Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Genel yeme planım :

İlk öğün 10 kahvaltı
Ara öğün 15 ara öğün
Son öğün 18-19 gibi oluyor
Sabah kahvalti salatalık domates ve airfryda çocuğa yapınca yediğim.patates kızartması 7-8 tane yani
Ekmek tuketmedim. 6 zeytin(3u siyah diğerleri yeşil) normal çay iki bardak .

Öğle mönusu yeşil fasulye yapacağım dünden az kavurma et var sebzeli Bulgur pilavı ile. Çocuk için mümkün mertebe protein ağırlıklı yemek yapıyorum.

Ancak kendim yumurta tuketmiyorum belki menemen de veya krepde o bakıma sorunluyum diyetlerde.herkese güzel sağlıklı yaşamlar dilerim

Günaydın kızlar , bende adenomiyosız var reglim aşırı sancılı ve ağrılı gecıyor malesef. 3 günüm 3 serum ve kalçadan iki iğne yiyerek geçti bugün çok iyiyim ama . O serumlardan sonra tartılmadım da yeni kendime geldim. Herkese kaçamaksız bir gün diliyorum

Ellerine sağlık Asena. İyi ki varsın. Benim için de sizinle olmak çok iyi. Pazartesi ise basliyorum. Yorucu olacak hem bedenen hem ruhen. Mümkün olduğunca kendime bakacağım , çok sevdiğim arkadaşımın tayini çıktı beraber yer içerdik. Çok üzüldüm. Onun adına mutluyum çocuklarının yanına gidiyor bense yalnız kalacağım 100 kişilik bir yerde. Allah bir kapıyı kapatınca birini açar derler bu şehire geldim geleli yeni kafa dengi birini bulmuştum, inşallah herşey güzel olacak. Umudum o yönde.

Yemek konusunda düzene girmeye çalışıyorum . Ekmek azaltarak başlayacağım.

İyi haftasonlarııı

Sabah
Yarım avokado
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 tavada pişmiş yumurta
Yarım domates
1 dilim süzme peynir yarım yağlı

Araöğün
Kolajen ve lif takviyeli şekersiz sütsüz filtre kahve

Öğlen
3 parça airfryer da pişmiş soslu tavuk
2 kaşık yoğurt
3-4 elma dilim patates (airfryer da)

araöğün 2 top dondurma

Akşam
Etli basmati pirinçli pilav (1 çorba kasesi)
2 parça turşu

1 bardak yeşil çay

Kahvaltı 2 dilim peynir
4 adet zeytin
1 yumurta
Domates salatalık
1 bardak çay
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
1 bardak kefir
Akşam
1 adet biber dolması
1 adet kabak dolması
1 bardak ayran
Bolca salata
Ara öğün
1 bardak çay
2 çatal tel.kadayif aldım almak zorunda kaldim

Ayy mükemmel yemişsin bugün çok besleyici. Afiyet olsun.
Tel kadayıfa kadar çok güzel menü , ama o da nazar boncuğu olsun. Canın sağolsun.

Uzun zamandır ara ara diyet yapıyorum kilo verip aliyorum surekli. Bu yuzden bende katilmak istiyorum. 33 yaşındayım ev hanımıyım 1 çocuğum var kilom da 74.7

2 haftadır kilo paylaşımı yapamıyorum canim malesef evde değilim tatildeyim şuan tartılma imkanım yok.yazmistim gitmeden önce oyuzden birdahq yazmadım kusura bakmayın.. bu cumaya eve dönmüş olurum diye düşünüyorum..ama diyeti epey kaçırdım gerçi hergun yüzüyorum spor yapmış oluyorum ama dikkat etmediğim için veremiyorum umarım çok kilo almamisimdir.bu hafta son bakalim bundan sonra okullarda açılıyor yoğun bir tempoyla ve diyetle devam ins.

Canim burasi resmi bir yer degil,tabloda olman veya olmaman seni nasil iyi hissettirecekse oyle yapariz.
Belki buraya yazarsan motive oluraun saglikli bir seyler yersin ama bilemem tabi.
Neticede yarisma olmadigi icin tabloyu olumsuz etkilemezsin
Hosgeldin,eylul geldi maasi bekleriz tarti icin.ilk sayfadaki mesaji okuyup katilabilirsin tabi.
Uzun zamandır ara ara diyet yapıyorum kilo verip aliyorum surekli. Bu yuzden bende katilmak istiyorum. 33 yaşındayım ev hanımıyım 1 çocuğum var kilom da 74.7
Hosgeldin, ilk sayfadaki mesaji okuyup katilabilirsin.
Tabloda duruyorsun canim sanki hala.
Unutmus olabilirim tatile gittigini,hem yogun calistim hem de diyet falan kalmadi bende.tekrar duzene girecegim diye birakmiyorum sayfayi,hazir olunca gel,fazla salma

Tamam canım o zaman bugünden itibaren yeniden paylaşım menü lerimi

Hoşbuldum.

Günaydın herkese. Hayırlı pazarlar olsun. Bugün son günüm evde. Yarın okullar başlıyor. Sıkı tempo olacak. İnşallah diyeti de sıkarım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…