Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Menümü hemen paylaşayımm
Sabah uyanır uyanmaz 3-4 yemek kaşığı yoğurt- 1 yemek kaşığı chia tohumu ile karıştırdım, 2 adet de kuru kayısı

KAHVALTI
1 yumurta
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 acı yeşil biber
1 dilim tam buğday ekmek

ARA ÖĞÜN
1 fincan türk kahvesi yanında bir parça çikolata

AKŞAM (16.30)
1 küçük tabak yeşil fasulye
3-4 yemek kaşığı tavuklu pilav
1 bardak ayran

Su:3 litre
Spor: 20 bin adım+ kol egzersizleri

Menü dengeli,20 bin adımsa müthişşş

Selam kızlar dikkatli gidiyorum spor az ama ya hala çıkıp yürüyüş yapmadım sanırım yürüyüş bandı alacağım
Eklem ağrısı,romatizma,fıtık vs varsa koşu bandı şikayetleri arttırıyor. Ben uzun yillar kullandım. Eliptik bisikletlerin iyisini bir araştırın,tüm vücut çalışıyor, sakatlanma riski az. Koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaparım derseniz olabilir tabii. Tercih sizin. Küçük bebekli anneler,evden cikmakta sorun yaşayan insanlar için iyi bir seçenek.
Leslie sansone evde yürüyüş videolarını tavsiye ederim,öyle zorlayıcı,riskli hareketler içermeyen ama iyi ter attıran bir çalışma. Kolaydan zora her türlü video var. 1 milden başlayıp 3 e 5 e çıkabilirsiniz.
Evde spor her zaman kolaylık,giyin soyun,terli terli eve dön zor oluyor.onu da çok yaptım ama fitness harici evden çıkmam herhalde.

Akşam yemegim q servis kaşığı bulgur pilavı
Salata azcik cips
Yemekten sonra parka gittik. 9 bin adım olmuş.
Colombre senin yirmi bin adimi görünce çocuklarla yaptigim yürüyüşler geldi aklıma. Ne günlerdi . Yürümek her haliyle güzel.

sen benden iyi durumdasın. Yarın daha iyi beslenmeye calisalim. Sabah geç gidip kahvaltı yapacağım. Çocuklar tost istiyor. Bakalım. Sabah ola hayrola.

B Blueeeee benim o adımları atan desene karıştırmışim tebrikler arkadaşım

benim de çok ağrı oluyor malesef
o sırada bir ter boşalması, bazen de mide bulantısı
ne diyelim inşallah atlatırız
20 -28 yaş arası süt çok dokundu ve türk kahvesi
şimdi onlar dokunmuyor yeşil mercimek dokunuyor mesela

günaydın
haziran sonundan beri geçen sürede 6-7 kilo verdim
48 kiloyum
günde 11-12 bin adım atıyorum
paketli bir şey yemiyorum, katı yağlar, hamur işleri, dışarıdan yemekler yok

ve sonuç kötü kolesterol değerim LDL YÜKSELMİŞ

çıldırasım geliyor şu an
ben daha ne yapayım??????

Günaydın,naçizane bir tavsiyem olacak.
Her sabah 3-4 adet ceviz tüketseniz,ben çok fayda gören kişi tanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…