Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Bizde erişte kestik yarın menemen salça közleme şakşuka ...ne bulursak yapacaz herhalde okul açılmadan hava da soğudu burda iyice biran önce ne yapsak kardır
Kolay gelsin canım ben geçen hafta hallettim o isleri
Hanımlar ben bu hafta pek dikkat edemeyeceğim. Korona olmuşum çok aktif de olamam gibi. Ama kilo bildirimi yapmaya çalışıcam dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?

Ah keşke iki öğrenci velisiyim 1. Sınıf
Canim benim Allah kolaylık versin.
Geçmiş olsun. Bende hem 1. Sınıf velisiyim. Hem öğretmenim.
Canim benim , valla ben alltlattim 1. Sınıfı ama benimkiler de ortaokulda vallahi ilkokulun tadını çıkarın.
Bu serüveni ikinci kez yaşıyorum oğlum şu an 5. Sınıfta. Ne zaman beş oldu bende anlamadım.
Benim de biri 5 oldu bu yıl. Heyecanlı arkadaşları ile yeni tanışacak. Allah iyilerlele karsilastirsin yavrularımızı.

Test mi verdin canım? Bu hastalıkta yemek yemek önemli canım. Yiyenler çabuk toparlanıyor
Testi de istedikleri zaman yapıyorlar bizim burda. Anca özele gidip para verirsen belki yapıyorlar. Corona da olsan artık karantina filan yok ya sanırım ondan yapmıyorlar

Benimde biri ortaokul. Bizimkiler geçen hafta başladılar uyuma iki hafta oldu. Kızım bu hafta başladı. Bende başladım. Bu sene güç kuvvet lazım bana . Birde bir buçuk yaşında oğlum var.

Testi de istedikleri zaman yapıyorlar bizim burda. Anca özele gidip para verirsen belki yapıyorlar. Corona da olsan artık karantina filan yok ya sanırım ondan yapmıyorlar
Valla canım sıkıntı test işi. Ama yeni salgın geliyor denildi. Hatta Aralık ocak gibi patlak verecek deniliyor ki bizler plana falan aldık

Benimde biri ortaokul. Bizimkiler geçen hafta başladılar uyuma iki hafta oldu. Kızım bu hafta başladı. Bende başladım. Bu sene güç kuvvet lazım bana . Birde bir buçuk yaşında oğlum var.
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum. Benimkiler 12 11 ve 7 yasindalar. Çok zor 3 çocuk vallahi. Her birinin derdi ayrı. Hele erkek çocuğu hemen birşeylere zorlaşan trip atıyor. Rabbim büyük biz de bir gün rahatlayacagiz. Küçükken daha zordu. Belki sana yardım eden birileri vardır. Ben hep tek başımaydim.

Test mi verdin canım? Bu hastalıkta yemek yemek önemli canım. Yiyenler çabuk toparlanıyor
Evet. valla ben kesin negatif çıkar dedim üşüttüm sanıyordum. vaka sayısı çok artmış dediler çok dikkatli olmak lazım
Aaa yeniden mi peydah oldu coronaa???
maalesef yorgunluğu beni bitirdi gerçekten. diğer belirtilerden ziyade kemik ağrıları mahvetti.

Çok şükür canım eşim yardım ediyor. Deprem öncesine kadar Maraş ya idik zorlanmadık mi zorlandık. Şimdi memlekete geldik annemler yanımda en azından

Günaydın.tartilariniza tek tek baka baka gidiyorum.bir çok kişi güzel ilerlemiş ve çeşitlilik arz etmesi kiloların beni daha bir gaza getirdi başka gruplar gibi hep 75 ve üstü yok boy kısa olunca bende 55 dediğimde neyin diyeti diye dislaniyordum.burayi sevdim bu ay kkartinda açılan ilk boslukla tlfnla olan kaydeden vücut analizi programlı akıllı baskullerden alacağım ve alır almaz daha bir sıkı geçeceğim. Aslında sayenizde dikkat ettim .dünde ekmek yemedim tüm gün .ama kahvaltıda kahvaltıya gelen kardeşlerim.icin pisi yapmistim ucundan azcikda olsa baktım tadina tabiki.bir tık daha dikkatliyim.sayenizde

Birde herkes öve öve bitiremedi diye yamuna korse aldiydim yanlış bende den aldım bence onunda bir küçük bedenini de alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…