Kusura bakmayin geceli gunduzlu calisiyorum bu ara, tabloyu da yapamadim,bu hafta okuyamadim bile gelip deasena87 neredelersin? yoğun çalışma dönemindesin sanırım
Ben yardımcı olayım ama canım brnimde pazartesi okullar başlıyor. İlk haftalar bizde de tempo fazla olur.Kusura bakmayin geceli gunduzlu calisiyorum bu ara, tabloyu da yapamadim,bu hafta okuyamadim bile gelip de
Takimda aktif devam edebilen biri devam ettirse iyi olacak,sakinleyince gelecegim ama su ara fenaaa.
Ben yardımcı olabilirim hafta içi iş yerinde rahatım orda halledebilirim hafta içleri müsaitim yaniKusura bakmayin geceli gunduzlu calisiyorum bu ara, tabloyu da yapamadim,bu hafta okuyamadim bile gelip de
Takimda aktif devam edebilen biri devam ettirse iyi olacak,sakinleyince gelecegim ama su ara fenaaa.
ben yenisi yapmaya başladım 10 dakikaya atarımmListeye ulasabildiniz mi en son geçen hafta ki
Tamamdır canım kolay gelsin. Yine de yapabileceğim birşey olursa yazarsınız.
Eline sağlık canım
Ellerine saglik,super oldu bu...Eksik veya yanlış olan varsa bildirebilir düzeltirim
Eline sağlık canım
Ellerine saglik,super oldu bu...
Ben bu yogunlukta sehir de degistiriyorum tarti yuzu gormedim kac gundur
Bluee ellerine sağlık
Kızlar sabahtan beri yeni oturuyorum. Spor yerine kış hazırlığı yaptımTurşu ve köz biber yaptım. Daha da yapılacak çok şey var. Ev yapımı sağlıklı gıdaları tercih ediyoruz. O da çok emek ve zaman istiyor tabii.
Ayyy ne demekkkkEllerine sağlık canım çok teşekkürler