- 28 Aralık 2023
- 5.436
- 16.191
Tam işe başlayacam bi üşenme geliyoahh keşke kanayan yaramız bu üşenmezsek neler neler başaracağız da
Ben sanırım bir mil Leslie ardından da chloe yapacam canım
Tabii üşenmezsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam işe başlayacam bi üşenme geliyoahh keşke kanayan yaramız bu üşenmezsek neler neler başaracağız da
inşallah hadi bakalımTam işe başlayacam bi üşenme geliyo
Ben sanırım bir mil Leslie ardından da chloe yapacam canım
Tabii üşenmezsem
Yapma pes etme toparlariz...ben de cumartesi günü ne bulursam yedim tikindim ama kaldığım yerden devam ettim pazar günü... başarabiliriz inan kendineMotivemi bozdum kızlar size başarılar dilerim hoşçakalın
aynen öyle ben de dün fazla kaçırdım karnım davul gibi oldu ama pes etmek yok devamYapma pes etme toparlariz...ben de cumartesi günü ne bulursam yedim tikindim ama kaldığım yerden devam ettim pazar günü... başarabiliriz inan kendine
BENDE bıraktım desem de beyin bırakmıyorYapma pes etme toparlariz...ben de cumartesi günü ne bulursam yedim tikindim ama kaldığım yerden devam ettim pazar günü... başarabiliriz inan kendine
verirsin merak etme çok da kafaya takmayın kafaya takarsanız olmaz hep kilo veriyorum diye düşününBENDE bıraktım desem de beyin bırakmıyor
dün sadece iftar yaptım bakalım etki edecek mi
tam bırakmıyorum yani
bizim tartı günümüz pazar70,10 idim bu sabah bakalım yarın sabah ne olacak
iyi fikir canım sağollkızlar kendinize bir excelden bir tablo yapın yediklerinizi yazın duvarınıza asın neler yediğiniz belli olsun ileride neler yersek daha iyi zayıflarız vs hakkında bilginiz olur bu arada hurma ve sütü tavsiye ederim harikka tok tutuyor ve güzel bir enerji veriyor
rica ederim ne demekiyi fikir canım sağoll
Yoo çok birşey göremedim ben..ama salata da olsa güzel olurmuş sankiBen biraz faza yedim sanırım iftarda tavuk kanat 3 kaşık pilav ve bir kase çorba