anladım öyle olması kötü, yalnızca kilodan kaynaklı mı peki bu sorun doktora görünmüş müydün?
Kabak detoksu güzel ama kabağı seveni bile bezdiriyor, yine de etkili inkar edemeyiz. Umarım iyi gelir de düzene girersin
anladım öyle olması kötü, yalnızca kilodan kaynaklı mı peki bu sorun doktora görünmüş müydün?
Kabak detoksu güzel ama kabağı seveni bile bezdiriyor, yine de etkili inkar edemeyiz. Umarım iyi gelir de düzene girersin
Benim sonuçlarım çıktıı 190 dan 160 a düşmüş ldl kolesterol değerim. Doktor ilaca başlama egzersiz ve diyete devam bi süre daha dedi
Ben de gidip havuza yazıldım haftada 3 gün birer saat gideceğim
Benimde zayıflamam.saglikli olmam gerek kolestrolumde tavan kalbimdecarpiyor
Hayatımın her evresinde zayiftim.suan dogummkiloma 4 kg kaldı
58 kg im.ve normalim 50
Hep zayıf olarak buyudugummicin beynimdendiyet düzen dikkat etme.butonlarim.yok maalesef yaş da geçince metebolizma.gidiyor.
Nasıl.yapsam.nerdennneye başlasam ve canlar..bana da yardim
Benimde zayıflamam.saglikli olmam gerek kolestrolumde tavan kalbimdecarpiyor
Hayatımın her evresinde zayiftim.suan dogummkiloma 4 kg kaldı
58 kg im.ve normalim 50
Hep zayıf olarak buyudugummicin beynimdendiyet düzen dikkat etme.butonlarim.yok maalesef yaş da geçince metebolizma.gidiyor.
Nasıl.yapsam.nerdennneye başlasam ve canlar..bana da yardim
Normal yeme düzeninize devam edin protein ağırlıklı sağlıklı karbonhidratlar yiyin..ekmeği şekeri sağlıksız yiyecekleri aburu cuburu bırakın yeter bence..
Normal yeme düzeninize devam edin protein ağırlıklı sağlıklı karbonhidratlar yiyin..ekmeği şekeri sağlıksız yiyecekleri aburu cuburu bırakın yeter bence..