Beni sevmeyen kocam ve aklımdaki kişi

Ya gerçekten hangı alemde nasıl yaşıyorsunuz aıleyı sokacakmış araya😂

Köyde yaşamıyoruz bız burda bırbırını beğenen insanlar araya anne teyze sokmuyor😃
Yıllardır mesajlarına kısa kısa yanıt verdiğim adam kendını mı yakacak benım ıçın. Kı o gün kendı de dedı mesajlaşlarıma yanıt bıle vermiyordun dıye

Yani siz sadece buna mı takıldınız tamam kimse benden hoşlanmadı şaka yaptım rahatladınız mı hoşlansa kaçırırdı zaten beni istemesemde 😃
Kuzum sizin sinirler lackalasmis cidden ,ne soylesem garip bir kafamiz var millete baglayip asaliyorsunuz köylu falan diye o ornekti ,o olmaz baska bir sey yapar gerci su yazdiklarinizdan sonra hoslanmadigini bile varsayabiliriz kendiniz kurmusta olabilirsiniz

İlişkiniz hakkında kimseyi konuşturtmayın, o onu demiş bu bunu düşünmüş çok anlamı yok neticede evlisiniz. O evlenme kararı alınıp uygulanmış, amcasının oğlunun teyzesinin kızının ne dediği fasa fiso. Mutlu olmak için çaba varsa uzmandan destek alın.
Yok illa istemiyorsanız da başkası beni sever umuduyla boşanmayın, karşıdaki tip muhtemelen bedava seks gözüyle bakıyor. Evli kadına ne ihtiyacın olursa beni ara denmez ne münasebet, ihtiyaç görecek başka insan mı kalmadı flört bile etmedim diyorsunuz. Flört bile etmedim dediğiniz kişiye de mutsuzum demeyin (bu da bir nevi flört).

o kişiyle olacak olsa zaten flört ederdiniz bu arada, demek ki eksik bir şeyler zaten mevcutmuş.
Evinizi ailenizi düşünün, istemiyorsanız boşanıp öyle başka aşklara bakın.

Yalnız bu adam benim flörtüm dahi olmadı sadece yıllardır benden aşırı hoşlandı sevgili olmak istedi. Buluşmalarını bile kabul etmiyordum ancak bir yerde karşılaşırsak oturuyorduk. onunla flört dahi etmemiş evli bir kadına seni beklerim mi diyecek alemsiniz
Flört etmemiş evli bir kadına "geleceğimizi yaktın" diyebiliyorsa onu da der..

Flört etmemiş evli bir kadına "geleceğimizi yaktın" diyebiliyorsa onu da der..
Yani aslında evli bir kadına geleceğimizi yaktın, evlenmeseydin evlenirdik vs. diyorsa hiç de masum değil. Oturup bu adamı dinleyen konu sahibi de masum değil.
Evliyken yapılmış bu görüşme hiç olmamış. Tamam kocası sevmiyor, nişanlıyken de bazı aldatma girişimleri olmuş. Ama konu sahibinin tutup bu adamla görüşmesi haklı bir karşılık olamaz.
Yani konu sahibi istediği kadar flört yok desin. :KK51:

Kuzum sizin sinirler lackalasmis cidden ,ne soylesem garip bir kafamiz var millete baglayip asaliyorsunuz köylu falan diye o ornekti ,o olmaz baska bir sey yapar gerci su yazdiklarinizdan sonra hoslanmadigini bile varsayabiliriz kendiniz kurmusta olabilirsiniz
Köyde yaşamıyoruz demek köylüyü aşağalamak mı oluyor. Yaşadığım bölge köy değıl adetler öyle değıl

Yani aslında evli bir kadına geleceğimizi yaktın, evlenmeseydin evlenirdik vs. diyorsa hiç de masum değil. Oturup bu adamı dinleyen konu sahibi de masum değil.
Evliyken yapılmış bu görüşme hiç olmamış. Tamam kocası sevmiyor, nişanlıyken de bazı aldatma girişimleri olmuş. Ama konu sahibinin tutup bu adamla görüşmesi haklı bir karşılık olamaz.
Yani konu sahibi istediği kadar flört yok desin. :KK51:
Hangı açıdan masum değıl anlayamadım

Hangı açıdan masum değıl anlayamadım
Konu sahibi siz evlisiniz farkında mısınız?
Sizden hoşlandığını bildiğiniz biriyle buluşuyorsunuz, adam size keşke evlenmeseydin mavraları atıyor. Bunun neresi masum?
Evli bir kadına edilecek laf mı bunlar? Siz de oturup dinlemişsiniz yani. Daha hala da onu düşünüyorsunuz.
İşte millet de diyor ki boşanın, ne yaşamak istiyorsanız yaşayın.

İlişkiniz hakkında kimseyi konuşturtmayın, o onu demiş bu bunu düşünmüş çok anlamı yok neticede evlisiniz. O evlenme kararı alınıp uygulanmış, amcasının oğlunun teyzesinin kızının ne dediği fasa fiso. Mutlu olmak için çaba varsa uzmandan destek alın.
Yok illa istemiyorsanız da başkası beni sever umuduyla boşanmayın, karşıdaki tip muhtemelen bedava seks gözüyle bakıyor. Evli kadına ne ihtiyacın olursa beni ara denmez ne münasebet, ihtiyaç görecek başka insan mı kalmadı flört bile etmedim diyorsunuz. Flört bile etmedim dediğiniz kişiye de mutsuzum demeyin (bu da bir nevi flört).

o kişiyle olacak olsa zaten flört ederdiniz bu arada, demek ki eksik bir şeyler zaten mevcutmuş.
Evinizi ailenizi düşünün, istemiyorsanız boşanıp öyle başka aşklara bakın.
Evet söylediklerinizde haklısınız. Ben kendı geleceğım ıçın boşanmak ıstıyorum ılerde belkı güzel bır evlılığım de olur. Kendim hazmedemiyorum bu olanları o sebeple

Diğer kişiye gelecek olursak ben de aptal ya da lıselı değılım bakıre değılım dıye benı yatağa atmaya çalışacak adamı anlarım

Seks ihtiyacın olursa anlamında onu söylemedı bız onunla beş yıldır saygılı şekılde iletişimde oluyoruz aslında ben arama dediğim için söyledi konuşmaya devam etmek istiyor
Ben ydsye hazırlanıyorum bunu biliyor ydsyle alakalı ne takılırsa aklına benı ara bana sor istediğin zaman ıstedığın ıhtıyacında ara dedi

Konu sahibi siz evlisiniz farkında mısınız?
Sizden hoşlandığını bildiğiniz biriyle buluşuyorsunuz, adam size keşke evlenmeseydin mavraları atıyor. Bunun neresi masum?
Evli bir kadına edilecek laf mı bunlar? Siz de oturup dinlemişsiniz yani. Daha hala da onu düşünüyorsunuz.
İşte millet de diyor ki boşanın, ne yaşamak istiyorsanız yaşayın.
Buluşmuş muyum bır daha okuyun bence

Buluşmuş muyum bır daha okuyun bence
Yazışmışsınız. Ama artık sanal ya da fiziksel çok da farkı yok ki bu tür durumların.
Şu an zaten eşinizle işler yolunda gitmiyor, boşluktasınız. Sanki her an bu adama kapılacakmışsınız gibi. Tamam insan duygularından dolayı suçlanamaz. Ama evliyken başka bir adamı düşünüp keşke evlenmeseydin vs. gibi sohbetler etmek için suçlanabilirsiniz. Biz değil, eşiniz görseydi suçlardı sizi, yalan mı? Eşinize de masum bir konuşma işte diyebilir miydiniz?
Tamam, eşiniz hatalı. Sevmeyerek evlenmiş dediğinize göre, sizi mutsuz ediyor. O zaman boşanıp yolunuza bakın diyorlar işte üyeler. Neden anlamamaya çalışıyorsunuz?

Boşan ama eski hayranına da yapışma. O adama bir kere ayıp etmişsin ki zaten şimdi bile onu sevdiğinden değil sırf seni iyi hissettirdiğinden gönlün kayar gibi oluyor. Bu saatten sonra o da sadece onu seçmediğine pişman olman için uğraşıyordur, seninle evleneceğinden değil yani.
Yalnız beş yıldır seçmedığım bır adamı şımdı seçmem zaten doğru dıyorsunuz ıyı hıssettırdığı ıçın bır an öyle aklım kayar gıbı oldu. Beş yıldır yanaşmadığım gıbı bır kez görüşsem yıne bu değıl derım. Ben bkendım ıçın ıstıyorum. 50 yaşına geldığımde neden o evlılıkte durdum dıye kendıme
köyde yaşamıyoruz dediğimde köylüyü mü aşağılamış oluyorum 😂
Yazışmışsınız. Ama artık sanal ya da fiziksel çok da farkı yok ki bu tür durumların.
Şu an zaten eşinizle işler yolunda gitmiyor, boşluktasınız. Sanki her an bu adama kapılacakmışsınız gibi. Tamam insan duygularından dolayı suçlanamaz. Ama evliyken başka bir adamı düşünüp keşke evlenmeseydin vs. gibi sohbetler etmek için suçlanabilirsiniz. Biz değil, eşiniz görseydi suçlardı sizi, yalan mı? Eşinize de masum bir konuşma işte diyebilir miydiniz?
Tamam, eşiniz hatalı. Sevmeyerek evlenmiş dediğinize göre, sizi mutsuz ediyor. O zaman boşanıp yolunuza bakın diyorlar işte üyeler. Neden anlamamaya çalışıyorsunuz?
Ben de zaten boşanmaktan yanayım ydsye gıreceğım şımdı bu nedenle düzenimi bozamam sabretmem gerek.
Boşanacağımı planımın bu olduğunu defaatle yazmışım farkında mısınız burada kadınların yüzde ellısı kadın düşmanı başka bır üyenın de dedığı gıbı
Kendı hayatlarında profesyoneller ya 😃

Ben de zaten defaatle boşanacağımı yazdım ydsye hazırlanıyorum şu an bunu bırakıp boşanmaya odaklanamam
Benım anlamadığım burdako kadınların kadın düşmanlığı
Kendı hayatlarımda profesyonel sanır gören de

Ben de zaten defaatle boşanacağımı yazdım ydsye hazırlanıyorum şu an bunu bırakıp boşanmaya odaklanamam
Benım anlamadığım burdako kadınların kadın düşmanlığı
Kendı hayatlarımda profesyonel sanır gören de
Profesyonelliği bir açar mısınız ne demek istiyorsunuz?

O adam öyle arkasından üzüldüğüne değecek biri olsaydı evlendiğini duyunca mutluluklar dileyip iletişimi sonlandırırdı. İstanbula’a gelip kahve içince ne olacak. Hiç sevmem böyle umut tüccarlarını. Senin devrede olmadığın zamanlarda ne yapıyor kimbilir

Bu diğer adamı sen şimdi bir defa kafaya koymuşsun bundan sonra eşin daha çok batacak her hareketti..🙈 Sen yine boşanabilirsin ama bu adamı dahil etmeden..

X