Çok güzel sanırım bünyemiz artık alıştı diyet yapmayaYogunlugu gectim ama zor bir surecten geciyorum ben, moralim cok iyi degil ne zamandir hala diyeti surdurmeme sasiyorumbir yandan da bunu yapabildigime seviniyorum.
Canım benim çok tatlısın kiiiiBurcuYengec senin adina o kadar samimi bir sekilde seviniyorum ki.
Ne zaman diyete baslasak bir yerde bozuluyor,yok diyemiyorsun falan ama oyle bir an geliyor ki artik bos beslenmiyorsun,ikramlara uzanmiyorsun ve bundan gocunmuyorsun.iste o asamadasin.
Bir tarif daha verecegim,bir arkadas alistirdi bizi,her gun yalvariyoruz yap diye,cunku bizimki onun gibi olmuyor.
Loru migrostan aliyormus.
Zeytinyagi,sogan kavruluyor,ustune lor ve pul veya kirmizi biber (tam bilmiyorum) loru kum gibi olana kadar karistiriyor.
Duysam hosuma gitmez ama biz bayiliyoruz simdi
D Deltavealfa evet kuzum sakın bozma su iç yat uyu direkD Deltavealfa simdi acikmissin ya, iste sabret...
Sabah keyifle uyanacaksin ve hemen ac olmayacaksin.
Sakin bozma bu aksami
O israrlara ragmen yememek harika bir duygu.iste kastettigim; buna alisinca oyle gidiyor. Sende de boyle devam etsin insallah.bazen yogun bir donem bazen de moral sekteye ugratabiliyor iste bu donemi. Ben de ne zamandir boyle bir durumdayim.Canım benim çok tatlısın kiiiiBenim kayınvalidem üst katımda oturuyo ve bir hamur işi yapar aklını kaçırırsın o kadar becerikli zaten o yüzden şiştim böyle geçen yapmış gene börek çörek Allah'ım apartmanı kokular sarmış gel dedi gittim sadece çay içtim o kadar ısrar ettik ye bitane bişe olmaz diye hayır dedim asla yemem ve yemedim yani aslında yeseydim emeğime üzülürdüm şu 1 ay çok zor geçti diyete alışmak spora alışmak offf çok zordu yaa ağladığımı hatırlıyorum o derece.. o yüzden emeğimi çöp edemezdim bu kadar başardım dahada başarıcam az az da olsa pes etmicem vericem bu kiloyu
Veee tarifine gelince zaten soğan olan herşeyi severim sabah tarifini deneyip resim atıcam beğeniceğimi düşünüyorum ayrıca samimiyetin için çok çok teşekkür ediyorum Rabbim sana güzel hayırlı kapılar açsın inşallah
Gunaydin seninki baya yemek olmus yaGüü naayy dıınn canımlaar
Sabah erken kalkıldı sirkeli ballı sıcak su içildi
Veeasena87 tarifini denedim hemen 1 soğan zeytinyağı ile kavurup 1 tane domates doğradım 3 kaşık lor ve 1 yumurtayla pişirdim birazda maydanoz ekledim çok çok güzel olduu bi kaç gün yaparım bunu sanırım
Şimdi pazara çıkıp bol yeşillik alıcam
Gününüz güzel geçsin kızlar
Selamlar
Boy:162
Kilo:62.8
Bazi gruplara katildim aslinda kilo vermek icin ama birbirimizi daha sıkı takip edecegimiz bir baslikta devam etmek istedim.
1.5 aydir diyetteyim,
son gunlerde bozmaya basladim.
Siz de katilmak isterseniz,
amacimiz birbirimizi motive etmek ve fikir alisverisi ile devam etmek olacak.
*Cuma sabahi fotografli tarti bildirimi yapilacak.
*Her aksam menu bildirimi tam yapilmali,
diger uyelerin menulerine de gercekci yorumlar yapilmalidir.
*menu bildirimine icilen su ve diger iceceklerin miktari, adim sayisi ve egzersizler eklenmelidir.
Farkinda olmuyoruz ama bazen cok cesitli iceceklerden fazla kalori ve seker aliyoruz.
*Yorum yaparken heves kirmaktan,
kaba konusmaktan kacinmaliyiz.
*Ozel durum oldugunda girilemeyecek sure bildirilmeli, yine de her durumda saglikli beslenmeye devam etmeye calisilmalidir.
*Zorunlu degil ama duzenli bir menu ile devam etmeliyiz.
Yani hamur isini azaltarak, tatliyi arada yiyerek bir kac kilo verilse de ideale ulasmak zor oluyor.
*Yine zorunlu degil ama olabildigince paketli gidalardan uzak, dogal yiyeceklerle diyet daha saglikli devam edecektir.
Bir de sonuc guzel olsa da surec de keyifli olmali.diyetteyim diye zehir etmek degil amacimiz hayati.
Ertesi gunun menusu belli olursa,karsimiza cikan ikramlara hayir diyebilirsek kendi yediklerimiz de keyifli gelecektir.
Benim takip ettigim ornek menum:
Aralikli oruc esliginde,
12.00: 3 kasik lor,5 zeytin,1 dilim eksi mayali tam bugday,1/2 yumurta, karisik salata
15.00:3 kasik yogurt, 2 ceviz,1 meyve
18.30: yogurt, salata,1 cesit yemek.
Sabah ve aksam haslanmis maydanoz,
limon suyunu icecegim.
Hizlandirmak icin bazen aksam yemeklerinde sadece rendelenmis kabak haslama ve yogurt da ise yarar.
Sıkı bir takiple katilmak isteyen arkadaslar varsa yas, boy, kilo bildirimi yaparsaniz tablo olusturacagim.
Selamlar bende katılmak isterim.
Boy: 165
Kilo: 65
Ben aralık oruç yapmayı planlıyorum. Umarım bir an önce kilolarımızı veririz.
Hosgeldin, her aksam menu paylasmak ve diger menulere yorum yapmak gerekli.Herkese merhaba
Beni de alabilir misiniz grubunuza?
Yaşım 33
Boyum 154
Kilom 54.5
ben takip eder katılım sağlarımHosgeldin, her aksam menu paylasmak ve diger menulere yorum yapmak gerekli.
Ikiniz de tamam diyorsaniz tabloya da ekleyeyim.
Ilk sayfayi okumussunuzdur zaten
Oglen 1 meyve, 3 kasik yogurt,ben takip eder katılım sağlarım
planım sabah ve akşam şeklinde 2 öğün beslenmek
sabah 2 yumurta + 1 dilim hindi füme + azıcık peynir ile bir omlet yaptım
yanında 1 domates 1 salatalık yedim
akşam 6 da akşam yemeğini yerim ve gece bir şey yemem diye düşünüyorum.
öğlen ara öğün olarak bişey yemezsem bayılabilirim de tabi :)
Normalde hiiiiiç meyve tüketmiyorumOglen 1 meyve, 3 kasik yogurt,
2 ceviz oneririm.
Ucu de yararli ve gerekli kaloriler.
Meyve icin ozellikle ananas oneririm diyette.
Ardindan kivi veya kirmizi meyveler.
Ozellikle yaban mersini,aronya en son cilek
Tamamdır bende katılım sağlarım. Akşama yediklerimi yazarım.Ikiniz de tamam diyorsaniz tabloya da ekleyeyim.
Ikiniz de tamam diyorsaniz tabloya da ekleyeyim.
Hoşgeldin bacım Allah'ım o kilo gerçek miiiHerkese merhaba
Beni de alabilir misiniz grubunuza?
Yaşım 33
Boyum 154
Kilom 54.5
merhabaHoşgeldin bacım Allah'ım o kilo gerçek miii
Banada dua et o levelleri bende göreyim
bence de ara öğünde önemli ya en azından bi meyve yada yoğurt yapabilirsin zayıflicaz diye nelerden vazgeçtik Yarabbi sen yardım etben takip eder katılım sağlarım
planım sabah ve akşam şeklinde 2 öğün beslenmek
sabah 2 yumurta + 1 dilim hindi füme + azıcık peynir ile bir omlet yaptım
yanında 1 domates 1 salatalık yedim
akşam 6 da akşam yemeğini yerim ve gece bir şey yemem diye düşünüyorum.
öğlen ara öğün olarak bişey yemezsem bayılabilirim de tabi :)
Kuzum saydıkların gerçekten çok güzel bende denicem ama meyveyle fazla aram yok sadece elma ve muz seviyorum ama dediklerine denicem bende..Oglen 1 meyve, 3 kasik yogurt,
2 ceviz oneririm.
Ucu de yararli ve gerekli kaloriler.
Meyve icin ozellikle ananas oneririm diyette.
Ardindan kivi veya kirmizi meyveler.
Ozellikle yaban mersini,aronya en son cilek
Hoşgeldin canım bence ara öğünde önemli ya en azından bi meyve yada yoğurt yapabilirsin zayıflicaz diye nelerden vazgeçtik Yarabbi sen yardım et
Kuzum saydıkların gerçekten çok güzel bende denicem ama meyveyle fazla aram yok sadece elma ve muz seviyorum ama dediklerine denicem bende..
Hahhaha aşkı benim işim uzunmerhaba
kilom az gibi duruyor ama 45 kilo ile hamile kaldığımı düşünürsek şu an tombişim :)
kemik ağırlığım az, yağ oranım fazla
tüm kiloyu göbeğime, basenlerime ve üst bacak bölgeme alıyorum.
üstüm 34 altım 38 beden
hedefim en az 5 kg vermek
sen de istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
sen kaç kg vermek istiyosun