ayy çok harika olmuş herşey tamam o fıstık ezmesi de hediye olsun şirkettenKahvaltı: Mercimek çorbası (akşama kalmasını istemediğim için kahvaltı niyetine tükettim)
Ara öğün: 1 mandalina 9 tane çiğ badem (fotoğraftakinin hepsini bitiremedim)
Akşam yemeğim: Dereotlu taze kabak yemeği ve yoğurt
Yemeğin hemen ardından son ara öğün: Sade türk kahvesi ve yarım tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi.
Akşamı erken kapattım, iyi hissedersem böyle erkenden yemeye çalışacağım. Akşam yemeğini ne kadar erken yersek o kadar etkiliymiş gece yağ yakımında
Eki Görüntüle 3315574
ben 3 gün yumurta diyeti yaptım 1 kilo verdim şimdi reg.im ara verdim tekrar sımsıkı başlayacam 1 hafta 10 günlük bir program arıyorum yalnız işte de çalışıyorum hani ona uyacak böyle daha güzel konsantre oluyorum bakalım hayırlısıKızlar hani nerdesiniz yaa
Muhtemelen göz hakkıdır başka ne olabilir ki bende sonradan pişman oldum foto eklediğime silinmiyorda burdaayy çok harika olmuş herşey tamam o fıstık ezmesi de hediye olsun şirketten
böyle resimli olunca çok motive ediyor geçen bir topikte okumuştuk resim koymak yasak diye neden olabilir acaba ne var ki bunda?
ama aslında daha iyi motive ediyor benim hoşuma gittiMuhtemelen göz hakkıdır başka ne olabilir ki bende sonradan pişman oldum foto eklediğime silinmiyorda burda
çok iyi oluyor canım hoşgeldin topiğimizeKızlar merhaba hepinize kolaylıklar diliyorum iradelerimiz bol olsun yediklerimiz kalori olmasınbende aranıza katılmak isterim . Bende ver al ver al şeklinde yaşadım hep önce sıkı bir diyet ardından hedefe yaklaşınca gelen salma duygusu sonra nasıl olsa çözdüm işi şimdi yiyeyim sonra başlarım ve o sonra başlayamama derken bu döngüde yuvarlanıp gidiyordum. Ama artık çok sıkıldım ve bunaldım gerçekten irademi görmek istiyorum eskisi gibi . Astrologlarında sesine kulak vererek dün düzgün beslendim bugün çok keyifli uyandım :) en son Ağustos ayında yatarken midem boştu açlık hissini yaşamayı özlemişim aranıza katılmayı çok isterim birbirimizi motive etmek çok iyi gelir . Şimdiye kadar başarılı olduğum her süreçte yanımda diyet arkadaşım vardı hep . Yaşım 28 boyum 160 ve kilom 72
Bende resim atınca daha az yiyorumama aslında daha iyi motive ediyor benim hoşuma gitti
ooo heralde 500 kaloriyle günü tamamlamışsın canımMerhabaBenim bugünüm güzel geçti. Kızım iyileşti ve kreşe geri döndü. Tüm gün evde değildim, dışarda olmak iyi geldi.
12.30 Bir kase mercimek çorbası, salata
15.15 sekersiz Türk kahvesi
19.00 Haşlama sebze (brokoli, karnabahar) yoğurt ve salata
Ben az önce tartıldım 63 çıktım.YARIN SABAH KİLOLARI YOLLAMAYI UNUTMAYALIM CANLAR Bende yine aynı çıkarım kilo almadıysaM rglde boşladım biraz