PEKI RESIMlerı bu kadar cok eklememe kac PUAN VERIYORSUNUZ..Merhaba kızlar son birkaç günde yediklerim Eki Görüntüle 3290739 Eki Görüntüle 3290739
Eki Görüntüle 3290740 Eki Görüntüle 3290740
Eksikler var.. dün kahvaltimi cekememistim
10PEKI RESIMlerı bu kadar cok eklememe kac PUAN VERIYORSUNUZ..
7 günde kaç kilo verdiniz acaba tek öğünle?Günaydınlarben 7 günlük tek öğünden sonra şimdi de İsveç yapacağım 6 gün en az. Bugün 1gün hadi bakalım inşallah burası sayesınde 6 günü tamamlarım
tek ogun ben haayatta yapamam. bende basarılı olmadı o durum. yapabilenlerde sağlık acısından yaparsa güzel sonuclar alıyorlar. bir yandn beden de temizleniyor. bas donmesı serumlar ile karsılaştımm sonucnda :/7 günde kaç kilo verdiniz acaba tek öğünle?
kabaktan bir süre uzak durmayı dusunuyorum.. kokusu iyi gelmiyor bu ara neden bilemedimBen kabak detoksu yaptım 1 gün o kadar
oo çok sıkıntılıymış. Aslında şunu da düşündüm ben. Bir haftada evet yağ yakımı da olur ama çoğunlukla giden ödem vs. dir. Dediğiniz gibi detoks gibi düşünülürse mantıklı olabilir.tek ogun ben haayatta yapamam. bende basarılı olmadı o durum. yapabilenlerde sağlık acısından yaparsa güzel sonuclar alıyorlar. bir yandn beden de temizleniyor. bas donmesı serumlar ile karsılaştımm sonucnda :/
Bence hiiiç canınızı sıkmayınMerhabalar.tatilden döndüm bugün. denizde hareketliydim ama sonrasında yürüyüş filan yapamadım çok sıcaktıne yazık ki yemeği ,tatlı ve colayı çok kaçırdım açık büfe hiç iyi değil .kendime verdiğim sözü tutamadığım için üzgünüm ama yarından itibaren tekrar başlıyorum sağlıklı beslenmeye
1,5 kilo verdim ama adet olmadım gecıktı 8 gün oldu onun da şişliği çok var7 günde kaç kilo verdiniz acaba tek öğünle?
Önemli olan zaten tartıdaki sayı değil de incelme1,5 kilo verdim ama adet olmadım gecıktı 8 gün oldu onun da şişliği çok varadet söktürücü kullandım . Bakalım haftaiçi adet olurum inşallah . Aynada çok güzel inceldim ama spor da yaptım çünkü
Gecmis olsun canim,kilo almamana da sevindimGünaydın kızlar
Hala şehir dışındayım eşimle, iznimiz bu hafta bitiyor. Bu sürede pek aktif olamadım. Biraz kendimize vakit ayırmak, dinlenmek istedik ama ne yazık ki 3 gündür tekrar eden baş ağrılarım var, halsizim, gözlerim çökmüş, ellerim, ayaklarım şişmiş durumda. Sırtımda ve omzumda çok fazla ağrı var, neredeyse uyutmuyor. Toparlanmaya çalışıyorum ama hiç dermanım yok şu sıralar, ne olduğunu da anlamadım. Beslenmem iyi gidiyor, bir kez dondurma ve 1 adet lahmacun yemiştim iki gün önceydi sanırım emin değilim. Onun dışında bozacak herhangi bir şey tüketmedim, düzenli yedim.
Kahvaltıda 3 yemek kaşığı menemen, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 4 adet zeytin yedim.
Hem kafamı, hem vücudumu toparlayıp tekrar aktif olacağım eskisi gibi. Hiçbir şeye hevesim kalmadı, motivasyonumu bile yitiriyorum resmen.
AynenPEKI RESIMlerı bu kadar cok eklememe kac PUAN VERIYORSUNUZ..
Daha once isvec diyeti yapmis miydin,Günaydınlarben 7 günlük tek öğünden sonra şimdi de İsveç yapacağım 6 gün en az. Bugün 1gün hadi bakalım inşallah burası sayesınde 6 günü tamamlarım
Acik bufe ile bozdum ben de, kac haftadir git gel kilolardayim. Bugun bitki cayi ic, su ic yarin ne goreceksin bakalimMerhabalar.tatilden döndüm bugün. denizde hareketliydim ama sonrasında yürüyüş filan yapamadım çok sıcaktıne yazık ki yemeği ,tatlı ve colayı çok kaçırdım açık büfe hiç iyi değil .kendime verdiğim sözü tutamadığım için üzgünüm ama yarından itibaren tekrar başlıyorum sağlıklı beslenmeye