Harika bir menü, protein, sebze,meyve,sağlıklı yağlarBen de menümü paylaşayım;
12.30
1 adet haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 parmak kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, üzüm
19.00
6-7 kaşık kadar yumurtalı pırasa kavurması, 1 kâse yoğurt
Ne yazık ki ara öğünlerimi yapamıyorum iş yerinde.
Buğday,un,bulgur ciddi dokunuyor. Mısır unu da artık eskisi kadar kullanamıyorum.Ahh ne güzel olurdu. Ben çok severim bakliyatları. Size bazı besinler yasaktı sanırım, bakliyatta sorun var mı?
Aslında ara öğünlerim de kahve, ceviz ya da badem, maden suyu şeklinde oluyor. Ama bugün cidden açlık hissettim, seviyorum o hissi de.Harika bir menü, protein, sebze,meyve,sağlıklı yağlar
Ara öğün hem gereksiz(hastalık ya da ilaç kullanımı yoksa) hem de vücuda gereksiz insülin salgilatmasiyla zararlı bile denecek,sonradan hayatımıza sokulmuş bir olgu. Bana bakmayın kendiniz de araştırın.
Ne kadar az yemişsin böyle. Yetiyor mu, acıkmıyor musun?İyi akşamlar arkadaşlar
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
1.00 x 100gr Hünnap79 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z)360 kcal
1.25 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata105 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)46 kcal
Toplam 921 kcal
Bildiğin aç uyudumNe kadar az yemişsin böyle. Yetiyor mu, acıkmıyor musun?
Hiç bir şey olmaz makarnadan,bugün dengelenir o beslenmeyle.Günaydın. Dün menümü paylaşmamışım.
07.30
1 bardak sütlü kahve
12.30
6-7 kaşık pırasa yemeği
19.30
1 tabak makarna, 5 köfte, salata, yoğurt
Makarna olmaması gerekiyordu ama çok acıkmıştım. Köfteler pişene kadar önce onu yedim.
HarikasınKızlar 5 Eylül'de katılmıştım size.1.5 ayda 4 kilo vermişim toplamda. Dikkatli beslenme ve az da olsa hareket illaki işe yarıyor.
Gençlik geri gelmiyor, istediğinizi giymek için, istediğiniz gibi hareket edebilmek için, bugün biraz çaba sarfedin. Ve sonra da tadını çıkarın. Yemek güzel ama aynaya bakıp gülümsemek daha güzel inanın. Yapamayacak kimse yok aramızda, yeter ki bahanelere siginmayalim.
Ben kendi kendime yazıyorum ama deli demesinlerGrup iyice sessiz oldu bu arada...
Yok ya şahsen benim ilham kaynağımsın tam bırakacam dediğim anda menülerini görüp düzene sokuyom kendimi yanımda annem kalıyo evde ne pişiyosa ondan yiyorum kendime göre bişey yapamam hergün yeşilçay içiyorum karnım çok şiş ödem varmış onun geçmesini bekliyorum ve kilo vermeyi çok istiyorum bi bırakınca geri almak çok kolay çünküBen kendi kendime yazıyorum ama deli demesinler
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.Yok ya şahsen benim ilham kaynağımsın tam bırakacam dediğim anda menülerini görüp düzene sokuyom kendimi yanımda annem kalıyo evde ne pişiyosa ondan yiyorum kendime göre bişey yapamam hergün yeşilçay içiyorum karnım çok şiş ödem varmış onun geçmesini bekliyorum ve kilo vermeyi çok istiyorum bi bırakınca geri almak çok kolay çünkü
Yok ya hiçbişey vermediler antibiyotik içtim sadece maydanoz suyu yeşilçay içiyorum ödem atsın diyeGüzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
Ameliyat sonrası ödem için ilaç vermediler mi. O da sıkıntı yapar insana.