Çoook teşekkür ederimasena87 arkadaşımızı etiketleyerek yaşınız boyunuz kilonuz, günlük menüleriniz gibi bilgileri paylaşır ve devam sağlarsanız listeye eklenirsiniz :) hoşgeldiniz
Cumaasena87 Merhabalar herkesee Meltem ben 23 yaşındayım. Kilo verme sürecim 1-1.5 yıla dayanıyor. 94 kilodan 68’lere düştüm Şimdi ise hedefim kalan 10 kilomu sizlerle vermek Cuma günü tartıldım 68,2 kiloyum. Tartı günlerimiz ne zaman acaba? Ona göre kilo bildirimi yaparım
Merhaba hosgeldin,ilk mesaji okuyabilirsin once.asena87 Merhabalar herkesee Meltem ben 23 yaşındayım. Kilo verme sürecim 1-1.5 yıla dayanıyor. 94 kilodan 68’lere düştüm Şimdi ise hedefim kalan 10 kilomu sizlerle vermek Cuma günü tartıldım 68,2 kiloyum. Tartı günlerimiz ne zaman acaba? Ona göre kilo bildirimi yaparım
Sonra da yaş,boy,kilo yazarsan tabloya ekleyeyim, cuma sabahi fotografli tarti gunu.
Malesef bende öyle sınırlı ve üzgün olduğumda kendimi yemek yerken abur cubur yerken buluyorum durduramiyorum işte bu duygusal aclikmis bunu yenmemiz lazımmışDün akşamdan beri çok saçmalıyorum. Kendime özel, diyetime uygun bir şey yapamadım bir türlü.
Dün akşam pilav ve bezelye yemeği yedim. Porsiyon fazlaydı.
Bu sabah da ekmeksiz menemen ve peynir yedim. Güzel başladım güne ama daha sonra misafirlikteydik ve hiç dikkat edemedim. Akşam da ekmek arası tavuk sis yedim.
Ben kendimi yalnız hissettiğimde, üzgün veya sinirli olduğumda hep yemek yiyorum. O an aklıma başka bir şey gelmiyor. Misafirlik durumlarında da yememezlik yapamıyorum. Haftasonları benim için çok zor geçiyor.
Hosgeldin canım maşallah ne güzel vermişsin boyun da iyi daha niye vercenasena87 Merhabalar herkesee Meltem ben 23 yaşındayım. Kilo verme sürecim 1-1.5 yıla dayanıyor. 94 kilodan 68’lere düştüm Şimdi ise hedefim kalan 10 kilomu sizlerle vermek Cuma günü tartıldım 68,2 kiloyum. Tartı günlerimiz ne zaman acaba? Ona göre kilo bildirimi yaparım
Bu bende de var. Duygusal yeme bozukluğu. Fazlasıyla kilo vermiş olsam da bu hala değişmedi. Hala bir şeye uzuldugumde, stres oldugumda vs kendimi tikanircasina yerken buluyorum
Bunun için terapi almamız lazimm
Malesef bende öyle sınırlı ve üzgün olduğumda kendimi yemek yerken abur cubur yerken buluyorum durduramiyorum işte bu duygusal aclikmis bunu yenmemiz lazımmış
ayyy ne kadar tatlısınızzzHosgeldin canım maşallah ne güzel vermişsin boyun da iyi daha niye vercendarısı bize