- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Atarım tabi:) çok sağolselam.cok iyi gidiyorsun.
Biz paylasmasak da şevkin kirilmasin foto paylasmaya devam et boyle, daha dengeli gidersin
Ya masallah sanabugun de gormussun ama cuma daha guzel sonuc goreceksin.
tesekkurler bakacagim videolara.
siz karar verdiniz mi gruba katilmaya.
Gruptan biri misiniz, yeni uyelikle yazmissiniz galiba?
AhahahahahAkşam marul saltasının yanına köz patlıcan ve domatesle yaptığım salata yedim yağsız
Salatanın yanına salata yedim ya bu nedir
Allahım çok lezzetsiz bir hayat buuuu
grupttanım cnm ısmımı degııstırdımselam.cok iyi gidiyorsun.
Biz paylasmasak da şevkin kirilmasin foto paylasmaya devam et boyle, daha dengeli gidersin
Ya masallah sanabugun de gormussun ama cuma daha guzel sonuc goreceksin.
tesekkurler bakacagim videolara.
siz karar verdiniz mi gruba katilmaya.
Gruptan biri misiniz, yeni uyelikle yazmissiniz galiba?
Nefis görünüyor ellerine sağlık besleyiciliği ve doyuruculuğu çok yüksekGünaydın
Kapya biberin içine süzme peynir ve yarım avokado ezip doldurduktan sonra azıcık zeytinyağında tavada pişirdim yumurta ve domates ile yedim ama doymadım
Eki Görüntüle 3271716
Afiyet bal şeker olsun. Ben de ilk başta tadından şüphe etmiştim ama sarımsak limon ve zeytin yağıyla çok güzel oluyorEki Görüntüle 3271853
Valla kızlar size helal olsun hayatımda ilk defa deniz börülcesi yicem sayenizdeama ben yoğurtlu yaptım tadını sevemem diye ayyy haşlarken çok kötü koktu ama tadı güzel ya düşündüğüm kadar kötü değil
Merhaba.goruntulu paylasma zorunlulugu yok. Aksamlari toplam menuyu,suyu,egzersizleri yazarsaniz, diger arkadaslarin da menulerine yorum yaparsaniz yeterlidir.Merhabalar ben de sizlere katılabilir miyim acaba?
Fakat çalıştığım için sürekli olarak görüntü paylaşımı yapamayabilirim, sizler için uygunsa katılmak isterim.
Afiyet olsun, bende hiç sevmem kilcikli fasulye . İnsanı yemekten soğuturFasulye kılçıklı çıkmasaydı çok daha güzel olurdu :)
265 kalori burası :) bugün toplamda 1030 la kapatıyorum inşallahe birde 15:00 da yeşilçay seansım oldu
Eki Görüntüle 3271993 Eki Görüntüle 3271994
Ayyy evet çok heyecanlıyım geçen dayanamadım tartıldım ama olsun yarın hepimiz için güzel sonuçlar olsunKizlar selams
Yarin sabah tarti gunu.
Oglene kadar fotografli guncel kilonuzu,gecen haftayla farkini bekliyorum.
Umarim herkesin sonucu guzeldir
Benim bulunduğum yerde tartı yok bu defalık katılamayacağım. Çarşamba sabahı yazarım ben de umarımKizlar selams
Yarin sabah tarti gunu.
Oglene kadar fotografli guncel kilonuzu,gecen haftayla farkini bekliyorum.
Umarim herkesin sonucu guzeldir
Bence sen onu yüzerek yakmissinndir. Hem öyle olmasa bile. Eğer hepsi rakiysa o masum bir içecek diye biliyorum . Yani şeker orani düşük diye biliyorum.Öğlen et sote
Arada 1 kayısı çeyrek şeftali
Akşam ızgarada levrek, salata, soğan, kavun şalgam ve rakı
Bu ara neredeyse her gün alkol aldım alkol eşittir şeker
İşte bu yüzden bu hafta hiç umudum yok