Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Atarım tabi:) çok sağol
Akşam marul saltasının yanına köz patlıcan ve domatesle yaptığım salata yedim yağsız

Salatanın yanına salata yedim ya bu nedir
Allahım çok lezzetsiz bir hayat buuuu
Ahahahahah salata üstü salata da iyi oluyor

Herkese merhaba hanımlar 3 gündür giremiyorum. Benim bu aralar çok yoğun ve stresli geçiyor.
Sizleri baya hırslı gördüm sevindim bu yüzden
Bir süre daha giremiyeceğim. Haftaya kadar bana müsaade edin dönücem . Döndüğümde tam gaz devam edelim .
Görüşmek üzere Öpüyorum .

grupttanım cnm ısmımı degııstırdım

Bu ara ev tadilatı ile uğraşıyorum malzeme seçmeye çıkmıştım apar topar zor yetiştim ve öğlen yemeğimi 2:30’da yapmak zorunda kaldım. Aklımda farklı bir menü olmakla birlikte alelacele bunu hazırlayabildim. Burası 330 kalori ama bunun 113 kalorisi sadece zeytin yağından oluşuyor bu sebeple doyurmasına bakılırsa çok hafif ve çok güzel bir menü özellikle baya az yemek istedim çünkü akşama şurada 3 saat kaldı

Valla kızlar size helal olsun hayatımda ilk defa deniz börülcesi yicem sayenizde ama ben yoğurtlu yaptım tadını sevemem diye ayyy haşlarken çok kötü koktu ama tadı güzel ya düşündüğüm kadar kötü değil

Merhabalar ben de sizlere katılabilir miyim acaba?
Fakat çalıştığım için sürekli olarak görüntü paylaşımı yapamayabilirim, sizler için uygunsa katılmak isterim.

Afiyet bal şeker olsun. Ben de ilk başta tadından şüphe etmiştim ama sarımsak limon ve zeytin yağıyla çok güzel oluyor

Fasulye kılçıklı çıkmasaydı çok daha güzel olurdu :)
265 kalori burası :) bugün toplamda 1030 la kapatıyorum inşallah e birde 15:00 da yeşilçay seansım oldu

Merhabalar ben de sizlere katılabilir miyim acaba?
Fakat çalıştığım için sürekli olarak görüntü paylaşımı yapamayabilirim, sizler için uygunsa katılmak isterim.
Merhaba.goruntulu paylasma zorunlulugu yok. Aksamlari toplam menuyu,suyu,egzersizleri yazarsaniz, diger arkadaslarin da menulerine yorum yaparsaniz yeterlidir.
Ayrica cuma fotografli tarti gunu.
Sabah boy,kilo ve yasinizi bildirebilirsiniz.

Kizlar selams
Yarin sabah tarti gunu.
Oglene kadar fotografli guncel kilonuzu,gecen haftayla farkini bekliyorum.
Umarim herkesin sonucu guzeldir
Ayyy evet çok heyecanlıyım geçen dayanamadım tartıldım ama olsun yarın hepimiz için güzel sonuçlar olsun

Bugün yediklerim
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Biber kızartma az yağda
Domates sos
Salatalık
Lor peyniri
Keten tohumu ekmeği
Yoğurt

Akşam
Kalan biber ile ceviz
Yoğurt ve yumurta

Bugün böyle geçti.

Öğlen et sote
Arada 1 kayısı çeyrek şeftali
Akşam ızgarada levrek, salata, soğan, kavun şalgam ve rakı
Bu ara neredeyse her gün alkol aldım alkol eşittir şeker
İşte bu yüzden bu hafta hiç umudum yok

Bence sen onu yüzerek yakmissinndir. Hem öyle olmasa bile. Eğer hepsi rakiysa o masum bir içecek diye biliyorum . Yani şeker orani düşük diye biliyorum.

Kızlar bugünkü misafir sınavımı iyi bir şekilde geçtim onlara hazırladım mantı, börek, kek vs 3 çeşit de salata yaptim karabugday salatası, yeşil soğanlı lorlu salata bir de yoğurdun içine elma rendeledim, ananas ve ejder meyvesi doğradim tatlı bir salata yaptım. Ben sadece salatalardan yedim sabah da akşam da aynıydı menüm 3 litre su içtim 5000 adım attım 1 litre de dukan içeceği içtim soğuk soğuk çok iyi geldi yarın tartı için çok heyecanlıyım
Herkese bol eksiler dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…