Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Ben hepsini evden getirdim :)))
Daha dışarıdan hiçbir şey almadık
4 saat mesafe benim evden o yüzden arabaya doldurup getirdik

Ya kizlar şoyle popo kaldiran,gobek eriten bir egzerisze baslamak istiyorum programli,sistemli.
Ama chloe ting cok zor geliyor, devamini getiremiyorum sonra bikip.
Zaten hemen sıkılırım,zor gelir, vazgecerim falan.
Oyle olsun istemiyorum bu kez.var mi fikri olan?

Günaydın hanımlar dün saldım gece bisküviler filan aman dedim kilo veremiyorum ben ta ki sabah tartılınca 73ü gördüm mutlu oldum demek ki verebiliyorum 72 de olacağım 69 da olacağım inş

Aynısından bende istiyorum benim de göbek sorunum var malesef bi türlü vedalaşamıyoruz göbüşümle
354 kalori bir başlangıç.
2 yumurta
1 salatalık
1 kapya biber
1 domates
7 zeytin
Ve peynir.
Günaydın
Günaydın canım güzel görünüyor afiyet olsun

Çok şükür bugünde kendimizi avuttuk
Günaydın kızlar güne enerjik başladım bugünden umutluyum ve yeniden sirkeli ballı sıcak suya başladım mide fesatı geçirene kadar devam

Kızlar cumayı bekleyemedim size şöyle bi manzara resmi atmak istiyorum insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım

9 günde eksi -1.600 Gr
Ya çıldırıcam 7li rakamları gördümmü ben şimdi ? tartı mı bozuldu diye evin farklı yerlerinde tekrar tekrar tartıldım kızımı falan tartıya çıkardım hayır bozuk değil 7 li rakamları görmüşüm Nasıl mutluyum anlatamam bide bu ara hiç dikkat etmedim dengesiz beslendim ama yürüyüşümü hep yaptım sanırım onun etkisi ay biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın ama çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim şimdi ben burdan yürürüm bekle beni 6 lı rakamlar tam gaz geliyorum tutmayın küçük enişteyiiii

Ay maşallah darısı bana olsun insan verdikçe daha mutlu oluyor

Ay maşallah darısı bana olsun insan verdikçe daha mutlu oluyor
Ay hadi İnşallah kuzum vericez ya kurtulucaz inşallah ama bu ara pekte dikkat edemedim yediklerime aslında ama yok ya hareket canım ya hareket olmadan verilmiyor bunu anladım o kadar yürüyüş yaptım ki hiç üşenmedim evlatları aldım aldım çıktım ben şimdi bu gazla evde egzersizlerime de ağırlık veririm

Youtube'da Squat Girl ya da Ergin Kırbaç videoları var özellikle Ergin Kırbaç'ın 15 dakikalık videosunu kk'da yapan çok kişiye denk gelmiştim.
2 yumurta
1 salatalık
1 kapya biber
1 domates
7 zeytin
Ve peynir.
Günaydın

Eki Görüntüle 3270944
Afiyet olsun gayet güzel menü.
Ne zaman yürüyüşe çıksam kendimi 100 gr da olsa vermiş görüyorum tartıda gerçekten hareket olmadan olmuyor.

Oh oh hadi inşallah olucak olucak inanıyorum ilk defa bu kadar inanıyorum.

Dün akşam menümü yazmamışım kızlar 1 kase yoğurdun içine yarım elma rendeledim 10 kirazı ikiye bölüp koydum 3 yemek kaşığı yulaf bolca da tarçın koydum 17.30 gibi yedim.

Şimdi de sade kahvemi içiyorum yanına 1 kare bitter çikolata, 5'er tane de çiğ kaju ve çiğ badem. Normalde kahvenin yanına bir şey yemezdim ama bugün epey erken kalktım oğlum sebebiyle midem kazınmaya başladı neyse ki sağlıklı olan atıştırmalıkları tercih ettim diye kendimi avutuyorum. :)

selam erkse burda muhabbet baya koyu sevındım adınıza nesenız bol olsun:
ama bana bıldırı gelmedi hiç
regl oldum duygu durumları da malum bılırsınız ondan yememe dıkkat edemeyecegım kısa bi sure donuste buradaym yıne
herkese ıyı dıyetler (

İkinizi de tebrik ederimmmm
Oluyor işte harika

Ben de sabah
yarım avokado
2 dilim süzme peynir
Yarım domates
1 salatalık
2 çay
6 adet taze yaban mersini
1 dilim glutensiz ekmek

Denizde yüzdüm sonra 1 kayısı yedim

eniz börülcesi ve soya soslu tavuk bugün 1554 kalori ile bitirdim ama bugün toplamda üç kaşık zeytinyağ kullandım 330 kalori zaten zeytin yağından geliyor. Öğlende de aynı tavuk ve domates salatası yemiştim 2,5 litre suyumu içtim akşam sekiz gibi yine yeşil çayımı içeceğim ve günü kapatacağım

Selam kızlar,
Ben hepsini evden getirdim :)))
Daha dışarıdan hiçbir şey almadık
4 saat mesafe benim evden o yüzden arabaya doldurup getirdik
Ben de öyle yapmak istiyorum, eşim gerek yok diyor dur bakalım kim kazanacak

Bugün hali yikamak ile meşguldüm şimdi biraz hava almak istiyorum. İnşallah mümkün olur. Sonunda hava ısındı ama ben hala üşüyorum.

2 yumurta
1 salatalık
1 kapya biber
1 domates
7 zeytin
Ve peynir.
Günaydın

Eki Görüntüle 3270944
Afiyet şifa olsun
Hadi canım az kalmış , vallahi ben de heyecanlandım.
Allah iyiliğini versin, bugün ki telkin dozumu aldım.
Demekki arada salıp stresi azaltmak gerekiyor. Aklımda olsun bu.

S Spizella canim tatile gitmeden ben liste yaparım eksikleri görebilmek adına. Eğer sende yaptıysan diyet için malzemelerle ilgili bana da at , bu arkadaşın da faydalansın.
Bir de sebzeleri ezmeden nasıl götürdün canim. Bizim yol da 4 saat sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…