Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Keşke ben o kiloda olsam 🥲
İdeal kilonun üzerinde misin?
Çok fazla değil bozma moralini ben bugün yeniden başladım 😔
52 yi geçmemem lazım adet olamıyorum kilo alınca. 3 günlük kabak detoksu yapıcam yine. İyi geliyor hemen ödemi atıp kilo vermeye odaklanıyorum

52 yi geçmemem lazım adet olamıyorum kilo alınca. 3 günlük kabak detoksu yapıcam yine. İyi geliyor hemen ödemi atıp kilo vermeye odaklanıyorum
anladım :KK43: öyle olması kötü, yalnızca kilodan kaynaklı mı peki bu sorun doktora görünmüş müydün?
Kabak detoksu güzel ama kabağı seveni bile bezdiriyor,:110: yine de etkili inkar edemeyiz. Umarım iyi gelir de düzene girersin :KK36:

anladım :KK43: öyle olması kötü, yalnızca kilodan kaynaklı mı peki bu sorun doktora görünmüş müydün?
Kabak detoksu güzel ama kabağı seveni bile bezdiriyor,:110: yine de etkili inkar edemeyiz. Umarım iyi gelir de düzene girersin :KK36:
Polistik over var kilo almamam gerek

Benimde zayıflamam.saglikli olmam gerek kolestrolumde tavan kalbimdecarpiyor

Hayatımın her evresinde zayiftim.suan dogummkiloma 4 kg kaldı
58 kg im.ve normalim 50

Hep zayıf olarak buyudugummicin beynimdendiyet düzen dikkat etme.butonlarim.yok maalesef yaş da geçince metebolizma.gidiyor.
Nasıl.yapsam.nerdennneye başlasam ve canlar..bana da yardim

Benimde zayıflamam.saglikli olmam gerek kolestrolumde tavan kalbimdecarpiyor

Hayatımın her evresinde zayiftim.suan dogummkiloma 4 kg kaldı
58 kg im.ve normalim 50

Hep zayıf olarak buyudugummicin beynimdendiyet düzen dikkat etme.butonlarim.yok maalesef yaş da geçince metebolizma.gidiyor.
Nasıl.yapsam.nerdennneye başlasam ve canlar..bana da yardim
Normal yeme düzeninize devam edin protein ağırlıklı sağlıklı karbonhidratlar yiyin..ekmeği şekeri sağlıksız yiyecekleri aburu cuburu bırakın yeter bence..

Normal yeme düzeninize devam edin protein ağırlıklı sağlıklı karbonhidratlar yiyin..ekmeği şekeri sağlıksız yiyecekleri aburu cuburu bırakın yeter bence..
Aslında protein ağırlıklı beslenen biriydimmyas geçtikçe çikolata ya duskunlugum oluştu. En kısa sürede bir şekerime baktirmaliyim

X