Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Gece çok geç yattım. Yan komşunun eşi rahatsizlanmis. Akşam ambulans bağırma çağırma. Yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum. Sonrada uyku tutmadı daha. Okuldan geldik devrilip yatacağım.

bence gitmiyor
ben aralıklı oruç yaptım 2 ay kadar
ama ekmek simit poğaça devam ettim bi işe yaramadı
Çok haklısın , kesmeyince birseyleri olmuyor. Ben de başlayacağım dedim güya ama bir türlü kendime gelemiyorum. Zaman akıp gidiyor. İşte bir rutin oturmadı , bu beni olumsu etkiliyor.
Kahvemi de içip günü kapatıyorum. Daha yapılacak utulerim var. Nevresimler yıkandı. Onlar yerleştirilecek.
İşler bitmez , azıcık salalim. Valla iş çocuk ev ödevler, evin işleri....... Cooookkk yorucu bedenen değil ruhen
Günaydın iyi haftalar
Ben de doktora gidiyorum kolestrolümü ölçtüreceğim bakalım iki aydır yürüyoruz ediyoruz bir işe yaradı mı
İnşallah duzelmistir canim. Haber et bize .
Normalde düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederim de bu ara düzen müzen kalmadı canım
Benden de al okadar bir tekrar başlayabilsem.

Saldık mi da toparlayamiyorum ben ya. İyice dağılıyor. Bir gün elimi çekeyim evden işin içinden çıkamıyorum. Benim ev mi böyle sadece.

Saldık mi da toparlayamiyorum ben ya. İyice dağılıyor. Bir gün elimi çekeyim evden işin içinden çıkamıyorum. Benim ev mi böyle sadece.
Valla salmasam çok bunaliyorum. Oyle sürekli sürekli yapamıyorum canim isterse yapabiliyorum. Bir ben böyleyim ablam annem ooo çok düzenli ve titizler. Çok aktifler sanırım biraz da hasimatonun suçu var bu konuda tek suçlu ben değilim hormonlarım (olmayan) da suçlu . Rabbim kimseye yaşatmasın. Aslında bazen azme gelmiyorum degil ama bazen.

Sabah
az peynir 5 zeytin
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
YArım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Domates salatalık biber
3 ceviz
Akşam
Az salçalı makarna
1 kase yoğurt çorbası
Semizotu kavurması 2-3 çatal

2 litre su
3000 adım az sonra da
Leslie

Valla canım evde küçük bebek olunca mecbur kalıyorsun.

Kahvaltı
1 bardak çay
7 adet zeytin
1 kaşık kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Öğlen geldiğimde çok acikmistim 5 zeytin bir dilim ekmek yedim.
Ara öğün
Bir bardak kefir
Akşam
2 kaşık makarna
Bolca salata
1 bardak ayran

Yeşil çay içer yatarım.

Hemen bugünkü listeyi paylaşayımm
Sabah aç karnına 2 kuru kayısı, 1 yemek kaşığı chia tohumu 3 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yedim

KAHVALTI
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 kırmızı biber (çiğ)

ARA ÖĞÜN
1 türk kahvesi
küçük bir parça çikolata

AKŞAM (16.30)
1 küçük patlıcandan karnıyarık
3 yemek kaşığı makarna

ARA (18.30)
1 fincan yeşil çay

Su:2600 ml
Spor:14 bin adım, 2 set kol egzersizi

Bugün kahvaltı yapmadım öğlene doğru işte fındık+iki kayısı
Öğlen domates salatalık biber. İkindi kahve dibelturkkahbesi karışık 18.00 de akşam.yemegi acılı ezmeye bandım vallahi tam buğday ekmeği yeşil mercimek yemeği vardı salata ile yedim.

Kahvaltı yapmayınca cidden akşam yiyoruz. Ama bence yine de çok az yemişsinn

Hoş buldum evet inşallah Eylül.maasiyla.kkartinda açılan yerle xiomi tlfn takipli bir akıllı cihaz alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…