- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
Üniversiteden dönem arkadaşım da onayladı gibi bir şey demişsiniz kadınla ilgili o arkadaşınız bilmiyormuş adamın evli olduğunu peki?
Bu durumda siz de iyi giden bir ilişkiniz olduğunu sanıyordunuz, evli olduğunu öğrenene kadar değil mi? Eşiyle aynı konumdaymışsınız onu daha iyi anlarsınız zaten.Sandığını biliyorum çünkü kocası onu aldatıyor? Sizce iyi mi gidiyor evlilikleri ?
Hepsinin evliliği kötüdür. Hepsi çocuk için beraberdir. Hepsi ayrı yataklarda yatıyordur...
Yersen.
Neden bizim söylememiz gerekiyor? Siz tahmin edemiyor musunuz bir insanın mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulamayacağını??
"Kapımın önünde yatacağına anlaşamıyorsan gidip adam gibi boşansaydın bir nebze insan olduğun belli olurdu" diyemiyor musunuz??
Kapısının önündemi yatmış adam cidden.
Nasıl oluyor o merak ediyorum bende, daha çok film repliği gibi geliyor bana, bu konunun sinir zıplatmak için açıldığını düşünüyorum yazdiklarında bir sürü tutarsızlıklar var hakim olabilir yersek belki ama iyi bir senarist değil bence.Kapısının önündemi yatmış adam cidden.
Yatıyormuş valla..
Adam aleni aldatıyor üstelik. Gecelerce telefonda konuşuluyormuş, tatillere de gidiliyormuş. Karısından bir gram utanması çekincesi bile yok. En tehlikeli tip dürzü..
Eğer karısından başkasına heves duyabiliyorsa iyi giden bir evlilik yoktur.Sadece iyi gidiyormuş gibi görünen bir evlilik vardır.Asıl aldatılan adamın karısı burada.Yalanlarla yaşanan bir evlilik.Adam karısına değer vermiyor ama düzenim bozulmasın diye de bırakmıyor.Gem karısının günahına giriyor hem de başkalarının.evlilikleri iyi gidiyor sanıyor cümlesine katılmıyorum üzgünüm ama . gerçekten de herşey iyi gidiyor ve sız heves olabılırsınız. Asıl siz "Sizi sevdıgını sanıyor olmayasınız.? Çok erkek var macera arayan sevgilisine evliliğim şöyle kötü böyle kötü deyıp karısının koynundan çıkmayan. Bu hikayede de bunu hissettim. Barıssanız da hiçbişey değişmeyecek boşanıcam diyecek ve asla boşanmayacak. Böyle kararlı olun arkanıza bakmayın. Ve gerçekleri eşine anlatın burda siz de aldatılan tarafsınız. Kendinize yapılmasını istemediğinizi hemcinsinze yapmayın
Ben bunu eski erkek arkadaşıma yaptım. O zaman eşimle evli değildik kendisinin bir çocuğu vardı ki dünya tatlısı(o ekleyince bakmıştım profiline). Napıyorsun yazmış sanane dedim merak ettim yazdı karının haberi var mı beni merak ettiğinden yazdım o oldu eminim adımı bile unutmuşturKarına ulaşıp her şeyi anlatacağım deyin. Bakalım hala evinizin önünde yatmaya devam edecek mi?