Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

BurcuYengec senin adina o kadar samimi bir sekilde seviniyorum ki.
Ne zaman diyete baslasak bir yerde bozuluyor,yok diyemiyorsun falan ama oyle bir an geliyor ki artik bos beslenmiyorsun,ikramlara uzanmiyorsun ve bundan gocunmuyorsun.iste o asamadasin.

Bir tarif daha verecegim,bir arkadas alistirdi bizi,her gun yalvariyoruz yap diye,cunku bizimki onun gibi olmuyor.
Loru migrostan aliyormus.

Zeytinyagi,sogan kavruluyor,ustune lor ve pul veya kirmizi biber (tam bilmiyorum) loru kum gibi olana kadar karistiriyor.
Duysam hosuma gitmez ama biz bayiliyoruz simdi

Yogunlugu gectim ama zor bir surecten geciyorum ben, moralim cok iyi degil ne zamandir hala diyeti surdurmeme sasiyorum bir yandan da bunu yapabildigime seviniyorum.
Çok güzel sanırım bünyemiz artık alıştı diyet yapmaya moralini bozan herneyse inşallah düzelir en yakın zamanda

Canım benim çok tatlısın kiiii Benim kayınvalidem üst katımda oturuyo ve bir hamur işi yapar aklını kaçırırsın o kadar becerikli zaten o yüzden şiştim böyle geçen yapmış gene börek çörek Allah'ım apartmanı kokular sarmış gel dedi gittim sadece çay içtim o kadar ısrar ettik ye bitane bişe olmaz diye hayır dedim asla yemem ve yemedim yani aslında yeseydim emeğime üzülürdüm şu 1 ay çok zor geçti diyete alışmak spora alışmak offf çok zordu yaa ağladığımı hatırlıyorum o derece.. o yüzden emeğimi çöp edemezdim bu kadar başardım dahada başarıcam az az da olsa pes etmicem vericem bu kiloyu
Veee tarifine gelince zaten soğan olan herşeyi severim sabah tarifini deneyip resim atıcam beğeniceğimi düşünüyorum ayrıca samimiyetin için çok çok teşekkür ediyorum Rabbim sana güzel hayırlı kapılar açsın inşallah

O israrlara ragmen yememek harika bir duygu.iste kastettigim; buna alisinca oyle gidiyor. Sende de boyle devam etsin insallah.bazen yogun bir donem bazen de moral sekteye ugratabiliyor iste bu donemi. Ben de ne zamandir boyle bir durumdayim.
Bu sabah bir tik suc isledim ben de kahvaltida yarin pazar var yesilliklerimi alabilecegim sonunda. Instada birisi dun zeytinyagli limonlu deniz borulcesini ovuyordu.
Bulursam onu da alacagim.
Haydi hepinize iyi geceler.

Güü naayy dıınn canımlaar
Sabah erken kalkıldı sirkeli ballı sıcak su içildi
Vee asena87 tarifini denedim hemen 1 soğan zeytinyağı ile kavurup 1 tane domates doğradım 3 kaşık lor ve 1 yumurtayla pişirdim birazda maydanoz ekledim çok çok güzel olduu bi kaç gün yaparım bunu sanırım
Şimdi pazara çıkıp bol yeşillik alıcam
Gününüz güzel geçsin kızlar

Gunaydin seninki baya yemek olmus ya afiyet olsun.
Yogurtlu semizotunun diyette ise yaradigini dinlemistim youtubeda.
Bir de zeytinyagli limonlu deniz borulcesi ozendirdi instagram.
Pazardan belki almak istersin diye soyledim ikisini de.
D Deltavealfa ne yapiyorsun canim?

Herkese merhaba
Beni de alabilir misiniz grubunuza?

Yaşım 33
Boyum 154
Kilom 54.5

Selamlar bende katılmak isterim.
Boy: 165
Kilo: 65
Ben aralık oruç yapmayı planlıyorum. Umarım bir an önce kilolarımızı veririz.

Herkese merhaba
Beni de alabilir misiniz grubunuza?

Yaşım 33
Boyum 154
Kilom 54.5
Hosgeldin, her aksam menu paylasmak ve diger menulere yorum yapmak gerekli.
Ikiniz de tamam diyorsaniz tabloya da ekleyeyim.
Ilk sayfayi okumussunuzdur zaten

Hosgeldin, her aksam menu paylasmak ve diger menulere yorum yapmak gerekli.
Ikiniz de tamam diyorsaniz tabloya da ekleyeyim.
Ilk sayfayi okumussunuzdur zaten
ben takip eder katılım sağlarım

planım sabah ve akşam şeklinde 2 öğün beslenmek
sabah 2 yumurta + 1 dilim hindi füme + azıcık peynir ile bir omlet yaptım
yanında 1 domates 1 salatalık yedim
akşam 6 da akşam yemeğini yerim ve gece bir şey yemem diye düşünüyorum.

öğlen ara öğün olarak bişey yemezsem bayılabilirim de tabi :)

Oglen 1 meyve, 3 kasik yogurt,
2 ceviz oneririm.
Ucu de yararli ve gerekli kaloriler.
Meyve icin ozellikle ananas oneririm diyette.
Ardindan kivi veya kirmizi meyveler.
Ozellikle yaban mersini,aronya en son cilek

2 ceviz oneririm.
Normalde hiiiiiç meyve tüketmiyorum
Biraz biraz kendimi alıştırsam iyi olacak
Teşekkür ederim yoğurt iyi fikir

Hoşgeldin bacım Allah'ım o kilo gerçek miii
Banada dua et o levelleri bende göreyim
merhaba
kilom az gibi duruyor ama 45 kilo ile hamile kaldığımı düşünürsek şu an tombişim :)
kemik ağırlığım az, yağ oranım fazla
tüm kiloyu göbeğime, basenlerime ve üst bacak bölgeme alıyorum.
üstüm 34 altım 38 beden
hedefim en az 5 kg vermek

sen de istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
sen kaç kg vermek istiyosun

bence de ara öğünde önemli ya en azından bi meyve yada yoğurt yapabilirsin zayıflicaz diye nelerden vazgeçtik Yarabbi sen yardım et
2 ceviz oneririm.
Kuzum saydıkların gerçekten çok güzel bende denicem ama meyveyle fazla aram yok sadece elma ve muz seviyorum ama dediklerine denicem bende..

şimdi 1 bardak ayran ve 2 dilim etimek yedim
bu yeterli bence ara öğün için

Hahhaha aşkı benim işim uzun ne sen sor ne ben söyleyeyim ben 70 le hamile kalıp 100 le doğuma giren talihsizim malesef ama çok şükür bebişim sağlıklı tam 30 kilo aldım oğluşum şuan 8 ayına girdi ek gıdaya geçince diyete başladım 87 buçukla başladım 38 günde 6 kilo verdim ama yolum daha uzun hızla gidenler ödemdi sanırım artık yavaş gidicek gibi ama sağlıklı beslenmeye alıştım en önemlisi nefsimi terbiye edebildim hedefim önce 70 sonra 60 lı rakamlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…