Slim in 6

bende başladım kızlar start it up 15dk sürüyo dimi,acaba diom yanlış video mu indirdim,zorlanmadım pek

Selam nidah,

hosgeldin canim aramiza... Slim in 6 baya hareketli bir program.. hareket acisindan bence iyi, yapmakta fayda var.

Seninde göbis sorunun varsa, sende slim in 6´ten six pack yapabilirsin, bence iyi gelebilir.... cünkü bende yapiyorum onu arada...

ama su an Start it up´i yapiyorum, bu hafta 2ci haftam... bu bölümden sonra ramp it up´i yapacagim insallah...
Bütün gün büroda calisan ve fazla hareket etmeyenler icin bu program cok iyi bence...

Umarim azda olsa fikir verebilmisimdir... selamlar

hoşbuldumm

evet pack e devam ediyorum 3.günüm bugün,1-2 ay yapsam belki göbeğim iner diye umut ediyorum sağol canım,ben pack e devam edeyim,bacaklarım falan ince,buyeter bana inşş..

tamam canim.... faydasini mutlaka görürsün bence...

peki nasil gidiyor, yapabiliyormusun?

selam kızlarr... ben maalesef geçen hafta sadece pazartesi yapabildim. salı günü çok ağrım vardı ve çarşamba günü regl oldum. bahardan mıdır nedir ama bu sefer çok halsiz bıraktı beni veee geçen hafta iptal. bu akşam ramb it up mı yoksa start mı yapayım bilemedim ya....

selam canim,

gecmis olsun canim, agrilarin varken yapma tabi ki, faydasindan cok zarari olur, vücut yorgun düser. Bahar yorgunlugu var, belkide dedigin gibi ondan yorgun düsmüssündür.

Bence bu haftada start it up yapsak iyi olacak. Ya bende gecen hafta cuma ve cumartesi salladim, devam edemedim... En iyisi tam yapana kadar yapmak lazim...

ok mi yarenay - start it up yapiyoruz . Ha bu arada ben internette slim in 6 rapid results onuda buldum... ondada degisik hareketler var icinde...

selamlar - hadi bol hareketli bir hafta dilegiyle...öptüm

haticecan ya ben baktım da start it up çok kolay gelecek şimdi bana sanki. o yüzden ramb yapmaya karar verdim. start yapıp tekrar kolaya alıştırmak istemiyorum kendimi.

haticecan ya ben baktım da start it up çok kolay gelecek şimdi bana sanki. o yüzden ramb yapmaya karar verdim. start yapıp tekrar kolaya alıştırmak istemiyorum kendimi.

ramp it up ile devam ediyorum
bayağı ter attım bakalım neler olacak

kizlar merhaba,

ya sormayin 2 gün ara vermistim start it up yapmaya, dün aksam yapayim diye gectim basina, 11 dk kala birakmak zorunda kaldim, nedense basim döndü, hemen uzandim ayaklarimi kaldirdim havaya, gözlerimi kapadim... galiba havalarin degiskenliginden üsütmüsüm biraz.. ama bugün tam olarak yapacagim insallah..

demek siz ramp it up´tan devam ediyorsunuz, o zaman bu aksam bende ona baslayayim... nasil olsa 2hafta digerini yaptim....ramp it up insallah cok zor degildir

yarin yorumlarimi yazarim insallah - hadi öptüm...sevgiler

selam kizlar,

dün aksam ramp it up yaptim, o kadarda zor degilmis ya, ama benim aletlerim eksik, onlari yapamadim. Onun disinda digerlerini yaptim, ama baya ter attiriyor söylemem gerekirse.

Ha birde benim yaptigim Slim in 6 rapid results (ramp it up)

Neredesiniz, ses gelmiyor sizden ??

ben rapid results olanı daha indirmedim eski usulden devam ediyorum :)
ramp it up daha enerjik daha az dinleniyorsun flan
iyi gidiyor benim de
başka bi konuda okudum slim in 6 yapmadan önce
leslie ile yürüyorlarmış :26:biz de mi öyle yapsak?

selam canim, hayirli cumalar
Ben dün aksattim spormu malesef, aksam kina vardi dayimin kizinin oraya gitmek durumunda kaldik, gece de 12de eve gelince, spor mipor yapacak halim yoktu, dogru yattim.

Ramp it up dinlenemiyorsun hic dogru, ama cok ter attiriyor gercekten. Leslie ile yürümeyi denedim sali günü, ama yarida kestim...

Tamam o zaman slim in 6 yapmadan, Leslie ile yürüyelim bizde - belki faydasi olur... Nasilsin bu arada iyimisin sormayi unuttum

İyiyim canım ben de aksattım valla 1 güncük :)

İyiyim canım ben de aksattım valla 1 güncük :)

selam

dün yazamadim... olsun canim 1 güncükten bisey olmaz , ya ben cuma günü leslie ile yürüyüsü yaptim, 1 mile, 2 mile falan yürüdüm, gercekten o da hareketli, yani ter atmayi sagliyor..ama o yürüyüsten sonra yoruldum, ramp it up yapamadim

nasil olacak böyle bilmiyom

sende nasil gidiyor canim???

bana da yapamam gibi geldi canım hiç denemedim
sadece ramp it up ile devam ediyorum
henüz kilo vermedim ama incelme var

kizlar, bir gun yuruyus diger gun exsersize hareketleri yapin, cok iyi sonuc veriyor,
kas yapan eksersizlerden sonra vucudun 24 saat dinlenmesi gerekiyormus, daha iyi kas yapabilmesi icin,
bu konuda cok arastirma yaptim, okudugum butun kitaplarda haftanin 5 gunu bir gun yuruyus, bir gun kas yapma hareketleri uygulanmasi gerektigini gordum, hem cok yorucu da olmuyor
daha once bende her gun hem lesli ile yuruyup ayni gun exsersiz yapiyordum, malesef fazla bir sonuc alamadim, ama ne zamanki sirayla yapmaya basladim, kilo vermeyede basladim.

hepinize kolay gelsin

Selam Kurbet,

bu tavsiyeni dikkate alacagim kendi adima.. diger arkadaslar da alacaktir sanirim... varmisiniz kizlar, bir gün yürüyüs, bir gün slim in 6

Yine yorumlarimizi buradan yazalim... Kurbet bu arada sen su an hangisini yapiyorsun Slim in 6 paketinden?

Kac kilodaydin ve ne kadarda kilo verdin? Ben acikcasi hic tartilmadim, spor yapmaya basladigimdan bu yana... aslinda tartilsam iyi olacak sanirim

görüsmek dilegiyle kizlar, bol egzersizli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…