Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Ben de hafta sonu 40 kilo domates yaptım, bir kısmı sos şeklinde, bir kısmı biberli, bir kısmı da sade.
Yeşil fasulye koydum, karnıyarık ve yemeklik patlıcan koydum, az biraz bamya ve mısır attım. Közlenmiş biber yapmayacağım kimse yemiyor. Bezelye yapamadım bu sene bir de bulursam barbunya koyarım. Daha da bir şey yapmam ben tavuk , kalan yemek, hamur işleri falan da atıyorum buzluğa çünkü. Yer kalmadı resmen

Merhaba kızlar nihayet evime geldim dün akşam, sıcaklar malum klimasız durulmuyor evde . Bende hasta oldum klimada
Ama diyete devam sporu iyi hissedersem yapacağım yazarım zaten size de . Kalktım duş aldım limonlu bir su ile güne başladım. Kahve içiyorum şimdi . Henüz acıkmadım .

Iyi akşamlar canlarım bugün biraz kaçırmış olabilirim oturma vardı malesef yedim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Ogle ve aksam diyeyim 4 te kapattım günü aslinda mecburen biraz yedim yapılanlardan hiç saymayim bence gelince yesil cayimi içtim inşallah etkilenmem
Su 3 lt
Adım 10000

Eklentiler

• 20230823_212411.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 32
Öğlen yarım paket nohut cipsi yedim bir maden suyu içtim

Akşam çiğ köfte yiyeceğim, yanında turşu suyu ile
Çok kalorili olduğunu sanmıyorum

adım 11.500 ama 2 tane çok ince lavaşa 8 -9 sıkım çiğ köfte koydum.
Selam canim aldigim kilolari cuma gunu vermis oldugumda gelecegim ama takipteyim.
Nohut cipsi hangisini yiyorsun.
Bir ara cipsaş almistim trendyoldan ama tum aldiklarimi hemen yemistim
Bu arada ilk geldiginde spor yapmiyordun ama artik adim sayilarin hep fazlaaaa.cok guzel

Merhaba
Bugün sabah biraz serbest kahvaltı yaptım. Sucuk, tereyağı, bal, ekmek. Onun dışında yediğim, içtiğim ektedir Yürüyüşe çıkamıyorum bir türlü. Evde bir şeyler yapabilirim ama çok halsiz oluyorum. Tempoyu arttırmam lazım.

Eklentiler

• 20230823_100025.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 30
  • 20230823_154300.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 20230823_191650.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 29
Spor niyetine yapmıyorum ama öyle oluyor
Arabamız bozuldu sattık arabasız kaldık
Kızımı kreşe otobüsle bıraktıktan sonra kendi işyerime 20 dk yürüyorum. Akşam da yine aynı güzergahı yürüyorum ama bacaklarım alışır inş çok yoruluyorum eve gelince bacaklarım tutmuyo gibi oluyo bence

Züber noutos kajun baharatlı alın aldırın 55 gr paket 180 kalori falan
Yağı bişeyi de yok öyle
Yarım paket yiyorum 90 kalori temiz temiz

Paketli gida yememeye alistiriyorum kendimi,nadiren aliyorum, onu da denerim ama...şu cumayi goreyim de

Günaydın kızlar
Hala şehir dışındayım eşimle, iznimiz bu hafta bitiyor. Bu sürede pek aktif olamadım. Biraz kendimize vakit ayırmak, dinlenmek istedik ama ne yazık ki 3 gündür tekrar eden baş ağrılarım var, halsizim, gözlerim çökmüş, ellerim, ayaklarım şişmiş durumda. Sırtımda ve omzumda çok fazla ağrı var, neredeyse uyutmuyor. Toparlanmaya çalışıyorum ama hiç dermanım yok şu sıralar, ne olduğunu da anlamadım. Beslenmem iyi gidiyor, bir kez dondurma ve 1 adet lahmacun yemiştim iki gün önceydi sanırım emin değilim. Onun dışında bozacak herhangi bir şey tüketmedim, düzenli yedim.

Kahvaltıda 3 yemek kaşığı menemen, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 4 adet zeytin yedim.

Hem kafamı, hem vücudumu toparlayıp tekrar aktif olacağım eskisi gibi. Hiçbir şeye hevesim kalmadı, motivasyonumu bile yitiriyorum resmen.

Hemen dünkü menümü paylaşayım
KAHVALTI
1 şeftali ve 1 muzdan meyve tabağı yapıp yedim yanında da 2 kuru kayısı

AKŞAM YEMEĞİ (16.00)
4-5 yemek kaşığı köfteli domatesli sulu yemek
4-5 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 bardak ayran

SU, 2800 ml

Spor hiç yapamadım. Tüm gün baş ağrım çok fenaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…