- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
Yaa canım benim çok geçmiş olsun çocuk hasta oldummu hayat duruyo resmen Rabbim acil şifalar versin kuzulara inşallah ama sen genede dikkat etmeye çalışBenim Bugünki menüm çok kötü çocuklar hasta tüm gün hastanedeydim aşırı karışık yedim
Hastalık devam ediyor ama yarın dikkatli olacağım inş çünkü en az 1 hafta hasta olacaklarve her hastalıkta böyle karışık yersem bu işin sonu yok
Afiyet olsun.Merhaba tekrar ben bugün yeme işini bitirdim
Sabah omlet-domates-salatalık
Öğlen 2 dilim etimek ve ayran
Ara öğün 3 tane ceviz
Akşam ızgara köfte dürüm
Başka bişey yemem artık sabah 9 gibi kahvaltı yaparım diye düşünüyorum
Afiyet olsun. Asiri hafif bir gun olmus.Merhabalar ben de bugünlük yeme işini bitirdim.
Sabah : 1 omlet ,1 dilim peynir , 4 çiğ fındık , 1 bardak yeşil çay
Ara öğün yapmıyorum ben
Akşam Haşlanmış tavuk yanında salata yedim.
3 litre su içtim.
Yarın 12 gibi kahvaltı yaparım .
Ben de aralikli oruc yapiyorum ama bu kadar kilo veren kisiye ragmen kilo veremedim.yani ayni besini orucsuz da alsam benzer kiloyu veriyordum. Ama insanlar cok verim aliyor, ben de alistim yapiyorum.Daha önce 1 ay kadar 16 :8 şeklinde yaptım ama ben kahvaltı seven bir insanım çok aç uyanıyorum normalde de. Sabah kahvaltıyı 11 e kadar erteleyince sabah işe falan odaklanamıyorum öyle bir sıkıntı yaşadım ve alışamadım
4u de antiaging.faydasi oluyor mu bilemem ama onlem iste. Zamaninda baya arastirmistim, 2li kullanmaya karar vermistim.kolejene ben de başlamak istiyorum ya
Alda lipoik nedir onu hiç bilmiyorum
cok gecmis olsun.cocugum olmadigi icin dogru empati yapamam belki ama her zaman sunu dusunurum.hayatta her sey olabilir, kendine iyi bakacaksin, minik minik salmalar,bosvermeler,stresler ileride buyuk hastaliklara yol aciyor.Benim Bugünki menüm çok kötü çocuklar hasta tüm gün hastanedeydim aşırı karışık yedim
Hastalık devam ediyor ama yarın dikkatli olacağım inş çünkü en az 1 hafta hasta olacaklarve her hastalıkta böyle karışık yersem bu işin sonu yok
Merhaba.kesin duzenli katilacaksaniz ekleyeyim sizi de. Menulerinizi paylastikca belki bir fikir olusur destek oluruz birbirimize.bende nerdeyse 1aydır yapıyorum ama malesef 900grfalan anca gıttı oda şisersem tartıda eskısı gıbıyım cokda sıkı guzel yapıyorum ama yok bugun sınırlenıp az once yarım cıkolata yedim ama katılayım bende
167 boy 68 .85gr.dım şimdi 67 küsür çıkıyorum tartıda
Afiyet olsun canim.diyet acisindan cok guzel ama dikkat et, protein yok, zarar verebilir bu sekil.07:00 sirkeli ballı sıcak su
10:15 lorlu sebzeli omlet yeşil çay
13:00 1 yeşil elma tarçınlı, sade türk kahvesi
20:00 çoban salata büyük ayran
Bugün yoğun geçti kızlar bebeleri alıp pazarını yaptım ordan kızçemin kursu vardı onu bıraktım 1 saat ufaklıkla dolaştık ablasının kursu bitene kadar sonra onu aldık eve gelirken kızım dışardan yemek istedi döner dürüm aldım ona bende sadece salata ve ayranla yetindim tabi miss gibi kokular eşliğindebu akşam baya baya aç uyicam ama sabah sağlam kahvaltı yaparım
kızlar magnezyuma basladım vucud ağrılarım vardı eczacı arkadaşıma danışarak aldım çok iyi geldi onu kullandığımdan beri iştahsızlık var ben ara atıştırmalarını çok severdim şimdi hiç istek yok(3çeşit magnezyumun birleşimi)
Gunaydin afiyet olsunEki Görüntüle 3263658
Günaydın, tabak fotoğrafı paylaşmam uygun mu? Aramızda hamile yok diye paylaştım amauygun olmazsa kaldırayım. Bu benim kahvaltım. İçecek de pin marka sıfır kalori cool lime isimli soğuk çay tavsiye ederim kalorisiz ve çok ferahlatıcı
Bende gayet olması gerektiği gibi gidiyor. Günlük olarak sıvı tüketimimi hiçbir zaman aksatmıyorum. Diyet yapmasam bile kahvemi suyumu içerim. Ama kişiye göre değişir tabi . Ablam dün çok güzel meyveler almış . Bugün kahvaltıya meyve ekleyebilirim .Afiyet olsun. Asiri hafif bir gun olmus.
Kalori olarak da cok dusuk,bu tarz beslendiginde kilo verme hizin nasil oldu, bir ara ben de dusuk beslendigimde daha yavaslar diyorlardi da ondan merak ettim.
Antioksidan bir meyve ve yogurt eklemeni oneririm.
Ayy böyle tabloda görünce bir hırslandım.
Paylaş paylaş motive ediyor bence, benim Bugünki kahvaltım bol kalorliydi bir daha yapmamam gerektiğini anlıyorum böyle fotoğraflardaEki Görüntüle 3263658
Günaydın, tabak fotoğrafı paylaşmam uygun mu? Aramızda hamile yok diye paylaştım amauygun olmazsa kaldırayım. Bu benim kahvaltım. İçecek de pin marka sıfır kalori cool lime isimli soğuk çay tavsiye ederim kalorisiz ve çok ferahlatıcı
jBu arada olabildigince ilac kullanmam ben ama takviye tarzi;
bir donem alfa lipoik asit-koenzim q10,
sonra bir donem hyaluronik asit-kolajen, sonraki donem de b12-d vitamini kullaniyorum.
Yaslarimiz yakin, belki arastirmak istersiniz diye yaziyorum.
Voonka multi kolajen powderi instagramda 2 doktorun onerdigini gordum.Kolajen marka tavsiyesi alabilir miyim
j
Çok teşekkürler deneyeceğimVoonka multi kolajen powderi instagramda 2 doktorun onerdigini gordum.
Bir doktor da hud marka onermisti.
2 sini de kullanmistim.
Ben fark anlamiyorum isin dogrusu.
Icten faydasi dokunuyorsa diye baslamistim.
3, 4 ay sonra yine voonkayi alirim belki.