Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

07:00 sirkeli ballı sıcak su
10:15 lorlu sebzeli omlet yeşil çay
13:00 1 yeşil elma tarçınlı, sade türk kahvesi
20:00 çoban salata büyük ayran
Bugün yoğun geçti kızlar bebeleri alıp pazarını yaptım ordan kızçemin kursu vardı onu bıraktım 1 saat ufaklıkla dolaştık ablasının kursu bitene kadar sonra onu aldık eve gelirken kızım dışardan yemek istedi döner dürüm aldım ona bende sadece salata ve ayranla yetindim tabi miss gibi kokular eşliğinde bu akşam baya baya aç uyicam ama sabah sağlam kahvaltı yaparım

kızlar magnezyuma basladım vucud ağrılarım vardı eczacı arkadaşıma danışarak aldım çok iyi geldi onu kullandığımdan beri iştahsızlık var ben ara atıştırmalarını çok severdim şimdi hiç istek yok(3çeşit magnezyumun birleşimi)

Yaa canım benim çok geçmiş olsun çocuk hasta oldummu hayat duruyo resmen Rabbim acil şifalar versin kuzulara inşallah ama sen genede dikkat etmeye çalış

Afiyet olsun.
Neee dürüm müüü
Aksam olabildigince ekmegi kes bence.hafif baslayip agirlastirmissin,tam tersi daha iyi olur sanirim
Afiyet olsun. Asiri hafif bir gun olmus.
Kalori olarak da cok dusuk,bu tarz beslendiginde kilo verme hizin nasil oldu, bir ara ben de dusuk beslendigimde daha yavaslar diyorlardi da ondan merak ettim.
Antioksidan bir meyve ve yogurt eklemeni oneririm.
Ben de aralikli oruc yapiyorum ama bu kadar kilo veren kisiye ragmen kilo veremedim.yani ayni besini orucsuz da alsam benzer kiloyu veriyordum. Ama insanlar cok verim aliyor, ben de alistim yapiyorum.
kolejene ben de başlamak istiyorum ya
Alda lipoik nedir onu hiç bilmiyorum
4u de antiaging.faydasi oluyor mu bilemem ama onlem iste. Zamaninda baya arastirmistim, 2li kullanmaya karar vermistim.
Alfalipoik asit-koenzim q10
Hyaluronik asit-kolajen.
kolajenin en cok toz olanini oneriyor doktorlar bir kac markada.
cok gecmis olsun.cocugum olmadigi icin dogru empati yapamam belki ama her zaman sunu dusunurum.hayatta her sey olabilir, kendine iyi bakacaksin, minik minik salmalar,bosvermeler,stresler ileride buyuk hastaliklara yol aciyor.
Tabi senin bugunku durumun boyle bir sey degil de soylemek istedim
Merhaba.kesin duzenli katilacaksaniz ekleyeyim sizi de. Menulerinizi paylastikca belki bir fikir olusur destek oluruz birbirimize.

Afiyet olsun canim.diyet acisindan cok guzel ama dikkat et, protein yok, zarar verebilir bu sekil.
istersen yavas gitsin ama proteini,lifi,vitamini eksik tutma derim.
S Spizella ya canim aksam yemeginde dürüme cok sasirdim da zaten 54,5 kiloydun.yeeee senin hakkin

ben de kullanıyorum
gece yatmadan magnezyum biglisinat

yani biraz karbonhidrat almak zorundayım bence.
en masumu lahmacun ya da lavaş gibi geliyor bana
gece 2 lere kadar tez yazıp sabah 7.30 da geri kalkıp çocuğu okula hazırlıyorum :) karbonhidratsız ölürüm gibi geliyor

Günaydın, tabak fotoğrafı paylaşmam uygun mu? Aramızda hamile yok diye paylaştım ama uygun olmazsa kaldırayım. Bu benim kahvaltım. İçecek de pin marka sıfır kalori cool lime isimli soğuk çay tavsiye ederim kalorisiz ve çok ferahlatıcı

Gunaydin afiyet olsun
BIz de paylasiyoruz bazen foto, her zaman ulasilamayan bir sey olunca paylasmiyorum.
Hamile yoktur diyet sayfalarinda pek
Soguk icecekle aram olmadigindan internete baktim sen yazinca.
Cocukla birlikte tez yaziyormussun bir de tebrik ederim, Allah kolaylik versin.

Bende gayet olması gerektiği gibi gidiyor. Günlük olarak sıvı tüketimimi hiçbir zaman aksatmıyorum. Diyet yapmasam bile kahvemi suyumu içerim. Ama kişiye göre değişir tabi . Ablam dün çok güzel meyveler almış . Bugün kahvaltıya meyve ekleyebilirim .

sabah kahvaltısı9:30 sadece 1 yumurtadan omlet(canım hıc bir sey istemedi) yemeklerde sıvı almamaya özen gösterıyorum çay içmedim
12:30 yeşil cay içeceğim şimdi
malesef spor çok yapamıyorum sırtımdan amelıyatım var kısıtlıyor beni fırsat buldumu 2 çocuktan arda yürüyüş yapacağım

Paylaş paylaş motive ediyor bence, benim Bugünki kahvaltım bol kalorliydi bir daha yapmamam gerektiğini anlıyorum böyle fotoğraflarda

Kolajen marka tavsiyesi alabilir miyim
Bu arada olabildigince ilac kullanmam ben ama takviye tarzi;
bir donem alfa lipoik asit-koenzim q10,
sonra bir donem hyaluronik asit-kolajen, sonraki donem de b12-d vitamini kullaniyorum.
Yaslarimiz yakin, belki arastirmak istersiniz diye yaziyorum.
j

Bugünki Menüm

Sabah
Türk Kahvesi

Öğle
2 yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek , sucuk salamlı bir kahvaltı oldu

Ara
1 kase kiraz

Akşam 17:30 planlıyorum sonra yemem günü kapatırım umarım

2 parça ızgara Köfte,
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
2 kaşık salata

Voonka multi kolajen powderi instagramda 2 doktorun onerdigini gordum.
Bir doktor da hud marka onermisti.
2 sini de kullanmistim.
Ben fark anlamiyorum isin dogrusu.
Icten faydasi dokunuyorsa diye baslamistim.
3, 4 ay sonra yine voonkayi alirim belki.
Çok teşekkürler deneyeceğim

merhaba arkadaşlar herkesi hırslı gördüm menüleriniz de oldukça ölçülü gibi geldi bana.
Ben de öğlen 1 galeta ve 1 bardak ayran
Bir de buzlu sütlü kahve içtim

Akşam yemeği olarak 1 lahmacun ve salata ile günü tamamlıyorum.
Öğlen de yürüyerek çarşıya gidip geldim spor yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…