Bak bak akıllı kadın. Ben kahve piştikten sonra blender ile iyice karıştırıyorum mükemmel bir lezzeti oluyor.Teşekkür ederim. Evet ben de çok seviyorum sabah aç karnına içince metabozlizmayı da hızlandırıyor hatta bazen telvesi ile de maske yapıyorum yumuşacık yapiyor yüzü
Ohh afiyet olsun. Akşam yemeğin favorim.iyi akşamlar hanımlar,
Bugünkü menüm
ilk öğün : peynirli omlet , salatalık, domates , 1 dilim ekmek, zeytin , ceviz
ara öğün : karpuz ve kiraz
son öğün : fırında tavuk , salata , bulgur pilavı
suyumu ve kahvemi içtim . Bugünü kapattım.
Aa bak öyle hiç denemedim ben direkt fincana 1 tatlı kaşığı kadar koyuyordum yarın da öyle deneyeyimBak bak akıllı kadın. Ben kahve piştikten sonra blender ile iyice karıştırıyorum mükemmel bir lezzeti oluyor.
Ok inşallah begenirsinAa bak öyle hiç denemedim ben direkt fincana 1 tatlı kaşığı kadar koyuyordum yarın da öyle deneyeyim
Bence bize de fikir olur kahvalti menünHerkese günaydın. Şimdiii limonlu su vakti sonrasında ılık bir duş ve 09:30 da 16 saatim doluyor 9:30 da kahvaltımı paylaşacağım
Kızlar menüyü gün sonu toplumu paylaşıyorsunuz. Mesela 1.5 saat sonra kahvaltı edicem o ara resimli menü ve kalori paylaşırım diyodum ama üç öğünde de bu şekilde ilerlesem size sıkıntı olurmu?asena87
O zaman tamamBence bize de fikir olur kahvalti menün
Afiyet olsun. GünaydınGunaydunnn
Dün sabah 1 yumurta peynir iki dilim salam yedim
Ara öğün türk jahvesu soda
Akşam cacık ve iki kaşık fasulye
İçimi açıldı afiyet olsun . Benim kahvaltı çocuklarla hızlı bir şekilde oluyor.308 kalori!
2 yumurta çok az zeytinyağ ile pişti.
Domates
Kırmızı biber
Peynir
Roka
Veee güne merhabaEki Görüntüle 3270506
Afiyet olsun çok lezzetli görünüyor308 kalori!
Domates
Kırmızı biber
Peynir
Roka
Kahvaltim şimdi bitti. Ben de sucuklu yumurta domates salatalık yedim. Birazdan türk kahvesi içeceğim. Azcik evi toparlayayim. Kanepe örtüleri cirpilacak. Yerleri sileceğim inşallah. Sizler neler yaptınız?
Kahvaltim şimdi bitti. Ben de sucuklu yumurta domates salatalık yedim. Birazdan türk kahvesi içeceğim. Azcik evi toparlayayim. Kanepe örtüleri cirpilacak. Yerleri sileceğim inşallah. Sizler neler yaptınız?
Afiyet olsun canım. Çok iyi gidiyorsun.Afiyet olsun çok lezzetli görünüyor
Ben de yarım avokado, yarım domates, 1 dilim süzme peynir yedim kahvaltıda
, ben de yüzmeye gitmek istiyorum ama çocukları bırakacak kimsem yok.esim de işe gitti. Belki akşama olabilir soğuktan donmazsam.Kolay gelsin çok işin var
Ben de biraz yüZdüm şimdi plajda ısınmaya çalışıyorum
Afiyet olsun güzel menü bol eksiler dilerim.Gunaydunnn
Dün sabah 1 yumurta peynir iki dilim salam yedim
Ara öğün türk jahvesu soda
Akşam cacık ve iki kaşık fasulye
Çok güzel görünüyor tabak hem göze hem mideye hitap ediyor308 kalori!
Domates
Kırmızı biber
Peynir
Roka
Afiyet olsun işler hiç bitmiyor valla kolaylıklar dilerim.Kahvaltim şimdi bitti. Ben de sucuklu yumurta domates salatalık yedim. Birazdan türk kahvesi içeceğim. Azcik evi toparlayayim. Kanepe örtüleri cirpilacak. Yerleri sileceğim inşallah. Sizler neler yaptınız?
Afiyet olsun tatildeyken bu kadar dikkatli gitmek çok iyi gerçekten kutlarımAfiyet olsun çok lezzetli görünüyor
Ben de yarım avokado, yarım domates, 1 dilim süzme peynir yedim kahvaltıda