Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Ben de menümü paylaşayım;
12.30
1 adet haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 parmak kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, üzüm
19.00
6-7 kaşık kadar yumurtalı pırasa kavurması, 1 kâse yoğurt
Ne yazık ki ara öğünlerimi yapamıyorum iş yerinde.
Harika bir menü, protein, sebze,meyve,sağlıklı yağlar 🏆
Ara öğün hem gereksiz(hastalık ya da ilaç kullanımı yoksa) hem de vücuda gereksiz insülin salgilatmasiyla zararlı bile denecek,sonradan hayatımıza sokulmuş bir olgu. Bana bakmayın kendiniz de araştırın.

Ahh ne güzel olurdu. Ben çok severim bakliyatları. Size bazı besinler yasaktı sanırım, bakliyatta sorun var mı?
Buğday,un,bulgur ciddi dokunuyor. Mısır unu da artık eskisi kadar kullanamıyorum.
Bakliyatlari suda bekletip,haşlayıp suyunu döküp kullanıyorum,minimum sıkıntı oluyor.

Harika bir menü, protein, sebze,meyve,sağlıklı yağlar 🏆
Ara öğün hem gereksiz(hastalık ya da ilaç kullanımı yoksa) hem de vücuda gereksiz insülin salgilatmasiyla zararlı bile denecek,sonradan hayatımıza sokulmuş bir olgu. Bana bakmayın kendiniz de araştırın.
Aslında ara öğünlerim de kahve, ceviz ya da badem, maden suyu şeklinde oluyor. Ama bugün cidden açlık hissettim, seviyorum o hissi de.

Günaydın

Eklentiler

• IMG_20231017_090852.jpg
    IMG_20231017_090852.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 41
Selam kızlar Bu hafta ve haftaya izinliyim yarın dahiliyeye gideceğim ertesi günde diyetisyene izin zamanımda kilo vermem lazım iki hafta aranıza katılmak istiyorum
162/60.2

İyi akşamlar arkadaşlar

1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
1.00 x 100gr Hünnap79 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z)360 kcal
1.25 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata105 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)46 kcal

Toplam 921 kcal

Günaydın. Dün menümü paylaşmamışım.
07.30
1 bardak sütlü kahve
12.30
6-7 kaşık pırasa yemeği
19.30
1 tabak makarna, 5 köfte, salata, yoğurt

Makarna olmaması gerekiyordu ama çok acıkmıştım. Köfteler pişene kadar önce onu yedim.

İyi akşamlar arkadaşlar

2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
1.00 x 100gr Hünnap79 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z)360 kcal
1.25 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata105 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)46 kcal

Toplam 921 kcal
Ne kadar az yemişsin böyle. Yetiyor mu, acıkmıyor musun?

Günaydın. Dün menümü paylaşmamışım.
07.30
1 bardak sütlü kahve
12.30
6-7 kaşık pırasa yemeği
19.30
1 tabak makarna, 5 köfte, salata, yoğurt

Makarna olmaması gerekiyordu ama çok acıkmıştım. Köfteler pişene kadar önce onu yedim.
Hiç bir şey olmaz makarnadan,bugün dengelenir o beslenmeyle.
Et ürünleri yanında süt tuketmezsek protein heba olmamış olur.💝

Kızlar 5 Eylül'de katılmıştım size.1.5 ayda 4 kilo vermişim toplamda. Dikkatli beslenme ve az da olsa hareket illaki işe yarıyor.
Gençlik geri gelmiyor, istediğinizi giymek için, istediğiniz gibi hareket edebilmek için, bugün biraz çaba sarfedin. Ve sonra da tadını çıkarın. Yemek güzel ama aynaya bakıp gülümsemek daha güzel inanın. Yapamayacak kimse yok aramızda, yeter ki bahanelere siginmayalim. 🌹

Kızlar 5 Eylül'de katılmıştım size.1.5 ayda 4 kilo vermişim toplamda. Dikkatli beslenme ve az da olsa hareket illaki işe yarıyor.
Gençlik geri gelmiyor, istediğinizi giymek için, istediğiniz gibi hareket edebilmek için, bugün biraz çaba sarfedin. Ve sonra da tadını çıkarın. Yemek güzel ama aynaya bakıp gülümsemek daha güzel inanın. Yapamayacak kimse yok aramızda, yeter ki bahanelere siginmayalim. 🌹
Harikasın 👏 Tebrik ederim. Iradene, disiplinine hayranım 🥰
O bahanelere sığınmasak çok güzel şeyler olacak 🌸

Merhaba.
Dünkü menümü yazmamışım.
12.30 yumurtalı klasik kahvaltı
15.30 Türk kahvesi, 3 kare bitter
19.30 haşlanmış karnabahar, yoğurt, 4 yk kıyma
Akşam cayın yanında 3-4 adet saklıköy bisküvi yedim. Yoksunluk gibi tepki verdi vücudum. O isteğe engel olamadım.

Selamlar arkadaşlar 🥀
Bugün bulunduğum kursa diyetisyen hekim geldi. Birebir uyguladığım şeyleri tavsiye etti. Klasik liste hekimi olmaması, açlığın öneminden bahsetmesi güzeldi.
Arkadaşların ne ölçüde işine yarar,bilemem tabii. Ben gereken dersi aldım. İradenin önemine de değindi ki iş orada başlıyor zaten.

Ben kendi kendime yazıyorum ama deli demesinler😂😂
Yok ya şahsen benim ilham kaynağımsın tam bırakacam dediğim anda menülerini görüp düzene sokuyom kendimi yanımda annem kalıyo evde ne pişiyosa ondan yiyorum kendime göre bişey yapamam hergün yeşilçay içiyorum karnım çok şiş ödem varmış onun geçmesini bekliyorum ve kilo vermeyi çok istiyorum bi bırakınca geri almak çok kolay çünkü

Yok ya şahsen benim ilham kaynağımsın tam bırakacam dediğim anda menülerini görüp düzene sokuyom kendimi yanımda annem kalıyo evde ne pişiyosa ondan yiyorum kendime göre bişey yapamam hergün yeşilçay içiyorum karnım çok şiş ödem varmış onun geçmesini bekliyorum ve kilo vermeyi çok istiyorum bi bırakınca geri almak çok kolay çünkü
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. 💝
Ameliyat sonrası ödem için ilaç vermediler mi. O da sıkıntı yapar insana.

Kızlar dünkü menümü atayım ben de
Dün şaşırtma yaptım ve 1250 civarı besledim, kıtlık alarmı olmasın vucumda diye. Bugün oldukça hafif gideceğim. Yarına güzel bir sonuç almak istiyorum.
Akşama çorba salata yapalım mı grupça,ve de aç yatalım,tüm organlarımız dinlensin,yenilensin.🏆

1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.25 x 1 Adet Elma75 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peyni̇r161 kcal
1.00 x 100gr Çi̇lek26 kcal
2.00 x 100gr Patlıcan Kızartması294 kcal
2.00 x 100gr Domates Sosu Z. Yağlı280 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)136 kcal
2.00 x 1 Di̇li̇m (35gr) Mısır Ekmeği̇166 kcal

Toplam1243 kcal