haftaya deneyeyim ben bunuÖğlen 12 gibi kahvaltı ara da meyve akşam 18:00 de kabak yiyorum kabağı azıcık yağda soteleyip yoğurt baharat ceviz koyuyorum
Bu hafta yapmak istiyorum bende istersen beraber yapalımhaftaya deneyeyim ben bunu
Çok haklısın , kesmeyince birseyleri olmuyor. Ben de başlayacağım dedim güya ama bir türlü kendime gelemiyorum. Zaman akıp gidiyor. İşte bir rutin oturmadı , bu beni olumsu etkiliyor.bence gitmiyor
ben aralıklı oruç yaptım 2 ay kadar
ama ekmek simit poğaça devam ettim bi işe yaramadı
İşler bitmez , azıcık salalim. Valla iş çocuk ev ödevler, evin işleri....... Cooookkk yorucu bedenen değil ruhenKahvemi de içip günü kapatıyorum. Daha yapılacak utulerim var. Nevresimler yıkandı. Onlar yerleştirilecek.
İnşallah duzelmistir canim. Haber et bize .Günaydın iyi haftalar
Ben de doktora gidiyorum kolestrolümü ölçtüreceğim bakalım iki aydır yürüyoruz ediyoruz bir işe yaradı mı
Benden de al okadar bir tekrar başlayabilsem.Normalde düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederim de bu ara düzen müzen kalmadı canım
Saldık mi da toparlayamiyorum ben ya. İyice dağılıyor. Bir gün elimi çekeyim evden işin içinden çıkamıyorum. Benim ev mi böyle sadece.Çok haklısın , kesmeyince birseyleri olmuyor. Ben de başlayacağım dedim güya ama bir türlü kendime gelemiyorum. Zaman akıp gidiyor. İşte bir rutin oturmadı , bu beni olumsu etkiliyor.
İşler bitmez , azıcık salalim. Valla iş çocuk ev ödevler, evin işleri....... Cooookkk yorucu bedenen değil ruhen
İnşallah duzelmistir canim. Haber et bize .
Benden de al okadar bir tekrar başlayabilsem.
Valla salmasam çok bunaliyorum. Oyle sürekli sürekli yapamıyorum canim isterse yapabiliyorum. Bir ben böyleyim ablam annem ooo çok düzenli ve titizler. Çok aktifler sanırım biraz da hasimatonun suçu var bu konuda tek suçlu ben değilim hormonlarım (olmayan) da suçluSaldık mi da toparlayamiyorum ben ya. İyice dağılıyor. Bir gün elimi çekeyim evden işin içinden çıkamıyorum. Benim ev mi böyle sadece.
Valla canım evde küçük bebek olunca mecbur kalıyorsun.Valla salmasam çok bunaliyorum. Oyle sürekli sürekli yapamıyorum canim isterse yapabiliyorum. Bir ben böyleyim ablam annem ooo çok düzenli ve titizler. Çok aktifler sanırım biraz da hasimatonun suçu var bu konuda tek suçlu ben değilim hormonlarım (olmayan) da suçlu. Rabbim kimseye yaşatmasın. Aslında bazen azme gelmiyorum degil ama bazen.
Benim ev de aynısıSaldık mi da toparlayamiyorum ben ya. İyice dağılıyor. Bir gün elimi çekeyim evden işin içinden çıkamıyorum. Benim ev mi böyle sadece.
Tek değilim o zamanBenim ev de aynısı
süper olurrBu hafta yapmak istiyorum bende istersen beraber yapalım
Yinede açlığı hissedince karaciğer epeyi detoks a uğrayıp temizleniyormus.ona sebep bende yapmaliyimbence gitmiyor
ben aralıklı oruç yaptım 2 ay kadar
ama ekmek simit poğaça devam ettim bi işe yaramadı
Kahvaltı yapmayınca cidden akşam yiyoruz. Ama bence yine de çok az yemişsinnBugün kahvaltı yapmadım öğlene doğru işte fındık+iki kayısı
Öğlen domates salatalık biber. İkindi kahve dibelturkkahbesi karışık 18.00 de akşam.yemegi acılı ezmeye bandım vallahi tam buğday ekmeği yeşil mercimek yemeği vardı salata ile yedim.
Canim burasi resmi bir yer degil,tabloda olman veya olmaman seni nasil iyi hissettirecekse oyle yapariz.
Belki buraya yazarsan motive oluraun saglikli bir seyler yersin ama bilemem tabi.
Neticede yarisma olmadigi icin tabloyu olumsuz etkilemezsin
Hosgeldin,eylul geldi maasi bekleriz tarti icin.ilk sayfadaki mesaji okuyup katilabilirsin tabi.
Hosgeldin, ilk sayfadaki mesaji okuyup katilabilirsin.
Tabloda duruyorsun canim sanki hala.
Unutmus olabilirim tatile gittigini,hem yogun calistim hem de diyet falan kalmadi bende.tekrar duzene girecegim diye birakmiyorum sayfayi,hazir olunca gel,fazla