Merhaba, daha önce diyet gruplarında defalarca çok iyi kilo vermelerim oldu. Tek eksiğim motivasyon. Yarın sabah aç karnına tartılıp ilk kilo bildirimimi yapıcam. Sonrası sayenizde kolaylıkla çözülecektirHoşgeldiniz
Çok şükür canim.Günaydınlar geçen hafta 71.7 fark -300 sevindim almadığıma + görmeyi düşünüyordum
Oh mis böyle böyle gidecek kilolar.darisi bana
Günün muhteşem haberi sende canım.masallah sana.Günaydın arkadaşlar
Boy 165
Başlangıç (salı) 61.6
Güncel 59.9
Giden 1700 Gr
İlk hedef 58
Hoşgeldiniz inşallah öyle olurMerhaba, daha önce diyet gruplarında defalarca çok iyi kilo vermelerim oldu. Tek eksiğim motivasyon. Yarın sabah aç karnına tartılıp ilk kilo bildirimimi yapıcam. Sonrası sayenizde kolaylıkla çözülecektir
Öğretmen misiniz?Ben elendim kızlar. Zaten bu hafta çok yoğun geçti okul açıldı. Haftaya düzen oturursa daha iyi olurum inşallah
Günaydın kızlar,
Birazdan ise gideceğim.
Geçen haftaki kilom 105 .6
Bu haftaki kilom 105.6
Fark 0
Bu hafta sabit kilodayım.
olsun bende aynen bundan sonra toparlanıyoruzzz ve yeniden başlıyoruzzzKızlar özür dilerim. Bildirim bu saaate kaldi. Ama bu hafta değişik bir yogunlugum vardı. Sabah tartıldım ama size bildirim yapamadım. Bu yoğunluğa rağmen kilo almışım. Bende anlamadım.
Ah keşkeÖğretmen misiniz?
Pazartesi uyar banaKabak detoksuna yarın başlıyor muyuz?
Geçmiş olsun. Bende hem 1. Sınıf velisiyim. Hem öğretmenim.Ah keşkeiki öğrenci velisiyim 1. Sınıf