Hosgeldin canimBende geldim
Hadi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ve bize şans getirsin.. Tartıyla barışmak istiyorum.
Boy : 1.60
Kilo : 82
HosgeldinYarın tartılıp bayrama kadar üc dört kilo vermek istiyorum şiştigimide hiisedıyorum
Bu arada bayrama da 12 gun kalmis.Yarın tartılıp bayrama kadar üc dört kilo vermek istiyorum şiştigimide hiisedıyorum
Hosgeldin
ilk mesajdaki kurallara uygun gitmeyi dusunuyoruz.
BIlgilerini verirsen ekleyeyim.
Evet bişeyde kalmamışBu arada bayrama da 12 gun kalmis.
Ben daha var saniyordum.
Benim de sorunum 3,4 kilo verince hemen normale donmek.o yuzden ideal kiloma gelemeden artiyorum yine.Ben 88 fen 72 ye kadar inip artık dıyetren de bıkmış gıbı oldum nasılsa zayıfladım diyip yedım şimdi tekrar kilo aldımyarın tartışılan inşllh çok çıkmam aynayla hiç barışık olmadım şimdiye kadar gıydıgım yakışın istiyorum artık
Hosgeldin168 boy
74 kg
3-4 gündür diyetteyim yeniyim ama çok kararlıyım
Günlük menü paylaşacağım
Hedefim 60 olmak
Yolum uzun
Ama kendime inanıyorum
Benim de sorunum 3,4 kilo verince hemen normale donmek.o yuzden ideal kiloma gelemeden artiyorum yine.
1.5 ayin sonunda ozguvenim artinca hemen alsiverisimi aksattim,arkadaslarimla birlikte kaloriyi artirarak kahvaltiya basladim,aksam yemek yapmayip disaridan istedim 3,4 gundur.
Kendimi yine kaybetmemek icin basligi actim.
Bakalim yarin tartil duruma gore konusuruz.
Yalniz bastan yazdim, birbirimizi pozitif anlamda elestirelim,yanlisimizi gorelim ki ertesi gun ayni seyi yaparken cekinelim
Bir de minik bir bilgi: kilo vermenin sonucu kesinlkkle cok guzel ama asıl olan surecin de guzel olmasi şu kisa dunyada.
Yani kendimize dunyayi dar etmeye gerek yok diyetteyiz diye.
Yeterki nefsimize hakim olup kendi menulerimizi yiyebilelim.
Ben kilonun da disinda saglikli besleniyorum,oaketli gida az kullanmaya calisiyorum.
ELiminasyon diyetinden kaldi bende bazi aliskanliklar.
gecen gun tahlil sonuclarim masallah cok guzel cikti.bu da onemli bir durum.
Yoksa hizlica kilo verip degerlerimizin dusmesi de dogru degil.
Hosgeldin
Yarin tabloya eklerim.
Yaşını da yaz istersen.