bence gitmiyorArkadaşlar birşey sorucam açlık orucu yapan varsa 1 gün mesela kahvaltıda simit poğqça yiyince kilo genede gidiyor mu?
Geçen youtube de gördümde pizaalar hamburgerlerle açlık orucuyla kilo verdim diyordu inanamadım
pizza harika görünüyorrrrAkşam yemeği 18:00
- 2 ince dilim pizza + 1 bardak kola
19:00
- bir kase nektari, şeftali
Kahvaltı yapmadınız mı? Ona göre yorumlayacamAkşam yemeği 18:00
- 2 ince dilim pizza + 1 bardak kola
19:00
- bir kase nektari, şeftali
Yaptım canım onu da atmıştımKahvaltı yapmadınız mı? Ona göre yorumlayacam
Şeker oranı biraz yüksek olmuş o zamanYaptım canım onu da atmıştım
Merhaba kızlar reglim bitti çok şükür. Kabak diyeti 2.günüm bittiöğünlerim aşağıdaki gibiydi . Yarın son gün. İsveç diyeti sonrası 3 gün kabak yapmış olacağım. Yarından sonra 1 haftalık yeni programımı paylaşacağım
Normalde düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederim de bu ara düzen müzen kalmadı canımŞeker oranı biraz yüksek olmuş o zamanmeyveyi akşama değil de öğlen saatlerine almak gerekiyormuş
arada hepimizin başına geliyor canım boşver ama zamanla kendine gelir dikkat edersen sıkıntı kalmazNormalde düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederim de bu ara düzen müzen kalmadı canım
Aynen kabak detoksu yapıp kendime gelirimarada hepimizin başına geliyor canım boşver ama zamanla kendine gelir dikkat edersen sıkıntı kalmaz
Bize de yaz canımGünaydın iyi haftalar
Ben de doktora gidiyorum kolestrolümü ölçtüreceğim bakalım iki aydır yürüyoruz ediyoruz bir işe yaradı mı
ben de denemek istiyorum ya nasıl yapıyorsunuz acabaaAynen kabak detoksu yapıp kendime gelirim
Öğlen 12 gibi kahvaltı ara da meyve akşam 18:00 de kabak yiyorum kabağı azıcık yağda soteleyip yoğurt baharat ceviz koyuyorumben de denemek istiyorum ya nasıl yapıyorsunuz acabaa