Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İyi akşamlar herkese. Menüm;

2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber24 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
3.00 x 1 Adet (50gr) İnci̇r96 kcal
1.00 x 1 Adet Şeftali̇60 kcal
1.50 x 1 Avuç Fıstık225 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Şalgam Suyu / Turşusu60 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)136 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Pi̇ri̇nç Çorbası (Domatesli̇)124 kcal
1.00 x 1 Paket (27gr) Eti̇ Form Mısır Ve Pi̇ri̇nç Patlağı92 kcal
Toplam1082 kcal
1.00 x 1 Adet 2 Mi̇l Lesli̇e200 kcal
Toplam200 kcal

Alınan kalori 1082
Spor kalori 200

Kusura bakmayin geceli gunduzlu calisiyorum bu ara, tabloyu da yapamadim,bu hafta okuyamadim bile gelip de

Takimda aktif devam edebilen biri devam ettirse iyi olacak,sakinleyince gelecegim ama su ara fenaaa.
Ben yardımcı olayım ama canım brnimde pazartesi okullar başlıyor. İlk haftalar bizde de tempo fazla olur.

Kusura bakmayin geceli gunduzlu calisiyorum bu ara, tabloyu da yapamadim,bu hafta okuyamadim bile gelip de

Takimda aktif devam edebilen biri devam ettirse iyi olacak,sakinleyince gelecegim ama su ara fenaaa.
Ben yardımcı olabilirim hafta içi iş yerinde rahatım orda halledebilirim hafta içleri müsaitim yani

Bluee ellerine sağlık
Kızlar sabahtan beri yeni oturuyorum. Spor yerine kış hazırlığı yaptım Turşu ve köz biber yaptım. Daha da yapılacak çok şey var. Ev yapımı sağlıklı gıdaları tercih ediyoruz. O da çok emek ve zaman istiyor tabii.

Herkese tekrar merhaba
Tatilim bitti, dönüş yolundayım. Evimizi, düzenimi, kedimizi çok özledim. Yarın alışveriş vs hareketli bir gün olur. Pazartesiden itibaren menü paylaşmaya başlayacağım inşallah.
Bol yürüyüşlü, yüzmeli ama serbest yemeli içmeli 2 hafta geçirdim. 63 kiloydum, yarın sabah kaç çıkacağımı merak ediyorum.
Kızım kreşe başlayacak, peşine ben de işe geri döneceğim. Doğumdan beri 2 yıldır evdeydim. Hayatımın değişik ve yoğun bir dönemine adım atıyorum. Sanki artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi. Gelen günler bugünlerimizden daha iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…