Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Bu cuma muhakkak tartil canim🌸

Tatilde kilo aldirmayan tek sey yuruyus yapmak canim, firsat bulursan 1 saatini ayir her gun.

Duzenli olarak her gun menu paylasalim ve diger arkadaslarin menulerine de yorum yapalim olur mu canim 🌸

Oo sahalara inmissin, cuma bol eksi gormek icin butun tuşlara basacak gibisin😃

Cok gecmis olsun canim,umarim caresi vardir ve iyi olursun.
Chloe 40-70 dk var mi ya, uzunmuş...
Asiri usengec biri olarak bslamak ve istikrar benim icin cok zor ama gobegim onden gidiyor kilo versemde...egzersiz sart.

Yarindan itibaren gorusuruz canim🌸

Cok gecmis olsun🌸
Teşekkür ederim canım benim

Bugün kendime omlet yaptım domatesli biberli azcikta peynir yedim. Şimdi kahvemi içeceğim . Sizler nasılsınız? Bizim burda hava yine serin. Boğazımin ağrısı geçti ama tad koku yok. Herkese iyi günler dilerim 💐

S Spizella canim dalgalarla oyna yuzemiyorsan, yediklerini düşünme stres de kilo aldırıyor. Eğlen stres at gel. Annelik yeterince zor , sen keyif almaya bak.
britneyyyyy britneyyyyy geçmiş olsun canım. Bugün nasılsın? Tedaviye başladınız mı?

Bugün kendime omlet yaptım domatesli biberli azcikta peynir yedim. Şimdi kahvemi içeceğim . Sizler nasılsınız? Bizim burda hava yine serin. Boğazımin ağrısı geçti ama tad koku yok. Herkese iyi günler dilerim 💐

S Spizella canim dalgalarla oyna yuzemiyorsan, yediklerini düşünme stres de kilo aldırıyor. Eğlen stres at gel. Annelik yeterince zor , sen keyif almaya bak.
britneyyyyy britneyyyyy geçmiş olsun canım. Bugün nasılsın? Tedaviye başladınız mı?
Çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz 💐

mrb kızlar yogun bayram ve sonrası byuradayım 1haftadır internet yoktu malesef diyet biraz şaştı misafır git gel derken randevu aldım sıkı bı dıyet yapmıstım 28gun 1kılo zor gitti dr.eşliğinde yenıden düzenliyeceğim

mrb kızlar yogun bayram ve sonrası byuradayım 1haftadır internet yoktu malesef diyet biraz şaştı misafır git gel derken randevu aldım sıkı bı dıyet yapmıstım 28gun 1kılo zor gitti dr.eşliğinde yenıden düzenliyeceğim
Merhaba , Naptın kan verdin mi?
Sonuç ne çıktı ?

Kizlar geçen sorduğum yumuşatıcı
Şuan vernel basladum güzel kokusu var ve kalıcı gibi şuan

Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin

Çocukla tatil zor ve yorucuymuş ya
Biz yazlık kiralamıştık ben yemek yap topla çocuğu denize girdir onu yıka, eşyasını yıka, gene yemek yap derken 3 günü geçmek üzere bile :)

Öyle bi rüzgar var ki rishrose rishrose plajda yere sabit şemsiyeler uçup gitti, ağzına gözüne kum doluyor.
Neyse inşallah yarından itibaren azalıyomuş

Bende katılmak istiyorum 🙋🏼‍♀️
Ekimde 97 ile doğum yaptım. Sonra 84 oldun sonra emzirme döneminde ucunu baya kaçırarak 94 oldum. Çarşambadan beri kalori sayarak besleniyorum 1200 kalori alıyorum ve bu sabah 90.65 cıktım. Listeye eklermisin beni de :) asena87 asena87

İyi geceler
Ben sabah çeyrek simit, peynir, zeytin domates
Öğlen; çeyrek şeftali, 5 yaban mersini, 1 kayısı 1 bardak süt
Akşam: kabak ve patlıcanlı peynirli omlet domates
Gece ananaslı kokteyl

Ekimde 97 ile doğum yaptım. Sonra 84 oldun sonra emzirme döneminde ucunu baya kaçırarak 94 oldum. Çarşambadan beri kalori sayarak besleniyorum 1200 kalori alıyorum ve bu sabah 90.65 cıktım. Listeye eklermisin beni de :) asena87 asena87
Merhaba,hosgeldin.
Boy,kilo ve yasini yazar misin?
Her gun menu,su,egzersiz paylasacaksan bekleriz🌸
İyi geceler
Gece ananaslı kokteyl
Selams🌸 ooo ananasli kokteyl🙂
Cocuklarla,getir gotur ugrasirken almazsin kilo,cok bir sey de yemiyorsun.

İyi akşamlar kızlar
Sabah, sade Türk kahvesi içmiştim Hindistan cevizi yağı koydum

Öğle 12.30
Kapya biberli, yeşil soğanlı haşlanmış yumurtalı salata

Ara Öğün 15.20
Yarım muz
1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Akşam 17.30
Yoğurtlu, salatalıklı, karabugday salatası yedim.

Şimdi de yeşil çaylı Dukan içeceği yapmıştım onu içiyorum 1 litre
Toplamda da 3 litre su içtim.

Merhaba,hosgeldin.
Boy,kilo ve yasini yazar misin?
Her gun menu,su,egzersiz paylasacaksan bekleriz🌸

Selams🌸 ooo ananasli kokteyl🙂
Cocuklarla,getir gotur ugrasirken almazsin kilo,cok bir sey de yemiyorsun.
Yani aslında hergün menü ve su paylaşırım ama iki çocuk biri 9 aylık pek egzersiz yapamıyorum 🙈
32 yaş 90.65 güncel kg boy 1.65

Menu paylasimina baslayayim ben de artik ama durum hos degil,3 hafta tatile cikacagim diye eve bir sey almadim,işte de cok yediriyorlar.

12.00: 1 simit,peynir,salata,biraz bal-kaymak
15.00:1 züber
19.00: sadece tavuk şiş
1 Turk Kahvesi,2 cay,1 filtre kahve,1 sade soda, 2.5 lt su
30 dakika egzersiz-2500 adim🙈

Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin

Çocukla tatil zor ve yorucuymuş ya
Biz yazlık kiralamıştık ben yemek yap topla çocuğu denize girdir onu yıka, eşyasını yıka, gene yemek yap derken 3 günü geçmek üzere bile :)

Öyle bi rüzgar var ki rishrose rishrose plajda yere sabit şemsiyeler uçup gitti, ağzına gözüne kum doluyor.
Neyse inşallah yarından itibaren azalıyomuş
Ayy canım benim. aynı ben ev işi her yerde aynı. Biz de aparta gideceğiz bu yıl. Yarın inşallah duzelir ortam. Bura da çok soğuk. Buz gibi esiyor.
Hoşgeldin
Hİyi geceler
Gece ananaslı kokteyl
Valla bugün gayet başarılı. Bravo canim

İyi akşamlar kızlar
Sabah, sade Türk kahvesi içmiştim Hindistan cevizi yağı koydum

Öğle 12.30
Kapya biberli, yeşil soğanlı haşlanmış yumurtalı salata

Ara Öğün 15.20
Yarım muz
1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Akşam 17.30
Yoğurtlu, salatalıklı, karabugday salatası yedim.

Şimdi de yeşil çaylı Dukan içeceği yapmıştım onu içiyorum 1 litre
Toplamda da 3 litre su içtim.
Afiyet olsun . Güzel menü. Hindistan Cevizli kahve çok güzel oluyor.

X