Ellerine sağlıkkışın çok aranıyor ya blueeyess sonra ne yiycez diye düşünüp duruyoruz. bi de pratik oluyor makarna sosu, domates çorbası, menemen, yemeklere domates doğramak yerine direkt 2 kaşık atıveriyorum ben domates soslarından
Ben de hafta sonu 40 kilo domates yaptım, bir kısmı sos şeklinde, bir kısmı biberli, bir kısmı da sade.Selamlarrrr canlar anca gelebildim disardaydik bugün bide gelince kışlık menemen yaptım öldüm bittimsizler nasılsınız kışlık hazırlık yapıyor musunuz ?
Menüme gelecek olursak
Sabah kahvaltı da 1 tane haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Ogle 1 dilim tb ekmeği peynir zeytin domates salatalık
Akşam 2 ızgara köfte 4 parça tavuk kanat salata 2 bardak ayran 2 adet kozlenmis biber
Su 3 lt
Adım 10000
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar nihayet evime geldim dün akşam, sıcaklar malum klimasız durulmuyor evde . Bende hasta oldum klimada
Ama diyete devam sporu iyi hissedersem yapacağım yazarım zaten size de . Kalktım duş aldım limonlu bir su ile güne başladım. Kahve içiyorum şimdi . Henüz acıkmadım .
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar akşamki öğünüm mercimek çorbası ve taze fasulye başka bişey yemedim sabah ve öğle yok yiyemedim boğaz ağrısından
Öğlen yarım paket nohut cipsi yedim bir maden suyu içtim
Akşam çiğ köfte yiyeceğim, yanında turşu suyu ile
Çok kalorili olduğunu sanmıyorum
Selam canimadım 11.500 ama 2 tane çok ince lavaşa 8 -9 sıkım çiğ köfte koydum.
Spor niyetine yapmıyorum ama öyle oluyorSelam canimaldigim kilolari cuma gunu vermis oldugumda gelecegim ama takipteyim.
Nohut cipsi hangisini yiyorsun.
Bir ara cipsaş almistim trendyoldan ama tum aldiklarimi hemen yemistim
Bu arada ilk geldiginde spor yapmiyordun ama artik adim sayilarin hep fazlaaaa.cok guzel
Paketli gida yememeye alistiriyorum kendimi,nadiren aliyorum, onu da denerim ama...şu cumayi goreyim deSpor niyetine yapmıyorum ama öyle oluyor
Arabamız bozuldu sattık arabasız kaldık
Kızımı kreşe otobüsle bıraktıktan sonra kendi işyerime 20 dk yürüyorum. Akşam da yine aynı güzergahı yürüyorum ama bacaklarım alışır inş çok yoruluyorum eve gelince bacaklarım tutmuyo gibi oluyo bence
Züber noutos kajun baharatlı alın aldırın 55 gr paket 180 kalori falan
Yağı bişeyi de yok öyle
Yarım paket yiyorum 90 kalori temiz temiz