Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Sağol
Ohh miss afiyet olsun
Valla herkes çok iyi şeyler yapmıyor

umarım emeklerin karşılığını alırız
Boşver herkesi , biz beraber ilerleyeceğiz. Burdan ayrılma yola devam ediyoruz .

Sıra öğle yemeğindeee. Doyurucu ve 273 kalori.
Semizotu
Roka
Havuç
Kırmızı biber
Yeşil mercimek
2 kaşık yoğurt ve sarımsak.
İnanılmaz doyurucu kızlar

Eki Görüntüle 3270587
Baklagil tüketebildiğin için çok şanslısın. Benim bağırsak hassasiyetim var baklagilleri yiyemiyorum. Çok besleyici olmuş öğünün

Ben de ton balıklı salata yedim
Yağsız lezzetsizdi ama napalım

Ayyy bende salata yedim aynen tatsizdi. Ne çektik be S Spizella . Şuan iki bardak çay içeceğim yediklerim mideme oturdu resmen

Hoşgeldin canım yaaa ne güzel bi msj çok sevindim senin adına evet bebekle çıkması zor oluyo ama iyi oluyo gerçekten yürüyüşle baya kilo verdim Boll eksilerimiz olsun canım
Sende hoşgeldin canım benimde ufak bebeğim var 8 ayı bitti kilolarımız yakın bende emzirme döneminde çok kilo aldım ama artık pes etmiyorum vermeye çalışıyorum ve bu sayfanın çok etkisi oldu her gün dahada motive oluyorum inşallah sende çabucak verirsin

Kızlar dün menü paylaşamadım 3 günlük kabak detoksum dün bitti bugün yeni bi liste arayışındayım ama yaz mevsimi sıcaktan hiçbişe yiyesim gelmiyo bu sabah sadece salatalık domates ve lor la kahvaltıyı geçiştirdi akşam oldu nerdeyse sade türk kahvesi içtim ama enerjim çok düşük bu ara sıcaklardan bakalım bugün sağlam bi ev temizliğiyle güne başladım ama spora hala başlayamadım bu akşam ne olursa olsun yarım saat egzersiz yapıcam kendime söz verdim bebeleri uyutunca geç te olsa yapıcam çünkü spor bana çok etki ediyo tartıda pek belli olmasada kalori yakıyorum ve eski kıyafetlerim olmaya başladı Allah'ım nasıl bi mutluluk anlatamam

Evet bende bugun ev temizledim . Ama spor yapamadım bakalım belki akşama

Ayyy bende salata yedim aynen tatsizdi. Ne çektik be S Spizella . Şuan iki bardak çay içeceğim yediklerim mideme oturdu resmen
yaa sorma çok kötü ya yerken hiç zevk almıyorum bazı şeyleri
bi de benim kolesterol olayı var ya ben hayatım boyunca hep böyle mi beslenicem
ilaçla düşürsem bile hep dikkat etmem mi gerekecek?

malesef sevdiğim her şeyi elimden aldılar en basitinden tulum peynirini bile yiyemiyorum düşünsene. bilmiyorum yani bu da hayat mı diyesim geliyor.
ama bir yandan babam kalp hastası, 11 sene önce açık kalp ameliyatı oldu. sonra beslenmesine dikkat etmedi 3 kere daha anjiyo oldu stent takıldı damarlarına. annemin de yatkınlığı vardı kalp hastalıklarına. şimdi dikkat etmezsem ben de potansiyel kalp hastasıyım diyorum bilmiyorum ya inşallah bu yeni düzene alışırım. belki ayda 1gün kendine izin veririm.
yaz mevsiminde dondurma yiyemiyorum
sütlü tatlıları bile yiyemiyorum
şöyle içi dolu bi hamburger gömemiyorum. neyse bana bakmayın bugün benim mutsuz günüm

Ayy geçmiş olsun evet baklagil büyük şans
Allah bağışlasın canım bizimde bugün tam 9 ay oldu. Valla bende pes demicem inşallah

Kızlar bu bebek 160 kalori. Küp doğranmış kavrulmuş kabak sarımsaklı yoğurt ve kapya biberi. 15:00 da şekersiz türk kahvesi ve 1 sade soda ara öğünümdü. Akşam 20:00 civarında bir yeşilçay içer günü kapatırım. Bugün abarttım sanki komple 743 kalori ile kapanacak gün inşallah

bayağı az kalori almış oldun
afiyet olsun iyi dayanıyorsun
ben akşam domatesli makarna ve et döner yiyeceğim

Dayanmak zorundayım. Eğer halsiz kalırım ay enerji toplayım gibi bir cümle kurarsam her zaman ki gibi diyet yalan olur. O sebeple evde zaten sürekli bi yerleri düzeltiyorum malum iki çocuk. Bebeğin uyku yemek emme saati falan derken. Yemek düşünmemem gerek

Aslında şimdi anlıyorum ki çocuklar küçükken daha kolay oluyor hayat. Benim için öyleydi. Allah herkese kolaylik nasip etsin
Yok canım , üzme kendini.ayda bir kendimize ödül verecegiz tabi. Bu beslenme hayatimizi kaliteli yaşamamız için şimd. Bak bende insülin direnci ile uğraşıyorum. seni çok iyi anlıyorum . Bizde de kalıtsal. Atlatırız evelallah.burda konuşuruz düzene girdi çok şükür diye. Bak gör arkadaşım.
Afiyet olsun. Makarna ve döner iyi bir seçim bence . Proteini daha fazla yersen iyi olur.

Sabah iki yumurta sucuklu
Domates salatalık
Peynir

Akşam
Bol yeşillik ile salata
Biraz pişmiş kiyma ile yumurta.zor yedim vallahi. Ama olsun. Üstüne çay içtim. Şimdide yeşil çay mı içeyim ,siyah çay mı bilemedim.

siyah iç ya
yarın sabah da yeşil içersin

ben de makarna döner yiyecektim onun yerine mantarlı tavuk sote yedim

Selamss herkese
Hadi yediklerimi paylasayim da beni dışlayin ya herkes acayip iyi gidiyor, ben niye boyleyim.

12.30:1 simit, az peynir,az salata
16.00:15 findik,1 kuru incir
19.00:5 kofte,5 dolu kasik pilav

Suyumu ictim,30 dk egzersiz,3000 adim.

Diyet yaparken bunlardan hic yemiyordum cok guzeldi.
Bir kere baslayinca tamamen bozuyorsun ya, arada derede gitmiyor.
Ama tatile gidecegim zaten istedigim zaman istedigim seyi yiyemeyecegim gibi.
of uzgunum ya.

Yine güzel senin şu ara ben de saldım canım acayip tatlı çekiyor

siyah iç ya

İsteğim çay icmek dizi izlemekti ama önüme çay koymayı bırak beni düşünen kimse yok şu evde. Bugün kendimi yalnız hissediyorum. Yarın pizza yapacağım onun için biraz hazirlik yaptim ama bana yardım etmeyen yiyemez .

Çay icemedim yani. Sabah bolca içerim gari
Mantarlı tavuk çok iyi olmuş . Vallahi sen çok iyi geçirdin. Ben de gidecgim ama orda sebzeler pahalı oluyor . Domats salatalık bulursam dua edecgim. Bızim gittgimiz yer bir beldesi hiçbir şey bulamadığım gibi bulduklarim da beş katı pahalı oluyor.nasil olacaksa bilemiyorum. Sen iyi mantar bulmuşsun. Afiyet olsun

siyah iç ya

Bence iyi gibi menü. Ama birden kesemiyorsan bazı şeylerden azaltmalisin. Bu menü senin yarın daha dikkatli yiyeceğinin göstergesi. Haydi asenam göster iradeni
Yine güzel senin şu ara ben de saldım canım acayip tatlı çekiyor
Regl yakınsa durduramazsın. Ama sağlıklı olanlardan ye bari. Ya da sütlü tatlılar dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…