Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

daha bebeğin çok küçükmüş. sen zamanla zaten verirsin emzirme de varsa diyet işi pek olmuyor.
ben 4.5 yıl önce doğum yaptım biraz verdim biraz aldım derken oturarak çalıştığım bir işim ve sürekli kendiyle beraber beni de yediren bir eşim olduğu için işler istemediğim noktaya geldi.

Kuzum saydıkların gerçekten çok güzel bende denicem ama meyveyle fazla aram yok sadece elma ve muz seviyorum ama dediklerine denicem bende..
yani butun meyvelerin tadi iyi de ben artik faydasina gore yiyorum.antioksidanligi yuksek diye bu meyveleri soyledim.
Yaban mersininin fiyati muthis artti,antalyadan internetten aliyordum, aronya da onun yavrusu gibi,fiyati daha uygun.

O istemediğin noktalara bende gelmek istiyorum ( bkz.54.5 ). Emziriyorum hala daha ama ek gıdayada geçtik artık şu kilodan kurtulmak istiyorum benim eşimde öyle yemeyi seviyo kv de o kadar hamurişi yapıyo o kadar lezzetli ki benide kendilerine benzettiler evlendiğimde 65 tim artık o eski ben değilim. Neyse artık başladık biyerden Düzelicez inşallah ve

yani butun meyvelerin tadi iyi de ben artik faydasina gore yiyorum.antioksidanligi yuksek diye bu meyveleri soyledim.
Yaban mersininin fiyati muthis artti,antalyadan internetten aliyordum, aronya da onun yavrusu gibi,fiyati daha uygun.
Sen bu kaloriydi karbonhidrat tı baya geliştirmişsin kendini canım ya ne güzel bak bizede faydan oluyo böylelikle ben mesela hiç anlamam o işlerden ama sen böyle yazdıkça hemen yazıyorum kafaya teşekkür ederim canım benim

spor yapıyor musun?
ben nefret ediyorum ama sporsuz olmayacak galiba
ben de normal yemek sevmiyorum nerdeyse her akşam ekmek arası ya da hamur işi yiyoruz
sonra benim kolesterol çıktı işte. :)

Bu arada olabildigince ilac kullanmam ben ama takviye tarzi;
bir donem alfa lipoik asit-koenzim q10,
sonra bir donem hyaluronik asit-kolajen, sonraki donem de b12-d vitamini kullaniyorum.
Yaslarimiz yakin, belki arastirmak istersiniz diye yaziyorum.

spor yapıyor musun?
ben nefret ediyorum ama sporsuz olmayacak galiba
ben de normal yemek sevmiyorum nerdeyse her akşam ekmek arası ya da hamur işi yiyoruz
sonra benim kolesterol çıktı işte. :)
Ayy spor ve ben ayrı dünyalardaydık resmen. Evlenmeden önceki evimin altında spor salonu vardı siteye ait bir kere bile gitmemiştim. Şimdi çok pişmanım tabi. İlk başlarda bu forumdan Leslie var YouTube da onu öğrendim bi deniyim dedim çok eğlenceli geldi tabi ilk zamanlar yapamıyodum çabuk yoruluyodum ama şimdi 45 dkkasını full yapabiliyorum. Sende denemelisin acayip terletiyo çokta eğlenceli. Evden çıkamayan üşenen ben şimdi eve giremiyorum ne kadar yürürsem kârdır diye sabah pazara gittim geldim şimdi büyük kızımın Tekvando kursu var oraya götürüp getircem bebek arabasını sürmekte cabası böyle böyle olucak ya o tartıya korkmadan çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba tekrar ben bugün yeme işini bitirdim
Sabah omlet-domates-salatalık
Öğlen 2 dilim etimek ve ayran
Ara öğün 3 tane ceviz
Akşam ızgara köfte dürüm

Başka bişey yemem artık sabah 9 gibi kahvaltı yaparım diye düşünüyorum

Merhabalar ben de bugünlük yeme işini bitirdim.
Sabah : 1 omlet ,1 dilim peynir , 4 çiğ fındık , 1 bardak yeşil çay
Ara öğün yapmıyorum ben
Akşam Haşlanmış tavuk yanında salata yedim.
3 litre su içtim.
Yarın 12 gibi kahvaltı yaparım .

Çok ideal bir menü gibi duruyor. Ben bi süre sonra aralıklı oruca geçeceğim o zaman böyle beslenmek çok mantıklı

Kesinlikle aralık orucu tavsiye ederim. Özellikle sabahları daha dinç uyanıyorum .Vücudun dinlendiğini hissediyorsun.
Daha önce 1 ay kadar 16 :8 şeklinde yaptım ama ben kahvaltı seven bir insanım çok aç uyanıyorum normalde de. Sabah kahvaltıyı 11 e kadar erteleyince sabah işe falan odaklanamıyorum öyle bir sıkıntı yaşadım ve alışamadım

10.30:firinda az yagli sebze, tavada
2 yumurta, yarim simit
(Arkadaslarimla kahvaltiyi kesmeliyim)
15.00:1 dilim ananas,15 badem.
17.30:deniz borulcesi(50 kaloriymis)
1 haslanmis yumurta.
Ah o arkadaşlar yokmuu herşey onlar yüzünden ben zaten sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum olsun gene güzel beslenmişsin kuzu afiyet olsun
Menün güzel canım güzel beslenmişsin aralara meyvede sıkıştırsak daha güzel olur aslında bende meyve sevmeyen tayfadanım.. ama bugün aldım bol bol..
Çok güzel ve hafif bir menü olmuş afiyet olsun canım.. bende artık sabahları siyah çayı bıraktım bi kaç gündür sabahları kahvaltıda yeşilçay içiyorum alıştım tadını pek sevmesemde faydası olduğunu düşünüyorum

Bu arada olabildigince ilac kullanmam ben ama takviye tarzi;
bir donem alfa lipoik asit-koenzim q10,
sonra bir donem hyaluronik asit-kolajen, sonraki donem de b12-d vitamini kullaniyorum.
Yaslarimiz yakin, belki arastirmak istersiniz diye yaziyorum.
kolejene ben de başlamak istiyorum ya
Alda lipoik nedir onu hiç bilmiyorum

Benim Bugünki menüm çok kötü çocuklar hasta tüm gün hastanedeydim aşırı karışık yedim

Hastalık devam ediyor ama yarın dikkatli olacağım inş çünkü en az 1 hafta hasta olacaklar ve her hastalıkta böyle karışık yersem bu işin sonu yok

bende nerdeyse 1aydır yapıyorum ama malesef 900grfalan anca gıttı oda şisersem tartıda eskısı gıbıyım cokda sıkı guzel yapıyorum ama yok bugun sınırlenıp az once yarım cıkolata yedim ama katılayım bende
167 boy 68 .85gr.dım şimdi 67 küsür çıkıyorum tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…