- 12 Mart 2019
- 78
- 52
- 32
Kardeşim kendini o kadının yerine koy, ne demek geri dönmek aklından dahi geçirme böyle birşeyi. Kendi eşine ihanet yapan biri sana yapmaz mı sanıyorsun. Kesinlikle taviz verme ayrıca eşine de haber vermelisin. O da bilsin. Böyle bir adamdan nefret etmen gerekirken hala içinde biraz umut var gibi geldi bana. O umudu yoket.Merhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Ağzına sağlık. Adamı karısına söylemekle tehdit etsin. Bakalım gerçek mi aşkı. Yoksa küfürler sen benim karımın adını ağzına alamazsınlar mı başlıyor. Konu sahibi denemesi bedava.özleyip dönersem gibi bi seçenek nasıl olabiliyor kafanızda ya. yuh.
Karısı aldatildigini öğrendiği zaman çok sinirlenip karşı tarafa saldıran bir kadinmis. Sevgiliyken aldattığında kızların ailelerine, akrabalarina vs. Mesajlar atmış.
Ben böyle bir riski alamam :)
Vay anasınaa tatil işi fenaymış ..
Öküzün önde gideni..
Ben de benzer durumu yaşadım canımMerhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Adam tam zampara ya. Konu sahibi olmasa başkası olacak zaten. Öğrencilik zamanında da çok aldatmış..
İflah olmaz kazanova..
Çünkü eşinin öğrenmesini , yuvasının yıkılmasını istemiyor..Eşlerini aldatan adamların c.k lerini düşüren bir virüs falan yayılsa keşkeboşluğunuza denk gelmiş inanmışsınız. Yapacağınız şey ne kadar iğrenç bir adam olduğunu hatırlamak. Yalnız anlamadığım eşini sevgiliyken aldattığını ve eşinin tepkisini size niye aldattığı? Ayrıca nasıl vicdana gelmiş de evli olduğunu itiraf ediyor? Biri buji tehdit etti herhalde. Siz de eşine ulaşmayın diye bunları anlattı belli ki...
Yapmayın yahu adam eşine ulaşmasın diye yalan söylemiş çok büyük ihtimalle ama hakime hanım kendine 6 aydır yalan söyleyen adamın eşiyle ilgili her söylediğine inanmış ne hikmetse!Yapıyor da olabilir yapmıyor da.. Belki ex dürzü sizi engellemek için böyle demiştir..
Fake hesaptan yazabilir sonra hesabı kapatırsınız. Sizin kim olduğunuzu öğrenemez.
Gerçek hesaplarınızı komple gizleyin bundan önce tabi..
Adam aldatmış iste sandığı buEşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Sandığını nereden biliyorsunuz? İnanmak istediğiniz şey ne?
++++++++ben anlamadım sizi ya... adam evliyim dedikten sonra karısının yedi ceddine kadar araştırdınız, karısının huyunu suyunu bile öğrendiniz, geçmiş olayları teyit ettirdiniz falan da... bu adamla birlikte olmadan önce hiç mi kimdir nedir diye sormadınız?
koskoca 6 ay, bir tane bile mi arkadaşı ile tanışmadınız?
her şeyi geçtim de adam sizi basbayağı salak yerine koymuş, ayakta uyutmuş. hadi aşkımdan öldüm, karısını çocuğunu düşünmedim desem bu yüzden yanıma yaklaştırmazdım.
öyle kapımın önünde sabahlarken cagırırdım polisi.
Durduk yere pişmanım deyişi de zaten boşuna değil bence. Pislik herif ya...Çünkü eşinin öğrenmesini , yuvasının yıkılmasını istemiyor..
Ortaya da böyle bir saçmalık atıyor.