Bir hafta glutensiz beslenin bakalım,intolerans varsa o hafta çok rahat geçer. O şişkinlik olmadan hayat çok güzel.Bu cmt fena geçti...
11 de klasik yumurtalı kahvaltı, çay
Öğlen misafirim vardı 1 gözleme ve patates salatası
Akşam 20.30 Et sote, salata, yufka ekmeği
Dün akşam da yemeğim yoktu menemen yapıp ekmekle yemiştim. Hemen karnım şişti. Ekmek, makarna tarzı şeyler hiç iyi gelmiyor bana. Hemen şişiyorum.
Son 1 aydır aynı kilodayım. Bir aliyor, bir veriyorum. Çok sıkıldım bu durumdan...Nasıl gidiyor kızlar
67 yim 66,95 gördümsonra diğer gün 67 oldum
Motivasyon azaldı devam edemiyorum
Çok haklısın,hatta menüler yorumlansa biraz daha dikkat ederiz.
Kaç kalori almayı düşünüyorsun. Benim bazal 1500 civarı ben 1200 altı kalmaya çalışıyorum.
1856 diyo kalori miktarım akşam yemeği yemedim ama düzensiz atıştırmalıklar yedim bol suyla devam spor bayağ bi yapamam galibaÇok haklısın,hatta menüler yorumlansa biraz daha dikkat ederiz.
Kaç kalori almayı düşünüyorsun. Benim bazal 1500 civarı ben 1200 altı kalmaya çalışıyorum.
Çocuklarla bi yedik onlar içini yiyo dışı bana kalıyo
1850 günlük alman gereken miktar mı1856 diyo kalori miktarım akşam yemeği yemedim ama düzensiz atıştırmalıklar yedim bol suyla devam spor bayağ bi yapamam galiba
Haydi bakalım bekliyoruz güzel menüleriniCanlar günaydın
nasıl gidiyor hayat
ben tekrar başlıyorum bugün 1
mümkün olduğunca hamur işsiz hayat
tatlısız hayata merhaba
Bismillah
Almam gereken miktar galiba kalori olarak1850 günlük alman gereken miktar mı
Bazal metabolizma hızın mı
Ahh ne güzel olurdu. Ben çok severim bakliyatları. Size bazı besinler yasaktı sanırım, bakliyatta sorun var mı?İyi akşamlar herkese
30 dk yürüdüm yağmur yağdıeve döndüm.
Doğa bana karşı ,oysa kulaklıkları takıp havaya da girmiştim
Akşama kurufasulye var gelin beraber yiyelim.Ne zamandır hava soğusun da yapayım diyorum. Arada bakliyat da çekiyor canım işte.
O günlük alım miktari olabilir ama kilo vermek isteyenler için değil. Kalori açığı olması gerek kilo vermek için.Almam gereken miktar galiba kalori olarak