Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Durdum durdum bugün saldım biraz. Stresle başa çıkmayı öğrenmem lazım. Bir yerde okumuştum, sorun ne olursa olsun cevap buzdolabında değil, diyordu. Yarın için bir gerginlik var bende. Artı çıkacak muhtemelen

Evet yaptın kiloyu da verdim çok güzel, almadım da verdiğim kiloları. Klasık gezen listede eksikler var aslında . Bir dilim salam diyor misal o bizim bildiğimiz aç bitir paketlerdeki ince salamı söylemiyor , 200 gr lık salamdan bahsediyor aslında vs va gibi . Kolay değil elbet ama ben doyuyorum çok acıkmadım . 2 kupa yeşil çay da içiyorum aralarda ve bol bol su

Kizlarr gunaydin ilk defa menumu paylaşmayı unuttum ya kız neyse şimdi paylaşayım
Sabah peynirli omlet 1 dilim tb ekmeği domates salatalık biber
Ogle 1 kase yoğurt çorbası 3 4 kaşık semiz otu yemeği
Ara 4 küçük sarı erik bir avuç üzüm
Akşam 2 kase yoğurt çorbası salata
Su 3 lt
Dün yürüyüş yapmadım adım en son 70000 lerdeydi

Veren tartı günü ben artık cumadan cumaya tartiliyorum ve çok heyecanlı çok şükür istediğimi de gördüm yola devam
Gecen hafta 100.3
Bu hafta 98.9
Fark 1.4 kg
İnşallah haftaya hedefim düz 98 diyelim hedefi kucuk tutayim

Eklentiler

• 20230825_083109.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 26
Benim geçen cuma 54.3 düm. Kilo vermek yerine almıştım listede yanlış yere yazılmış sanırım
Bu hafta misafirim vardı tatlı, börek, pizza, asitli içecek, abur cubur yedim sonuç beni şaşırttı 55 olmuşumdur dedim. Ama olmamışım beni stres kilo aldırıyor öğrendim artık

-500 gram

Eklentiler

• 838A96C2-73ED-43C1-8BF7-052D219CE224.jpeg
    210,4 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 63.0
Fark -400 gr
Bu hafta artı gösterir sanıyordum ama 400 gr gitmiş, o da yağ kaybı olmuş.
2 hafta tatilde olacağım, nasıl geçecek bakalım.
Geçen hafta artı çıkmamam gerektiği halde artı çıktı. Bu hafta tam tersi bu haftada bişey var sanırım yer çekimi az heralde

Günaydın kızlar,
Tartı bildirimi günü kaçırmadım şükür
Geçen hafta günleri şaşırmıştım.
Geçen hafta 107.3
Bu hafta 106.2
Fark 1.1

Misafirlerim var bir dakika duramıyorum. Ne yediğimi içtiğimi ben bile hatırlayamıyorum.
Çok geçmiş olsun rishrose
Umarım toparlanırsın bi an önce
Kendine çok yüklenme iş yaparken
Ben de bugün salça yapıcam gerçi evde iş de bitmiyor
Benim de salça yapmam lazım. Ama yorucu oluyor . Kadınların işi hiç bitmiyor. Ne zormuş yahu.

Günaydın
tartılmayı unutmuşum sabah. tam evden çıkarken aklıma geldi döndüm üstüm başımla tartıldım, bişeyler de yemiştim o yüzden gram açısından doğru çıkmadım bence. yine de düşündüğüm gibi oldu. Bu civarlarda kalmak ve sabitlenmek istiyorum zaten.
Bu ara spor yapmıyorum ve eve gidince ölü gibi yatıyorum. Faranjit + larenjit geçiriyorum. + reglimin 8386784923. günü (bıktımmm) antibiyotik kullanmaya başladım. enerjim yok pek. iyi de beslenemedim o kadar sıcak ki canım yemek yapmak falan istemiyor.

sonuç olarak 48.8 kilo çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…