- 17 Haziran 2015
- 4.520
- 8.973
Evet yaptın kiloyu da verdim çok güzel, almadım da verdiğim kiloları. Klasık gezen listede eksikler var aslında . Bir dilim salam diyor misal o bizim bildiğimiz aç bitir paketlerdeki ince salamı söylemiyor , 200 gr lık salamdan bahsediyor aslında vs va gibi . Kolay değil elbet ama ben doyuyorum çok acıkmadım . 2 kupa yeşil çay da içiyorum aralarda ve bol bol suGecmis olsun canim,kilo almamana da sevindim
Aynenve anlayamadim menulerini hal boyle olunca gecen hafta cok az gitmisti bu hafta fark bekliyorum canim senden
Daha once isvec diyeti yapmis miydin,
cok zor ya.Olumsuz yorumlar okudugum icin hic denemedim ben,tek ogunu de hic deneyemem herhalde
Acik bufe ile bozdum ben de, kac haftadir git gel kilolardayim. Bugun bitki cayi ic, su ic yarin ne goreceksin bakalim
TebriklerrrrrrVeren tartı günü ben artık cumadan cumaya tartiliyorum ve çok heyecanlı çok şükür istediğimi de gördüm yola devam
Gecen hafta 100.3
Bu hafta 98.9
Fark 1.4 kg
İnşallah haftaya hedefim düz 98 diyelim hedefi kucuk tutayim
Teşekkürler canimmTebriklerrrrrr
Geçen hafta artı çıkmamam gerektiği halde artı çıktı. Bu hafta tam tersiGünaydın
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 63.0
Fark -400 gr
Bu hafta artı gösterir sanıyordum ama 400 gr gitmiş, o da yağ kaybı olmuş.
2 hafta tatilde olacağım, nasıl geçecek bakalım.
Gecmis olsun canim,kilo almamana da sevindim
Benim de salça yapmam lazım. Ama yorucu oluyor . Kadınların işi hiç bitmiyor. Ne zormuş yahu.Çok geçmiş olsun rishrose
Umarım toparlanırsın bi an önce
Kendine çok yüklenme iş yaparken
Ben de bugün salça yapıcam gerçi evde iş de bitmiyor