Kolay gelsin canım ben geçen hafta hallettim o isleriBizde erişte kestik yarın menemen salça közleme şakşuka ...ne bulursak yapacaz herhalde okul açılmadan hava da soğudu burda iyice biran önce ne yapsak kardır
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?Hanımlar ben bu hafta pek dikkat edemeyeceğim. Korona olmuşumçok aktif de olamam gibi. Ama kilo bildirimi yapmaya çalışıcam dikkat edin kendinize
kolumu oynatamıyorum yaKolay gelsin canım ben geçen hafta hallettim o isleri
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
Canim benim Allah kolaylık versin.Ah keşkeiki öğrenci velisiyim 1. Sınıf
Canim benim , valla ben alltlattim 1. Sınıfı ama benimkiler de ortaokulda vallahi ilkokulun tadını çıkarın.Geçmiş olsun. Bende hem 1. Sınıf velisiyim. Hem öğretmenim.
Benim de biri 5 oldu bu yıl. Heyecanlı arkadaşları ile yeni tanışacak. Allah iyilerlele karsilastirsin yavrularımızı.Bu serüveni ikinci kez yaşıyorum oğlum şu an 5. Sınıfta. Ne zaman beş oldu bende anlamadım.
Test mi verdin canım? Bu hastalıkta yemek yemek önemli canım. Yiyenler çabuk toparlanıyorkolumu oynatamıyorum ya
Canım çok geçmiş olsun.kolumu oynatamıyorum ya
Testi de istedikleri zaman yapıyorlar bizim burda. Anca özele gidip para verirsen belki yapıyorlar. Corona da olsan artık karantina filan yok ya sanırım ondan yapmıyorlarTest mi verdin canım? Bu hastalıkta yemek yemek önemli canım. Yiyenler çabuk toparlanıyor
Benimde biri ortaokul. Bizimkiler geçen hafta başladılar uyuma iki hafta oldu. Kızım bu hafta başladı. Bende başladım. Bu sene güç kuvvet lazım bana . Birde bir buçuk yaşında oğlum var.Canim benim Allah kolaylık versin.
Canim benim , valla ben alltlattim 1. Sınıfı ama benimkiler de ortaokulda vallahi ilkokulun tadını çıkarın.
Benim de biri 5 oldu bu yıl. Heyecanlı arkadaşları ile yeni tanışacak. Allah iyilerlele karsilastirsin yavrularımızı.
Valla canım sıkıntı test işi. Ama yeni salgın geliyor denildi. Hatta Aralık ocak gibi patlak verecek deniliyor ki bizler plana falan aldıkTesti de istedikleri zaman yapıyorlar bizim burda. Anca özele gidip para verirsen belki yapıyorlar. Corona da olsan artık karantina filan yok ya sanırım ondan yapmıyorlar
Aaa yeniden mi peydah oldu coronaa???Hanımlar ben bu hafta pek dikkat edemeyeceğim. Korona olmuşumçok aktif de olamam gibi. Ama kilo bildirimi yapmaya çalışıcam dikkat edin kendinize
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum. Benimkiler 12 11 ve 7 yasindalar. Çok zor 3 çocuk vallahi. Her birinin derdi ayrı. Hele erkek çocuğu hemen birşeylere zorlaşan trip atıyor. Rabbim büyük biz de bir gün rahatlayacagiz. Küçükken daha zordu. Belki sana yardım eden birileri vardır. Ben hep tek başımaydim.Benimde biri ortaokul. Bizimkiler geçen hafta başladılar uyuma iki hafta oldu. Kızım bu hafta başladı. Bende başladım. Bu sene güç kuvvet lazım bana . Birde bir buçuk yaşında oğlum var.
Hiç gitmedi ki, test yoktu Corona da yok sayiyorlardi ama öyle bir yatırıyor ki insanı 3 kere geçirdim 3. Sü sadece test yapılmadı yakın zamanda geçirdim . Test Yapmiyorlarmis artık burda.Aaa yeniden mi peydah oldu coronaa???
Evet. valla ben kesin negatif çıkar dedim üşüttüm sanıyordum. vaka sayısı çok artmış dediler çok dikkatli olmak lazımTest mi verdin canım? Bu hastalıkta yemek yemek önemli canım. Yiyenler çabuk toparlanıyor
maalesefAaa yeniden mi peydah oldu coronaa???
Çok şükür canım eşim yardım ediyor. Deprem öncesine kadar Maraş ya idik zorlanmadık mi zorlandık. Şimdi memlekete geldik annemler yanımda en azındanAh canım, seni çok iyi anlıyorum. Benimkiler 12 11 ve 7 yasindalar. Çok zor 3 çocuk vallahi. Her birinin derdi ayrı. Hele erkek çocuğu hemen birşeylere zorlaşan trip atıyor. Rabbim büyük biz de bir gün rahatlayacagiz. Küçükken daha zordu. Belki sana yardım eden birileri vardır. Ben hep tek başımaydim.
Geçmiş olsun. Yat dinlen bolca . Bol bol vitamin takviyesi al.Evet. valla ben kesin negatif çıkar dedim üşüttüm sanıyordum. vaka sayısı çok artmış dediler çok dikkatli olmak lazım
maalesefyorgunluğu beni bitirdi gerçekten. diğer belirtilerden ziyade kemik ağrıları mahvetti.
Aman Allahım illa öldürecekler bizleriValla canım sıkıntı test işi. Ama yeni salgın geliyor denildi. Hatta Aralık ocak gibi patlak verecek deniliyor ki bizler plana falan aldık
Acil şifalar diliyorumEvet. valla ben kesin negatif çıkar dedim üşüttüm sanıyordum. vaka sayısı çok artmış dediler çok dikkatli olmak lazım
maalesefyorgunluğu beni bitirdi gerçekten. diğer belirtilerden ziyade kemik ağrıları mahvetti.
Bende öyle diyorsun oldureceklerse oldursunler. Resmen süründürüyirlar. İşkence oldu bizlere.Aman Allahım illa öldürecekler bizleri
Çok geçmiş olsun. Allah sifa versin. Artık gündemde olmayınca bitti gibi düşünüyordum. Şaşırdım okuyunca.Hanımlar ben bu hafta pek dikkat edemeyeceğim. Korona olmuşumçok aktif de olamam gibi. Ama kilo bildirimi yapmaya çalışıcam dikkat edin kendinize