Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Morning everyone
Dün z raporumu iletiyorum

Sbaah 1 yumurta ile yulaf lı omlet
Yarım domates
Az peynir
5 zeytin
Ceviz 3
1 bardak yesil cay

Öğlen 15.30 gibi sade türk kahvesi

Aksam: tavuk sote meyve suyu 2 dilim ekmek

Sonra 1 dondurma yedim

Afiyet olsun
Mesele zaten bu değil mi
bir parça çikolata yedin diye tüm diyeti bozmayıp suyunu içip sporuna devam etmek
Hayat boyu dört dörtlük sağlıklı beslenemeyiz yani önemli olan dengeyi kurabilmek stres yapmamak
nerde duracağını bilmek

Merhaba kızlar ben geldim, sağlıklı beslenmeye başlayalı 4 gün oldu. Size katılabilir miyim?

dün düzensizdi dısardaydım yemedim hiç bozmayayım diye akşam kayınvalıdede hamur işi vardı biraz kacırdım ama gün içinde kahvaltı dahil hiç yememiştim

bugun kahvaltı 10gibi salatalık ve biraz peynir iştahsızım canım birsey istemiyor 1haftadır düzensiz gidiyorum
saat 3 şuan kahve yaptım kendime onu içecegım

İnşallah ya ben de heyecanlıyım
Aç karnına tartıya çıkacağız değil mi
Evet ama kendimde şöyle bişey farkettim sizinle paylaşmak istiyorum kızlar ben sabah kalkar kalkmaz aç karna tartılınca yarım kilo fazla oluyo sanırım sabahları şiş uyanıyorum ama biraz evin içinde dolanıp suyumu içip kahvaltı hazırlamaya başlayınca yani aradan 1 yada 2 saat geçince tartıldığımda yarım kilo fark ediyo belki bu şekil denemek isteyen olur

Ödem mi oluyo acaba sabah vücudunda

Ödem mi oluyo acaba sabah vücudunda
Evet sanırım öyle oluyo bunu yeni fark ettim uyanıp biraz hareket halinde olunca yarım kilo nerdeyse fark ediyor.. spor konusunda teşekkür ederim ama Leslie yi denemeni tavsiye ederim çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…