Slim in 6

valla tost değilde dışarı gittiğimde adana, iskender vs yediğimi biliyorum :))) Çok kısmadım yiyeceklerimden sadece ekmeğe karbonhidrata özel dikkat ettim. Bakıyorum forumdaki arkadaşların yemek listelerine bi de benimkine ooo ben çok yiyorum. Ama 3 ana 3 ara öğün kuralına dikkat edip öğünlerde aşırı kaçmıyorum kaçırmışsam ara öğünü atlıyorum mesela. Bu 3 ana 3 ara öğün iyice yerleşti bende hiç açlık hissi hissetmiyorum hani yanma olur, kazınma olur yok yeme emrini beynim veriyor vakit geldi ara öğün atıştır bişeyler diye mesela. İlk zamanlar fazla gibiydi yediklerim düzen oturdukça yemekler azaldı kendiliğnden çünkü açlık hissi yok. Ayrıca diyet yapıyorum diyemiyorm herşeyden yiyorum çünkü.)) Ama nisan ve mayıs ayında toplam 7 kilo verdim.

ya bende dikkat etmeye çalışıyorum 2 gündür yapıyorum bklm faydası olacakmı tabı ben bırakmassam :26: açım ya aççç:KK14:

Son düzenleme:
ben de dün başladım bu programa az önce 2. start it up ı yaptım ama tabiri caizse resmen ölüyorumm :18:

ya bende dikkat etmeye çalışıyorum 2 gündür yapıyorum bklm faydası olacakmı tabı ben bırakmassam :26: açım ya aççç:KK14:

3 ana 3 ara öğün muhakkak yap protein ve sebze meyve ağırlıklı olsun. Hiç aç kalmamaya çalış mesela ben ilk zamanlar felaket acıkıyordum leblebi aldım çantama filanda koydum acıkma hissettiğim an alıyordum bi avuç geçiştiriyordum. Sonra düzene girdi. Şimdi vaktinde yiyorum mesela sabah arası önce resmen bir ana öğün gibiyken şimdi bir bardak yeşil çay süt tarzı şeyle geçiriyorum. Yeme işi düzene girer ilk başlarda çok takılma yediğine filan ama karbonhidratlarda fazla kaçırmamaya özen göster ya da mesela sende kilo aldıran ve de çok çabuk direncinin kırıldığı yiyeceklerden uzak durabilirsin.

ben de dün başladım bu programa az önce 2. start it up ı yaptım ama tabiri caizse resmen ölüyorumm :18:

ay faydasını goruruz insallah sonlara doğru yüzüstü yatıp yapılan bır hareket var onu yapabılıyor musunuz ? ben yapamıyoum ya :KK9:

3 ana 3 ara öğün muhakkak yap protein ve sebze meyve ağırlıklı olsun. Hiç aç kalmamaya çalış mesela ben ilk zamanlar felaket acıkıyordum leblebi aldım çantama filanda koydum acıkma hissettiğim an alıyordum bi avuç geçiştiriyordum. Sonra düzene girdi. Şimdi vaktinde yiyorum mesela sabah arası önce resmen bir ana öğün gibiyken şimdi bir bardak yeşil çay süt tarzı şeyle geçiriyorum. Yeme işi düzene girer ilk başlarda çok takılma yediğine filan ama karbonhidratlarda fazla kaçırmamaya özen göster ya da mesela sende kilo aldıran ve de çok çabuk direncinin kırıldığı yiyeceklerden uzak durabilirsin.

ben zaten düzensiz beslenmekten ve su içmemekten aldım kiloları :KK59: peki start it upı ne zamana kadar yapıcaz Ramp It Up var Burn It Up var varda va yani bunlar sanırım daha ağır olanları...

Start it up 6 gün
Ramp it up 6 gün
Burn it up 6 gün yapabilirsin ya da hepsini ikişer hafta şeklinde yapabilirsin 6 günün sonunda bir gün ara vererek.

Start it up 6 gün
Ramp it up 6 gün
Burn it up 6 gün yapabilirsin ya da hepsini ikişer hafta şeklinde yapabilirsin 6 günün sonunda bir gün ara vererek.

sağol ben zaten o arayı seve seve verırım merak etme :KK9:

Ya arkadaşlar ben bi türlü indiremedim sunu.. Bana link atarmısınız özelden?

evet canım ben diyet yapıyorum
2 ayda 7 kilo verdim
belki slim in 6 in de faydası olmuştur
metabolizmayı hızlandırdığı için ve sıkılaştım
inş devam edeceğim ben daha 7 kilo vermem gerek :KK61:

Jean merhaba canim,

nasil gidiyor? Sen nasil bir diyet uyguladin? Bu arada hangi bölümü yapiyorsun su an?

Ben bir kac gün aksattim yine, regl gelince yapamadim... ama insallah bugün yine baslicam... ramp it up´tayim halen... oradan öte gecemiyorum :KK1:

Ama insan yaptikca degisimleri hissedebiliyor ilk günlerde ki gibi fazla mola vermeye gerek kalmiyor..

merhaba,

aramiza yeni katilan arkadaslar var, hosgeldiniz hepiniz.. gazamiz mübarek olsun kizlar :-)

Insallah hep beraber slim in 6´le sIKILASACAGIz ve daha aktif olacagiz... ilk günlerde yorucu oluyor ama zamanla alisiyor insan...

harekete devam - pes etmek yok :KK1:

Jean merhaba canim,

nasil gidiyor? Sen nasil bir diyet uyguladin? Bu arada hangi bölümü yapiyorsun su an?

Ben bir kac gün aksattim yine, regl gelince yapamadim... ama insallah bugün yine baslicam... ramp it up´tayim halen... oradan öte gecemiyorum :KK1:

Ama insan yaptikca degisimleri hissedebiliyor ilk günlerde ki gibi fazla mola vermeye gerek kalmiyor..

selam canım
diyetisyene flan gitmedim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
ben de ramp it uptayım regl öncesi burn it up denedim
pek sevmedim çok yoruldum
regl bitti yarın tekrar başlıyorum burn it up ı deneyeceğim yine
olmazsa pamp it upla devam edeceğim
seviyorum bu programı :KK19:

selam canım
diyetisyene flan gitmedim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
ben de ramp it uptayım regl öncesi burn it up denedim
pek sevmedim çok yoruldum
regl bitti yarın tekrar başlıyorum burn it up ı deneyeceğim yine
olmazsa pamp it upla devam edeceğim
seviyorum bu programı :KK19:
=============================
anladim canim, bende gitmiyorum diyetisyene falan.. vallah bol salata yemeye calisiyorum fakat bu aralar su EHEC Virüsümüdür nedir, ondan dolayi salatadan, maruldan, salataliktan ne bilim domatesten falan vazgectim.. inan korkuyorum, güvenilmiyorda, ne yapcaz bilmiyorum...

Ben burn it up hic denemedim.. bir ara ben Slim in 6 Rapid results´tan start it up denemistim, orasi daha kötü :KK1:, yani acayip yoruyo.. ben yine eski versiyondan devam...
adam akilli ramp it up bitiremedim ki, ondan gecemiyom bir türlü burn it up´a... ahhh ahh ne yapcaz biz böyle...

daha cok disiplin lazim bize :KK1:

=============================
anladim canim, bende gitmiyorum diyetisyene falan.. vallah bol salata yemeye calisiyorum fakat bu aralar su EHEC Virüsümüdür nedir, ondan dolayi salatadan, maruldan, salataliktan ne bilim domatesten falan vazgectim.. inan korkuyorum, güvenilmiyorda, ne yapcaz bilmiyorum...

Ben burn it up hic denemedim.. bir ara ben Slim in 6 Rapid results´tan start it up denemistim, orasi daha kötü :KK1:, yani acayip yoruyo.. ben yine eski versiyondan devam...
adam akilli ramp it up bitiremedim ki, ondan gecemiyom bir türlü burn it up´a... ahhh ahh ne yapcaz biz böyle...

daha cok disiplin lazim bize :KK1:

aynen canım ben de o durumdayım
ben de yarın burn it up yapacağım
2 hafta onu yapıp rapid results videolarına geçmek istiyorum
arada tembelliğimiz tutuyor :KK1: regl bitti şimdi devam spora :KK45:

merhaba,

aramiza yeni katilan arkadaslar var, hosgeldiniz hepiniz.. gazamiz mübarek olsun kizlar :-)

Insallah hep beraber slim in 6´le sIKILASACAGIz ve daha aktif olacagiz... ilk günlerde yorucu oluyor ama zamanla alisiyor insan...

harekete devam - pes etmek yok :KK1:

alışacağız tamamda.....önce başlayanlar siz daha tecrübelisiniz sonuclar nasıl ne oluyor anlatın anlatın :KK52::KK52: delırcem yaaa:KK53:

burn it up ta en çok yumruk atma kısmını sevdim :KK66:
yağlara yumruk atar gibi
bu arada slim in 6 yapanların before ve after videolarını izledim
90 günde bu sonucu aldık flan yazmışlar ama benim öyle olmadı :KK43:
ne yiyip ne içmişler anlamadım ki
bi kaç video koyuyorum sizde izleyin motive olun

YouTube - ‪Slim in 6 Before and After‬‏

buna şok oldum nasıl değişmiş :KK53:

YouTube - ‪100 lbs weight loss P90X, Slim in 6, Beachbody programs after 2 kids‬‏

Debbie'nin dediği gibi if they can do it,so can you :KK9: :KK19:

burn it up ta en çok yumruk atma kısmını sevdim :KK66:
yağlara yumruk atar gibi
bu arada slim in 6 yapanların before ve after videolarını izledim
90 günde bu sonucu aldık flan yazmışlar ama benim öyle olmadı :KK43:
ne yiyip ne içmişler anlamadım ki
bi kaç video koyuyorum sizde izleyin motive olun

buna şok oldum nasıl değişmiş :KK53:

YouTube - ‪100 lbs weight loss P90X, Slim in 6, Beachbody programs after 2 kids‬‏

Debbie'nin dediği gibi if they can do it,so can you :KK9: :KK19:
========================

Jean merhaba canim,

ya cidden bu videolar cok iyi, eger onlar yapabildiyse bizde yapabiliriz.. pes etmek yok.. ben pazartesi yine basladim ramp it up´a.. devam ediyorum.. su iki haftayi da yaptim mi - Burn it up´a gececegim... evde tartim da yok halen tartilamadim iyi mi :KK1:

Sende varmi kilo kaybi, hic tartildin mi? Incelme falan oldumu baktin mi... öpüyorum canim, simdi eve gitmem gerek.. spor beni bekliyo :KK1:

görüsmek dilegiyle... sevgiler

========================

Jean merhaba canim,

ya cidden bu videolar cok iyi, eger onlar yapabildiyse bizde yapabiliriz.. pes etmek yok.. ben pazartesi yine basladim ramp it up´a.. devam ediyorum.. su iki haftayi da yaptim mi - Burn it up´a gececegim... evde tartim da yok halen tartilamadim iyi mi :KK1:

Sende varmi kilo kaybi, hic tartildin mi? Incelme falan oldumu baktin mi... öpüyorum canim, simdi eve gitmem gerek.. spor beni bekliyo :KK1:

görüsmek dilegiyle... sevgiler

aynen canım bu videolar çok iyi geldi
bir az motivasyonum düştü kilom aynı
fakat inceliyorum :26:
ben de hala mezura almadım ölçülemiyorum
birde diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum
kas-yağ oranımı bilmek istiyorum :26:

selam canim,

haklisin ya :-), sen inceldiysen belki bende incelmisimdir.. senin simdi kac hafta oldu yapmaya baslayali?

Bende gidip su belimi bir ölceyim bakalim kacta :-). Simdi ölcüm geldim, 84 cm cikti, insallah dogru yerden ölcmüsümdür :KK1:

onu bunu bilmiyorumda, inan benim omuzlarima falan iyi geldi bu hareketler, en azindan önceden omuzlarim agrirdi bütün gün bilgisayarda yazi yazmaktan.. simdi ise iyi...

En kisa zamanda bende kilomu ölceyimde, yazayim canim... öpüyorum kocaman... devam hareketlere...

selam canim,

haklisin ya :-), sen inceldiysen belki bende incelmisimdir.. senin simdi kac hafta oldu yapmaya baslayali?

Bende gidip su belimi bir ölceyim bakalim kacta :-). Simdi ölcüm geldim, 84 cm cikti, insallah dogru yerden ölcmüsümdür :KK1:

onu bunu bilmiyorumda, inan benim omuzlarima falan iyi geldi bu hareketler, en azindan önceden omuzlarim agrirdi bütün gün bilgisayarda yazi yazmaktan.. simdi ise iyi...

En kisa zamanda bende kilomu ölceyimde, yazayim canim... öpüyorum kocaman... devam hareketlere...

hımm şöyle bi düşüneyim
şimdi önceden 2 hafta start it up,2 hafta ramp it up yaptım
sonra ara verdim bişeyler çıkmıştı hatırlamıyorum tam
sonra tekrar 1 hafta start it up sonra 2 hafta ramp it up yaptım
ve şimdi 3.gün burn it up yapıyorum
en başından beri sanırım 2-3 kilo verdim
ve etrafımdakiler göbeğimin küçüldüğünü
yan taraflarımın eridiğini söylüor
gerçekten de fark ediliyor inceldiğim :KK66:
burn it up ı 1 hafta daha yapacağım ya da 2 hafta daha
çünkü en etkilisi bu canım ramp it uptan daha çok terliyorum :KK31:
sonra ya en baştan başlayacağım ya da rapid results yapmaya çalışacağım :KK68: