim
ramp it up'ı çok sevmiştim ben amaaaa
kızlar bana nereden indirebileceğim hususunda yardımcı olabilir misiniz :26:
google da aradım ama beceremedim galiba..
Merhabalar..ben de slim in 6 ile ilgili youtube ta yapan kişilerin aldıkları sonuçları resimleri ile gördüm.. tüm bunlar doğruysa inanılmaz sonuçlar var gerçekten...
Bi başka kadınlarla ilgili forumda linkleri buldum indiriyorum şu anda ve yapmaya başlamak istiyorum.... Benim sorum bu 6 haftalık programı tam olarak uygulayıp sonuç alan varmı? ve sonuçlar gerçekten denildiği gibimi?
Şimdiden cevap verecek olan arkadaşlara teşekkürler....
Jean çok teşekkürler...ben de yarın başlıycam inşallah ..sonuçları ben de paylaşırım sizlerle... ve umarım ben de iyi sonuçlar alırım.... ayrıca diyet yaptınızmı bu egzersizleri yaparken?
evet canım ben diyet yapıyorum
2 ayda 7 kilo verdim
belki slim in 6 in de faydası olmuştur
metabolizmayı hızlandırdığı için ve sıkılaştım
inş devam edeceğim ben daha 7 kilo vermem gerek
Ne güzel tebrikerl... darısı benim başıma.... kilo vermekten öte sıkılaşmak ve fit bir görünüme sahip olmak benim için daha önemli..... hani birini görürsün sağlık fışkırıyor heryerinden...sağlıklı bir görünümü var...işte öyle olabilmek istiyorum....
Sen 6 hafta tamamladınmı bu programı?
Ben iki hafta kadar start it up yaptım 8 gün kadarda ramp it up ama Leslie + yürüyüşte var ağır geldi ramp it up tekrar start it up a geri döndüm. Leslie 6 mile + yürüyüş + start it up yapacagım ara verdim biraz. Bugün tekrar başladım. Yapabilen için çok güzel keşke devam edebilseydim burn it up a ama yok bana ağır geliyor hepsi((
bugün yaptım ama yarın yapabilirmiyim bilmiyorum umarım devam ederim...yapıpta başarılı olan hanımlar yokmu bize destek olsunlar sonuçlarını anlatıp...
Ben hepsini tamamlamadım start it up ve ramp it up yaptım ama bu bile gayet farkettirdi. Devam et ilk başta çok zorlanıyor insan ama yaptığında alışıyorsun zaten bir hafta sonrasından incelmeler başlar moral olur o zaman daha şevkle yaparsın. Kesinlikle tavsiye ediyorum bırakma yap :))
evet bugunde k fleksimi yedikten sonra yaptım sporumu kızıma tost yaptım oofff offfgözü kö olsun bu kiloların genlerime tüküreyim
sen yaparsan yemen içmende ne gibi değişiklikler yaptın tost yedin mi tost