Gerçekten şu korseyi takınca yeme isteğim.gelmiyor ama bugün onu da takasim.olmadiKahvaltı yapmayınca cidden akşam yiyoruz. Ama bence yine de çok az yemişsinn
merhaba hoşgeldinizİyi geceler herkese
Kızlar şuradan bir giriş yapayım izninizle,tek başıma motive olamıyorum,destek lazım.
Yaklaşık 1 yıldır bayağı saldım,dur demenin zamanı geldi geçiyor.
Kilomla yarın sabah yuzlesecegim bakalım.
Boy 165
Yaş neredeyse 47
3-4 sene önce cuma zayıflama yarışmasinda 56 küsure kadar inmistim, bayağı bir süre de korudum.Sonra büyük kizim üni için evden ayrıldı,beni biraz yordu alışma süreci ,hafif bir depresyon atlattım,ona bağlı ibs rahatsızlığı başladı. Zincirleme kaza gibi olaylar olaylar.
Sonuç olarak buradayım,azimliyimdir,sizin desteğinize de güveniyorum
Teşekkür ederimmerhaba hoşgeldiniz
benim de ibs var
10-12 senedir çekiyorum bu illeti
ama son 3 aydır sanırım atak geçirmedim diyebilirim
1 kere oldu o da hafif geçti
ibs için size dokunan yiyecekleri tespit ettiniz mi
Teşekkür ederim
Benim eş zamanlı gluten hassasiyetim var. 2-3 ayda bir dayanamıyorum ve tüketiyorum,ibs atağı aynı gün başlıyor.
Süt ürünleri, mayalı ürünler de pek yaramıyor.
Çarşambadan sonra yaparsanız bende katılırımsüper olurr
Unlu gıdalar ve buğday- bulgur hayatımdan çıkınca bir süre iyiydim ben de,ama başka başka gıdalar ekleniyor rahatsızlıklar çıktıkça. Benim şişkinlik yanında bulantı ve ağrı sikayetlerim oluyor ibs de. Hatta böbrek taşı düşürüyorum diye hastaneye gitmiştim.ben de mayalı beyaz unla yapılmış şeyler
laktoz içeren fermente olmayan süt ürünleri
bakliyatlar
pırasa, karnabahar gibi sebzeler....
bunları çıkarınca yiyecek çok şey kalmıyor :)
üstüne kolesterol yüksekliğim var, bu yüzden yumurta, et, yağlı hayvansal gıdalar da sınırlı yemem gerekiyor.
kendimce bir diyet oturttum artık
o şişkinlik ve gaz problemim bitti ya şükür
ekmeği bırakamam diyordum onu bile bıraktım diyebilirim.
ne yapıyorsanız bende katılmak isteriiiimmÇarşambadan sonra yaparsanız bende katılırım
cumartesi başlayalım diyorum ben üçümüze de uyarsaÇarşambadan sonra yaparsanız bende katılırım
bana uyarcumartesi başlayalım diyorum ben üçümüze de uyarsa
oowww canımmm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsunnnHerkese selamlar kizlarr gelemedim kaç gündür güya menü yazacaktımtoparlayamadim bir türlü kendimi nasilsiniz sizler . Bugün benim doğum günüm ama yarından itibaren yediklerim dikkat etmem lazım artık kendime gelmem lazım optum hepinizi
Kabak detoksune yapıyorsanız bende katılmak isteriiiimm
yanlız 1 gün önce malzemeleri yazarsanız alırım
Cumartesi harika olur evdeyim daha rahat uyarım.cumartesi başlayalım diyorum ben üçümüze de uyarsa
Doğum günün kutlu olsun canımHerkese selamlar kizlarr gelemedim kaç gündür güya menü yazacaktımtoparlayamadim bir türlü kendimi nasilsiniz sizler . Bugün benim doğum günüm ama yarından itibaren yediklerim dikkat etmem lazım artık kendime gelmem lazım optum hepinizi
doğum günün kutlu olsunnnnnHerkese selamlar kizlarr gelemedim kaç gündür güya menü yazacaktımtoparlayamadim bir türlü kendimi nasilsiniz sizler . Bugün benim doğum günüm ama yarından itibaren yediklerim dikkat etmem lazım artık kendime gelmem lazım optum hepinizi