- 23 Ağustos 2012
- 49.521
- 229.576
Bu yazdıklarınız evli bir adam için imkansız şeyler okudukça hayrete düşüyorum. Karısı bilip göz yumsa bile yine de sabahları uyuyan kocasını sevgilisinin uyandırmasını sindirecek biri de değildir herhalde.
Sordum bunu ayrı miydiniz uzakta mi yaşıyor nasıl bu kadar rahat olabildin diye.
Bizimki koptu çoktan ne o beni merak eder karışır ne ben onu dedi.
Başta inandirici geldi çünkü çok rahattık. İstediğim her an ariyordum ve ulasabiliyordum.
Sonra eşinin adını sordum işte. Facebooka baktım anlattığı gibi değil gibi görünüyordu. Kadın her fotoğraflarınin altına şiirler filan yazmış. Tekrar iletişime geçmediğim için bu çelişkiyi soramadim
Diger topikte 30 hayat kadiniyla aldatilan ama yuvasini yikmak istemeyen abla var. Artik hicbir seye sasirmiyorum. kemalim yapmazda gelinen son nokta
hangi topic o
Ben de okudum ve kadın için maalesef üzülemedim affedip durmuş sürekli hiç acımıyorum böyle kadınlara5 YILDIR FARKLI KADINLARLA ALDATILIYORUM seklinde
Ben de okudum ve kadın için maalesef üzülemedim affedip durmuş sürekli hiç acımıyorum böyle kadınlara
Evet aynı fikirdeyim, hastalık bile kapıp hala boşanmakta tereddüt etmek, bu artık kişinin tercihi olduğunu gösteriyorYani insanlar secimlerini yasiyor bir noktadan sonra. Aldatilmak tabi ki basa gelebilir, bu uzulunecek bir durum. Ama o konudaki aldatilma artik rezillige kepazelige varmis. Konu sahibesinin maddi gucu de var, cekip gitmemis ustune adam yuzsuzluge vurup kendisini evden atmis. Boyle bir duruma katlanmak tamamiyle insanin kendi secimi.
Diger topikte 30 hayat kadiniyla aldatilan ama yuvasini yikmak istemeyen abla var. Artik hicbir seye sasirmiyorum. kemalim yapmazda gelinen son nokta
Sanirim insanlarin anlayamadigi nokta bu kadar sakin ve bu kadar genis olmak. Siz evli ve sizi aptal yerine koymus bir adama karisini, evliligini soruyorsunuz, adam da karisinin adini soyluyor. Bana asiri genislik olarak geliyor bu konusma. Burda yapilacak tek sey var tokadi basmak. Boyle bir konusmada yer almis evli erkegin yuzune tukururum. Bu sekilde konusacak tiynette bekar bir erkekle de asla evlenmem midemi bulandirir.
Erkekler zaten kaypak ve karaktersiz ama kadinlar ne zaman bu kadar genis oldu
Bitirmisim sonuçta ? Herkesin fitrati bitirme tarzı sizin gibi mi olmak zorunda ?
Yani garibim evdeki de kocamın tek gülüyüm diyerek yalan bir mutluluk yaşıyor.Şu şekilde örnek vermek istiyorum size;
eşim ve benim üniversiteden beri tanıdığımız bir ortak arkadaşımız var. karısını çok seviyor, 10 yıllık evliler 2 tane de çocukları var. lakin adam haylaz.. aldatıyor sürekli, farklı insanlarla uzun dönem beraber olduğu bile oluyor o derece.
sen 10 yıldır nasıl yakalanmıyorsun? sorusunu sorduğumuzda direk verdiği cevap şu;
"Şimdi x, sen eve geldiğinde annen sana yemek hazırlamış diyelim, ama sen dışarda yemişsin. evdekini yemezsen ne olur? annen dışarda yediğini anlar, sıkıntı çıkar. ben eve geldiğimde, evdeki yemeği daha da iştahlı yiyorum.."
yemeğin ne olduğunu anlamışsınızdır herhalde.. :)
bu adamlar aldattığı zaman daha çok ilgileniyor
eviyle, daha yüksek cinsel performans sergiliyorlar.
psikolojik olarak "waoow bir günde iki farklı kadın götürüyorum" hazzı da cabası.
sanmayın ki sizinle birlikte oldu, doyuyor.
hayır daha istekli bir şekilde evdekine koşuyor...
İnançsız biri değilim ama bu benim de zamam zaman sorguladığım bir durum.
Biz yolda yanlışlıkla bir karıncaya bassak " oy Allah belâmızı vermese bari" diye endişe duyarken; başkaları ne pislik yaparlarsa yapsın hayatlarını normal şekilde idame ettirmeye devam ediyor.
Anladım ki bu karma denilen olay sadece garibana işliyor.
Ünlü tayfasından hiç hoşlanmam mesela. Çünkü izlediklerimiz görünen kısmı. Görünmeyen tarafı daha da leş zira net bilgilerim var.
Eeee kime ne oluyor? Hiçç.
Evli misiniz?Gerçekten mutlu olma ihtimalleri aklınıza ya hiç gelmiyor yada böyle düşünmek işinize geliyor. Bence 2. Seçenek :)
Sözde "Adam" ego tatmini yapıyor hem sizi hem eşini idare ediyor.
Ama esine verdiği değerin 10 da 1 ni size vermez bunu siz ve sizin durumunuzda olan kadinlarin hepsi bilsin
Bide kadın istemediği sürece bu durumlarda çocuklarının annesi iyi günde kötü gününde yanında olan bi kadını, eğleneceği kadına tercih etmez.
Evet ?Evli misiniz?
Size katılıyorum bir adam iyi günde kötü günde yanında olan karısını eğleneceği kadına tercih etmez.Çünkü tercih edecek bir duruma sokmaz kendini.Çocuklarının annesini sırtından bıçaklamaz bir adam.Çünkü o bir ADAM.Adamlık her ç.kü olanda peydah olabilen bir özelik değil çünkü.Biz konudaki gibi olanlara sadece erkek diyoruz.Evet ?