Selam kızlar,
Ben de öyle yapmak istiyorum, eşim gerek yok diyor dur bakalım kim kazanacak
Bugün hali yikamak ile meşguldüm şimdi biraz hava almak istiyorum. İnşallah mümkün olur. Sonunda hava ısındı ama ben hala üşüyorum.
selam.cok iyi gidiyorsun.354 kalori bir başlangıç.
2 yumurta
1 salatalık
1 kapya biber
1 domates
7 zeytin
Ve peynir.
Günaydın
Eki Görüntüle 3270944
Ya masallah sanaEki Görüntüle 3270958
Çok şükür bugünde kendimizi avuttuk
Günaydın kızlar güne enerjik başladım bugünden umutluyum ve yeniden sirkeli ballı sıcak suya başladım mide fesatı geçirene kadar devam
tesekkurler bakacagim videolara.Youtube'da Squat Girl ya da Ergin Kırbaç videoları var özellikle Ergin Kırbaç'ın 15 dakikalık videosunu kk'da yapan çok kişiye denk gelmiştim.
Gruptan biri misiniz, yeni uyelikle yazmissiniz galiba?selam erkse burda muhabbet baya koyu sevındım adınıza nesenız bol olsun:
ama bana bıldırı gelmedi hiç
regl oldum duygu durumları da malum bılırsınız ondan yememe dıkkat edemeyecegım kısa bi sure donuste buradaym yıne
herkese ıyı dıyetler(
Fikirler için sağol canım, iyi oldu. Bende öyle yapayım. Orda herşey bulunmuyor.Valla arkadaşım iyi ki alıp gelmişiz yoksa zırt pırt marketlerde uğraşacaktık.
Kasap köfte, soslu tavuk, piliç döner (bunları dondurdum evde) sonra yalıtımlı piknik çantasına 4 tane 1,5 litrelik su dondurdum evden çıkarken hepsini çantaya koydum buzdolabı gibi oldu. Çocuk ve eşim için dondurulmuş mantı, dondurulmuş simit, dondurulmuş börek de vardı, kendim için 3- avokado, süzme peynir, maden suyu, yumurta, glutensiz ekmeğim gibi şeyler getirdim
Ayrıca el açması 1 kg yufka, 2 kg patates, patlıcan, kabak, iceberg marul, mor lahana, 2 kilo domates 2 kilo salatalık, kuru soğan, salça, kavanoz domates sosu, tam buğday makarna 2 paket, şeftali, kayısı, muz gibi şeyler de getirdim.
Tek ezilen muz oldu. Muzu altta bırakmışız. Onun dışında büyük market poşetleri var ya şu tek kullanım olmayanlar. Dikdörtgen gibi olanlar. Onların en altına sert olan sebzeleri üste de meyveleri yerleştirip arabada dik şekilde koyduk.
Bence iyi oldu bugüne kadar bişey almaya gerek kalmadı ekmekten başka
Duvar pilatesine de iyi diyorlarChloe ting benzeri kisileri listeleyeyim buraya ihtiyac duyarsaniz.
Lilly Sabri, heather robertson, pamela reif, emi wong, bailey brown, blogilates,
Boho beatiful...
Tabi bunlar zorlayici,sekillendirir,
istikrar gerektirir.
Bende var mi ondan...yok
Elbette katılmak istiyorum :)tesekkurler bakacagim videolara.
siz karar verdiniz mi gruba katilmaya.
Afedersin canim, baskasiyla karistirmisimElbette katılmak istiyorum :)
Evet son zamanlarda instagramda hep goruyorum.Duvar pilatesine de iyi diyorlar
Sabah
2 yumurta ile sucuklu omlet
Domates salatalık
Akşam
Keten tohumu ekmeği ile pizza
Ceviz
Bugün de böyle geçti çok şükür. Birazda hareket edebilirsem benden iyisi yok...
Menü güzel canım afiyet olsun şu keten tohumu nu bende denemek istiyorum bakalım. Nerde hareket orda bereket demişler maşallah egzersizinide tamamlamışsın..Şimdi azcik dolaştım 5 bin adım olmuş , birazdan da eliptik ile 15 dk çalışacağım.
HahahahAkşam marul saltasının yanına köz patlıcan ve domatesle yaptığım salata yedim yağsız
Salatanın yanına salata yedim ya bu nedir
Allahım çok lezzetsiz bir hayat buuuu
Haşlanmış yumurta salatasını bende çok seviyorum hem tok tutuyo hemde lezzetli oluyo. Kuruyemiş yemeyi seviyosun sanırım ne güzel benim pek aram yok. Günü güzel ve hafif kapatmışsın.Sabah 09.00
Duble fincan Türk Kahvesi
1 kare %85 bitter çikolata
5 çiğ kaju
5 çiğ badem
Kahvaltı 12.30
Yeşil soğan, kapya biber,lor peyniri, haşlanmış yumurtalı salata
Ara 15.30
Yarım muz
Akşam 17.30
1 büyük bardak soğuk kahve
çiğ kuruyemişler
1 hurma, 1 kayısı
Akşam salatamı hazırlayacakken komşum geldi onunla beraber kahve içeyim dedim o sebeple akşam menüm bu şekilde oldu.
3 litre su
11300 adım
1 litrelik Dukan içeceğimle günü kapatıyorum.
Hadi bakalım hayırlısıYarın misafirim var pasta börekli bir gün olacak umarım kazasız belasız tamamlayabilirim yarını
Menü güzel canım afiyet olsun şu keten tohumu nu bende denemek istiyorum bakalım. Nerde hareket orda bereket demişler maşallah egzersizinide tamamlamışsın..
Hahahahkız valla yemek yemeyi nasıl özledim anlatamam işkence çekiyoruz resmen ama pes etmek yok hedeflere ulaşana kadar devam..
Haşlanmış yumurta salatasını bende çok seviyorum hem tok tutuyo hemde lezzetli oluyo. Kuruyemiş yemeyi seviyosun sanırım ne güzel benim pek aram yok. Günü güzel ve hafif kapatmışsın.
Sağol canım, keten tohumlu ekmek tadına alıştım . Napayım yoksa oburuyle hemen sisiyorum. Sizde de fark ediyor mu acaba?Menü güzel canım afiyet olsun şu keten tohumu nu bende denemek istiyorum bakalım. Nerde hareket orda bereket demişler maşallah egzersizinide tamamlamışsın..
Hahahahkız valla yemek yemeyi nasıl özledim anlatamam işkence çekiyoruz resmen ama pes etmek yok hedeflere ulaşana kadar devam..
Haşlanmış yumurta salatasını bende çok seviyorum hem tok tutuyo hemde lezzetli oluyo. Kuruyemiş yemeyi seviyosun sanırım ne güzel benim pek aram yok. Günü güzel ve hafif kapatmışsın.
Oh mis afiyet olsun, iyi gecelerSabah aç karna sirkeli ballı sıcak suyla güne başladım.
Kahvaltı Lor peynirli salata yeşil çay
Ara öğün 1 elma 1 porsiyon kiraz sade türk kahvesi
Akşam yemeği zeytinyağlı taze fasulye 1 porsiyon 2 yemek kaşığı pilav 1 kase yoğurt
Bol su ve bol yürüyüş yaptım
Bugünde bittiherkese iyi geceler
Sorma ben yemeğe düşkün biri değildim ama şimdi hep yemek düşünüyorum
Yarın kahvaltıda yumurta yiyeceğim için seviniyorum mesela. Avokadonun içine yumurta koycam :)