- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
Aksamlari geceleri hic mi telefonla konusmazdnz nasil anlamadnz ki?diyelim karisiyla gercekten mutsuz bosandi sizi aldi yarin oburgun sizede aynisini yapar bu adam aldatir.aldatan yalan soyleyen bi adamdan kesinliklr uzak durmalisiniz aksi halde agir bedel odersiniz ilerdeMerhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Evet. Evliyken değil sevgiliyken aldatmis karısını yani ikisi de Üniversite ogrencisiyken. Üniversitelerinde dönem arkadaşları olan arkadaşım da tasdikledi durumu. Facebook duvarında da o dönem diger kizlara yazılan göndermeli şeyler var.Adam eşini aldattığında eşinin verdiği reaksiyonları mı anlattı size?
Kendisine bağlılık yemini eden kocası ama birisi rezil edilecekse ilk önce kocası edilmeli :) sadakat yükümlülüğü kocasında :) sinirinizi benden cikaramayacaksiniz :)Ohh çokta iyi yapıyormuş
Aynısı benim başımada geldi ama biz sevgili değildik hoşlanmıştım konuşuyoduk iki kez buluşup gezmiştik.yani olamayacağımızı en başından beri ikimizde biliyoduk.bana yaşına kadar yalan söylemişti kendisi.sonra erkek arkadaşımla tanıştım iletişimimiz kesildi.eylül ayında bi gün yazdı “mutlu musun?” diye “evet dedim çok mutluyum” (onu bırakmış gibi hissedip üzülmüştüm çoğu kez) “hep mutlu ol mutlu kal” dedi bana.ertesi gün sakarya’daki feci motosiklet kazasında(02.10.2018) öldüğünü öğrendim.dünyam başıma yıkıldı.en yakın arkadaşı itiraf etti bana.evliydi o dedi 34 yaşındaydı dedi 3 çocuğu var dedikten sonra ailesiyle olan fotolarını gönderdi.kendisinin mini kopyası bi kız bi oğlancık bi de küçücük bebek..karısıda gülümsemiş eşinin yanında...fotonun tarihine baktım,üni okuduğum şehre yanıma geldikten 1 hafta sonra çekilmişti.arkadaşı cenazesine gitmeyim diye söyledi bana.gidemezdim zaten yüzlerine bakamazdım hem o kadıncağızın hemde masum yavrularının...şimdi o gideli 6 ay oldu..geçtiğimiz yerlerden filan geçince geliyor aklıma hep içim acıyor.unutacaksınız başka çareniz yok zaten.boşansa bile ona güvenebilecek misiniz?eşini sizle aldatan sizi de aldatmaz mı?aldatmasa dahi o “acaba”lar hep içinizde olmayacak mı?yüzüne bile bakmayın.Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
O neydi gı. Diyesim geldiMerhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor ) de
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Sevgiliyken aldatma ayrı evliyken aldatılma ayrı nikahli karısını sizle aldatmışEvet. Evliyken değil sevgiliyken aldatmis karısını yani ikisi de Üniversite ogrencisiyken. Üniversitelerinde dönem arkadaşları olan arkadaşım da tasdikledi durumu. Facebook duvarında da o dönem diger kizlara yazılan göndermeli şeyler var.
Nasıl anlamazsın 6aydır diyenlerede asla kafanı takmaÇok teşekkür ederim. Bitirdim ama insan duygularının bir matematiği yok İşte. İniş çıkış oluyor.
Dönmem onu biliyorum ama ya dönersem ihtimali bile tedirgin ediyor.o derece korkuyorum böyle bir ilişki içinde olmaktan. Korkunç ve dediğiniz gibi zaten daha önce de aldatmıs kadını birkaç kez.
Demek ki aldatma olayı veya cok eslilik hoşuna gidiyor. Yine aldatacak.
Karısından ayrılıp baslasiyla evlense onu da aldatacak. Fıtrat degismiyor sanırım
Saf değilim pek kötü insan da gördüm aslında. Ama insan duygularından da haberdarım.
"6 aydır sevgiliyiz hmm evliymis tamam yeni güne başlıyoruz" pek böyle olmuyor. Olmasın da zaten böylesi sağlıklı değil.
Üzülmem, korkmam, sinirlenmem, dediklerini irdelemem bence gayet normal ve insanı tepkiler. Hayatın olağan akışına uyuyor.
Vaktiniz olursa yorumlara da bakarsaniz o saldirganligi göreceksiniz. Bahane buluyorsun diyen, sen hevessin vb. Diyen.
Ben o doğru söylüyor karısıyla arası çok kötü demiyorum. Ama ortada iyi bir evlilik yok bunda hemfikiriz. Aldatma varsa iyi evlilik, sevgi nasıl olabilir ?
O iyi evliliğin yıkılma sebebi ben olmam o da ayrı bir konu
Çok mantıklı bir fikir uzaklaştırma kararı, fakat bu kararın çıkması için can güvenliğinin tehlikede olması gerekiyor sanırım böyle bir durumda çıkar mı acaba?O neydi gı. Diyesim geldi. Size değil ama adama oha diyorum. Ve bunu 6 ay nasıl saklayabilmis oda ayrı mevzuu. Bak şimdi hep şunu düşün bunu sana yaptıysa. Boşansa bile tekrar senide başkası ile aldatacaktik. Mutsuz evlilik yoktur. Ancak mutsuz olmak için uğraşan bir taraf vardır. Belki cabalamayan o. Onu da geçtim . Kim ne derse desin bence eşine durumu bildirin. Ve kesinlikle göremeyin. Hatta kendinizide bu durumdan engellemek için gidin savcılıktan rahatsız ediyor diye uzaklaştırma çıkarın. Kimse aptal yerine konmak istemez. Sonuçları ne olursa olsun göze alın ve eşine bir kanıt ya da bir konuşma yollayın. Araya hiç gitmeyin. Dediğim gibi kendinizide uzak tutmak için uzaklaştırma aldirin. Erkeklerin hep bahanesi var. Boşananlar hep aldatılmış. Evliler ise hep vmcabalayan ama mutsuz olandır. İnanmayın . Hep aynı hikaye.
Ee facesinide biliyorsun buraya yazdığın gibi kocasının ne halt yediğini yazda kendini mutlu sanan kadın daha fazla o karaktersiz le aynı evi yatağı paylaşmasın yazık kadınaKendisine bağlılık yemini eden kocası ama birisi rezil edilecekse ilk önce kocası edilmeli :) sadakat yükümlülüğü kocasında :) sinirinizi benden cikaramayacaksiniz :)
Evet. Evliyken değil sevgiliyken aldatmis karısını yani ikisi de Üniversite ogrencisiyken. Üniversitelerinde dönem arkadaşları olan arkadaşım da tasdikledi durumu. Facebook duvarında da o dönem diger kizlara yazılan göndermeli şeyler var.