Hosgeldin gruba, evet burasi keyifli,Merhaba kızlar iki gündür sizleri takip ediyorum menüler de motivasyonunuz da çok güzel maşallah ben de katılmak isterim aranıza.
Bayramdan bir ay önce 80 kg ile başlamıştım diyete ama misafirler falan derken 76.3 olmuşken bıraktım ben de yapınca tam yapan bırakınca da bırakan biriyim hayatım hep kilo alıp vermek ile geçti ama şimdi bir oğlum var onunla güzelce koşup oynayabilmek için daha sağlıklı bir beden için yeniden başladım. Bir haftadır çok güzel devam ediyorum. Bırakınca 78 olmuştum pazartesi sabahı tartıldığımda cuma sabahı 75.6 çıktım. Aralıklı oruç ile devam ediyorum.
Sabah kalkınca Türk kahvesi içiyorum öğlen 12 gibi yumurtalı peynirli kahvaltımı yapıyorum 17.30 gibi de akşam yemeği yiyorum. Ara öğün bebişimden vakit bulabilirsem bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.
Akşam 18.30 gibi bebeğimi eşime bırakıp yürüyüşe çıkıyorum, genelde 10 bin adım atmaya çalışıyorum.
Hedefim 58 şu anda 75.6 kiloyum boyum 158 cm yaşım 30.
Birbirimizin elinden tutalım hep birlikte başaralım kızlar.
Hoş buldum, teşekkür ederim tabloya eklediğiniz için.Hosgeldin gruba, evet burasi keyifli,
gergin degil ve aktif
Bilgilerini tabloya eklerim,
cuma sabahi fotografli tarti sonucunu bildirdiginde de guncel kilonu ekleriz.
Beslenme duzenin guzel,
adim sayin da guzel, umarim istikrarli ilerleriz.
Selamlar şimdilik izlemedeyim, motivasyon toplamaya çalışıyorum.. diyabetten önceki son çıkış iyi bir plan uygulamam lazım ama bir vazgeçiş daha kaldıramayacağımGel bir an once canim, ozledim
Alismisim senin azimli mesajlarina
Gunaydin, hosgeldiniz.
Gruba katilmayi mi dusunuyorsunuz?
Kuzum size iyi tatiller.
Bolca dinlen, eglen, guzel gecsin insallah.
Yazmak istediginde durum bildirimi yap bize ama musait olmazsan da tatilden
Yaşım 26 canım kız hiç unuttumya burayıSelam canim.kilo almaman guzel.haydi simdi tam gaz baslayalim.
Selam kizlar. Boy, kilo ve yas bilgilerinizi bekliyorum tabloya eklemek icin.ve menu paylasimlari duzenli olacak
Bu ara bana da bildirim gelmedi, haydi tam gaz baslayalimmm
Canim selam, hosgeldin, iyi yaptin.
Sen hedefine yaklastin tabi artik.
Kizlarbritneyyyyy azimlidir fazlasiyla, gecenlerdr 2 haftalik chloe ting yapiyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Canim gecmis olsun.normalde zayifsin beklenmez ama hem ırsi oluyor hem de beslenme tetikliyor iste. Ama sen indirirsin onu bence.
Benimde sinirda tam.
Spordan nefret ediyorsun ama keske yapsan var yaaaaben de boyleyim.
britneyyyyy bizi gaza getirir belki spor konusunda.
gunaydin canlar, benim kanimda mikrop cikti gunlerdir ck hastayim. kusma mide kramplari vs su anlik pek birsey yapamiyorum. iyi olana kadar ara verdim mecburen. Acikcasi chloe baya zor kolay bir gunu yok malesef ama sonuc harika. isinma soguma videolarla birlikte 40-70 dk arasi suruyor videolar. ustune -2 cm verdim belimden sporsuz saglik beslenip yuruyus yaparak. su an 58 im hala. 14 u gibi bende bir daha baslamayi dusunuyorum 2 haftalik olana bakalimBen de ne zaman aradan sonra 30 dakika egzersizimi yaptim.bir kac gun alisip chloe tinge baslamak istiyorum bakalim.
britneyyyyy sen 2 haftalik programini yapmistin, sonra ne oldu, ne durumdasin?
Neden öyle bişey olmuş çok geçmiş olsungunaydin canlar, benim kanimda mikrop cikti gunlerdir ck hastayim. kusma mide kramplari vs su anlik pek birsey yapamiyorum. iyi olana kadar ara verdim mecburen. Acikcasi chloe baya zor kolay bir gunu yok malesef ama sonuc harika. isinma soguma videolarla birlikte 40-70 dk arasi suruyor videolar. ustune -2 cm verdim belimden sporsuz saglik beslenip yuruyus yaparak. su an 58 im hala. 14 u gibi bende bir daha baslamayi dusunuyorum 2 haftalik olana bakalim
Günaydın ben heralde bu tatilde verdiğim kiloları geri alırım
Sabah 1 yufkadan yaptığım süzme peynirli gözlemeyi yedim yanında salatalık domates
Allah seni ama salatalık domates iyi olmuş kendimi avutma şeklim böyle
Çok geçmiş olsun.gunaydin canlar, benim kanimda mikrop cikti gunlerdir ck hastayim. kusma mide kramplari vs su anlik pek birsey yapamiyorum. iyi olana kadar ara verdim mecburen. Acikcasi chloe baya zor kolay bir gunu yok malesef ama sonuc harika. isinma soguma videolarla birlikte 40-70 dk arasi suruyor videolar. ustune -2 cm verdim belimden sporsuz saglik beslenip yuruyus yaparak. su an 58 im hala. 14 u gibi bende bir daha baslamayi dusunuyorum 2 haftalik olana bakalim
Bu cuma muhakkak tartil canimBen tartıya kavuşamaıdmtartıyı gördüğüm an kilomu yazacağım evde değilim tatilde de değilim öyle arada yerlerdeyim
Genel olarak dikkatliyim haftaya yazcam inş
Tatilde kilo aldirmayan tek sey yuruyus yapmak canim, firsat bulursan 1 saatini ayir her gun.Bugün bende ipin ucu kaçtı
Sabah kefir, hindi füme (1 dilim), glutensiz ekmek (1 dilim)
Öğlen domatesli tam buğday makarna
Ayran
Akşam patates kızartması ve köfte!+ şalgam
Duzenli olarak her gun menu paylasalim ve diger arkadaslarin menulerine de yorum yapalim olur mu canimYaşım 26 canım kız hiç unuttumya burayı
Oo sahalara inmissin, cuma bol eksi gormek icin butun tuşlara basacak gibisinKızlar selam biraz geç oldu ama yaziyim sabah tartıldım. 81buçuk kiloyum şuan dedim ya bu ara çok salladım diyeti sporu ama napıyoruz pes etmiyoruz..bugün kabak detoksuna başladım 3 günlük yapıcam.
Sabah sade türk kahvesi
Kahvaltı 2 haşlama yumurta yeşillik bitki çayı
Ara öğün yeşil elma bi porsiyon kiraz ( saplarını atmadım onları kaynatıp çay yapıcam ) 2 ceviz
Akşam sebzeli kabak sote 1 kase yoğurt
Bol su ve maden suyu içildi günü kapattım
asena87 kuzum bu hafta bomba gibi geliyorum..
Kutsal cuma bekle biziiiii
Cok gecmis olsun canim,umarim caresi vardir ve iyi olursun.gunaydin canlar, benim kanimda mikrop cikti gunlerdir ck hastayim. kusma mide kramplari vs su anlik pek birsey yapamiyorum. iyi olana kadar ara verdim mecburen. Acikcasi chloe baya zor kolay bir gunu yok malesef ama sonuc harika. isinma soguma videolarla birlikte 40-70 dk arasi suruyor videolar. ustune -2 cm verdim belimden sporsuz saglik beslenip yuruyus yaparak. su an 58 im hala. 14 u gibi bende bir daha baslamayi dusunuyorum 2 haftalik olana bakalim
Yarindan itibaren gorusuruz canimiyi günler hanımlar ,
Ben 2 gündür arkadaşlarımla geziye gitmiştim ondan dolayı giremedim .Tabi bu arada hazır tatildeyken biraz yemiş olabilirim .Bu yüzden üzgünümama kendimi frenlemek adına buraya yazayım dedim . Yarından itibaren düzenli menülerime dönüyorum .Görüşmek üzere
Cok gecmis olsunKızlar ben biraz usutmusum burası çok soğuktu. O yüzden pek keyfim yok. Yarın daha iyi olurum insallah
Merhaba, ben bu sayfada gezerken sizin bebek arabası ile yürüyüş yaptığınızı görmüştüm benim bebito da 7 buçuk aylık onunla çıkmaya biraz üşeniyordum o fotodan sonra onunla da çıkmaya başladım bana motivasyon oldunuz çok teşekkür ederim bunun için. Tek sıkıntım bizim burada öyle güzel park yok maalesef cadde ve sokaklar yoruyor biraz bazen onunla çıkıyorum bazen de eşime bırakıp yalnız çıkıyorum ama yine de günde 10 bin adım atıyorum en az bir haftadır.İyi geceler KK'nın güzel ve azimli hanımlarıben yine geç girdim buraya oğluşum 8 ayını bitirdi çok hareketli artık yürümeye uğraşıyo e bide ergenus kızımın kursları var hep bi koşturmaca şükürler olsun asena87 evet bebeğim sahalara döndüm bollll eksiler görmek istiyorum artııkk bu ara spor yapamadım ama yarın onada başlicam tam gaz devam...
Sabah sade türk kahvesiyle güne başladım
Kahvaltı Lor peynirli salata yaptım bi tabak ve yeşil çay
Ara öğün biraz kiraz 1 elma ve 1 şeftali sade türk kahvesi
Akşam yemeği sebzeli kabak sote 1 tane dana köfte ekmeksiz
Detoks suyu hazırladım sabah kendime içine biraz maydanoz limon salatalık yeşil elma ve çubuk tarçın koydum ılık suyla hazırladım ve su azaldıkça doldurdum gün boyu içtim..
Bugünüde kapattık şükür geceniz güzel olsun kızlar seviliyosunuz