Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Bunlar hep stres, üzüntü,endişe alt yapılı hastalıklar işte. Geçmişe bakınca ben bu rahatsızlıkları çok olağan buluyorum.Hassas insaanlar için dünya her zaman daha yorucu , tüketici maalesef.

Selam, benim de o değerim yüksek oldukça.
Pazartesi diyetisyene gittim ben de tek başıma çözemeyeceğim belli ki. Verdiğim kilo da yağdan gitmiyor.
Proteini azalttı bende ve kuruyemişi çıkardı tamamen

Hanımlar ya açlıktan uyuyamıyorum, sporumu yapıyorum amaaa ben de artı çıkmışım. Regl yakın ondandır diye umuyorum. Canımı sıkmadan aynı şekilde yoluma devam edicem inşallah. Sizde durumlar nasıl?

Ay canım ya , açlıktan uyuyamıyorum dedin,beni benden aldın. O açlık sırasında iç organların,cildin,beynin kendi kendini yeniliyor ve tazeliyor. Daha güçlü ve sağlıklı hale geldiğini gözünde canlandırabilirsin. Bende işe yarıyor. Normalde az yiyince hiç bir sıkıntı hissetmezken,diyetteyim deyince bir garip şeyler oluyor insana. Daha çok acıkıp,daha fazla şeyi ister oluyorsun. Yedikçe yiyor insan,yemedikce de yememeye alışıyor,mide küçülüyor. Oyalanacak bir şeyler de iyi geliyor açlık ataklarına.Ben gece kitap okuyarak,su çay vs içiyorum. Sonra yatma vakti geliyor zaten.

Benim de ldl hep yüksek yani lisede bile yüksekti hatırlıyorum genetik çünkü
Omega 3 tavsiye etmişti doktor düzenli almam gerekiyor ama almıyorum

Bir de doktor ne diyor hdl de yüksekse o kadar sıkıntı değil diye biliyorum

Benim de ldl hep yüksek yani lisede bile yüksekti hatırlıyorum genetik çünkü
Omega 3 tavsiye etmişti doktor düzenli almam gerekiyor ama almıyorum
Benim de genetikmiş ve babam kalp damar tıkanıklığından bypass ameliyatı oldu 2 de stenti var damarlarında
18 imden beri yüksek benim de
Omega 3 var ama düzenli almıyorum
Doktor diyor hareketli yaşa yağlı hamur falan yeme

Ahahahahahahah acıdım vallahi bize. Hassasım şu sıralar bir de. Az önce oturdum ağladım. Gerçekten bakıyorum listelerimize küçük çocuklar bile doymaz. Biz bir de üstüne spor yapıyoruz artı da çıkınca tartı da fırlatıp atmamak için zor tutuyorum kendimi

Ben en kalıcı ,en iyi olarak aralıklı oruç,ara öğün yok,hafif spor,kalori sayilacaksa da asla 1000 kalorinin altına düşmeyecek şekilde kilo verdim. Beyne kıtlık sinyali giderse alınan her şeyi yağa çevirerek depoluyor. O yüzden olumlu olmamız,çok kısa sürede sonuç beklemememiz lazım.1 yılda aldığımız kiloları 1 ayda vermek istiyoruz. Hedefi çok büyük koyuyoruz,oysa kademeli kilo hedefleri basardikca motive ediyor insanı.

Bende bugün artı çıktım . Regl o yüzden herhalde. Cuma artı çıkarsam motivasyonum düşecek

Berbat bir gün geçirdim. Sene başı toplantımız vardı saat 11 de başladık. Akşam ezanı okunuyordu bitirdiğimizde. Ezan okunmasaydi müdür bey devam edecekti herhalde. Öğle yemeği okulda yenildi. Ayaküstü atistirdik.vicdanen rahatsızım.

onda haklısın canım ama sakın motivasyonunu düşürme
çünkü bende erkeklerin yediğine bakıyorum şok geçiriyorum eşim öyle bir yiyor
hem de kumanda elinde tutmak harici hiç bir aktivitesi yok ama genede kilo almıyor hep aynı kilo
ben yarısı kadar anca yiyorum ama hep kilo alıyorum
ona bakmayacaz artık önümüze bakacaz potizif olacaz yılmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…