- 5 Kasım 2009
- 328
- 272
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartıya aslında çok da takılmamak lazım.. vücut kilo veremediği dönemde sıkılaşma da olabiliyor... istikrarlı gitmek önemli olan..eninde sonunda gidecek o yağlarTartı 70.30 bu hafta çok rolanti gitti umarım haftaya daha iyi olur 73,80-70,30=3,5 2.hafta sonucum daha çok gider diye bekliyordum bakalım haftaya ne olacak?
Neden olmasın.. stres yapmadan devam edinMerhaba güzellerim bende diyet yapıyordum ama regl oldum ve düzenim kactı simdi tekrar toparlamak istiyorum bayrama son 16 gün kaldı 65 dim 5 günde 68 olmuşum regl olunca bayrama kadar sizce diyet yaparak 60 görebilie miyim
Vücut uzun bir süre kaldığı kiloya inince orda bir direnç gösteriyor..benimki de 75...o kiloya gelince duruyor...sabırla devam etmek lazım muhakkak vermeye devam edecek..ama biz demorolize olup pes ediyoruz.. asıl o noktada inat edip devam etmek lazimMotivasyonum cok düştü 86 dan düştüm geldim 1 yıldır 65 i kıramadjm hic 65 oluyorum altına düşeceğim hop düzenim kaçıyor tekrar 68’e çıkıyorum
kesinlikle evet öyle pes etmeden devam edersek bu durumda daha hızlı vereceğiz pes etek yok devam arkadaşlar buraya kada kolay gelmedikVücut uzun bir süre kaldığı kiloya inince orda bir direnç gösteriyor..benimki de 75...o kiloya gelince duruyor...sabırla devam etmek lazım muhakkak vermeye devam edecek..ama biz demorolize olup pes ediyoruz.. asıl o noktada inat edip devam etmek lazim
Bir yarım lahmacun ve bir kade cacık içtim bugün ara öğünde de 2 dilim soğuk baklava ve çay 40 dk yürüyüş yaptım