- 1 Ocak 2022
- 3.741
- 13.333
Kadının yazdıklarını iyi okuyun derim adamın onu sevmedigine nişandan önce sonra hep bir şekilde vakıf olmuş,kendide zaten aşktan ölüp bitmiyormus.Evlenince ne olacağını sanıyordu?? Sihirli değnek degecegini mi? Bir sabah kalkıp karşılıklı büyük aşka tutulacaklarinı mı?Bence kocasının en başta kendıne saygısı yok. Sevmedığı bırıyle öylesıne evlenmış. Kadın başta sevıyordum dıyor seven ınsan evlenır normal bu.
Sızce de burdakı kadınların süreklı bırbırlerını kötü anlamda eleştırmesı çok acı değıl mı? . Tamam kadın evlenmış ama zaten başta ben sevıyordum kapıldım dıyor asıl suçlu adam. Adam neden evlenmış bunu sorgulamak lazım. Annesıne verdığı sözü tutmak ıçın mı? Bence adamın psıkolojık desteğe ıhtıyacı var. Daha öncekı flörtüyle o zaman sevgılı olmamış ama evlendığınde sevılmenın farkını anlamış. Görüşmüyorum dıyor zaten. Adam aılesıyle tanıştırıp eskı sevgılısının peşıne düşmüş tatıl yapmak ıstemış bunlara neden takılmıyorsunuz bu kadınlar çok garıp gerçekten !
Hayat ne romantik dizi ne de hayal dünyası olaylara gerçekçi bakmazsaniz evlenince aklınız başka adamlara kayar hâlâ dizi çekiyor gibi bir heyecan bir saçmalık silsilesi......